GELEN TEPKİLERİDE PAYLAŞIRSIN ARTIKIN ŞEKERCİM..
AMAN DAVETTE BEBİŞ İÇİNDE EXİSTARADAN BOL BOL YE ..AFİYETOLSUN..İYİAKŞAMLAR
Zuzucum seninle yine karşılaştık. :sm_cool:
:CüvCüv:Merhaba tatlı Ekim anneleria.s.Biz bile kıdemli olmuşuz vay canına:1shok:Ben Allah nasip ederse Ağustos sonu gibi alacağım bebişimi kucağıma. Kendimden tecrübelilerin yazdıklarını okuyarak çok şey öğrendim. Şöyle bir 3-4 hafta sonra neler yaşayacağımı bilmek çok yararlı oluyor. Ağustos ve Eylül annelerine bekleriz. Sevgiler:asigim:
ii geceler arkadaşlar. benim yarın yani pazar günü 5 hafta oluyor. pazartesi kan testi yaptıracağım. inşallah hamileyimdir. ve pazartesi size bende bu alemdeyim diye yazacağım. bir yandan da belim karnım ağrıo ha oldum ha olacağım diyorum bakalım. allah herkezin gönlüne göre versin
merhaba annisler bende ekim annesiyim geçen cuma ögrendim hamileligimi ikinci bebisim benim bi tane kizim var alti yasinda ama henüz keseyi göremedik yarina dr a randevumuz var görücez insallah sata göre 5+5 olmusuz
merhaba annisler bende ekim annesiyim geçen cuma ögrendim hamileligimi ikinci bebisim benim bi tane kizim var alti yasinda ama henüz keseyi göremedik yarina dr a randevumuz var görücez insallah sata göre 5+5 olmusuz
hoşgeldin aramıza şeker,.:)) allah sana da bebişine de sağlık versin
merhaba arkadaşım belirtilerini görünce yazmadan edemedim benim sat 15 ocaktı 20 şubatta hamile olduğumu öğrendim tam bir süpriz oldu çünü benimde adet ağrılarım vardı ha oldum ha olacam diyordum ama bu hamile olmadığını göstermez ben ilk 3 ay her hasta olacağım tarihte bu ağrıları çektim doktor rahim kendini hazırlıyor demişti inşallah hamilesindir
slm kısmetse bende 2009 ekim annelerinden olacam.şimdiden cok heyecanlıyım.hamile oldugumu daha yeni ögrendim.6 haftalıkmıs.