2009 Ekim Anneleri

niye liste tutuyon ki canım

berincim bizim ilk sayfada bir listemiz var ya, orada herkes aynı dönemde hamile olan arkadaşları görüyo, birbirini takip etme açısından yani, ileride cinsiyetler öğrenilince onları da yazıcam, zamanım olunca daha güzel bir tablo hazırlıycam inşallah, anlatabildim mi kuşum?:nazar:

berincim bizim ilk sayfada bir listemiz var ya, orada herkes aynı dönemde hamile olan arkadaşları görüyo, birbirini takip etme açısından yani, ileride cinsiyetler öğrenilince onları da yazıcam, zamanım olunca daha güzel bir tablo hazırlıycam inşallah, anlatabildim mi kuşum?:nazar:

hım iyi bakalım kim once bebişini kucağına alıcak:emir_bebek:

günaydın tatlı hamişler nasılsınız bakalım bugün...ben bebeğimi göreceğim günü iple çekiyorum...2 gün sonra tanışıcaz allahın izniyle ...umarım kesesi oluşmuştur...

günydım ekim anne adaylarıı nasılsınız bakalım.. benim bugün mide yanıyo biraz.
bendecumaya doktora gidicem ilk defa hayırlısı olur. inş. keseyi görürüm. bi problem çıkmaz

ya şu takvimi bi türlü beceremedim canlarım şu aşağıda yazan tarihler otomatik olarak kendimi atıyor yoksa biz hergün değiştiriyomuyuz.

Kendi otomatik atıo esmacım :) günaydınnn erken başlamış senin mide yanman bende daha bişe yok çok hafif bulantılar var

Kendi otomatik atıo esmacım :) günaydınnn erken başlamış senin mide yanman bende daha bişe yok çok hafif bulantılar var

2 gün olduda yapalı cnm atmadı kendiliğinden ben yanlış bişey yaptım herhalde.
bugün sabahdan beri yanıyo ya miğdem bulantı yokta
sen kalp atışını ne zaman duyucan cnm keseyi gördün sanırım.

heey keseli kangurularr naaberrr kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3:CüvCüv: akşama misafirim war,hazırlık yaptım yoruldumm..accık bakiim kızlara dedim..newar ne yokk.. :kahve:

heey keseli kangurularr naaberrr kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3:CüvCüv: akşama misafirim war,hazırlık yaptım yoruldumm..accık bakiim kızlara dedim..newar ne yokk.. :kahve:

iyilik canım bende bi işe bakıyom bi pc ye bakıyom canım sıkılıyor evde kimse yok yalnızım

iyilik zuzucum senden nbr.Keseyi görüceğimiz günü sabırsızlıkla bekliyoruz işte ... Kendini fazla yorma canımcımm...

X