2009 Ekim Anneleri

kurtluyum işte kurtlu..yok azıcık yapiim yok yawaş yawaş yaparım dedim ama belim ağrıyo..abartmışım..karnımda ağrıyo..aferim demi bana

evet ya çok güzel ben sabahları artık saat sesine bile uyanmıyorum uykum çok ağrırlaştı deliksiz uyuyorum valla sabahda işe geç kaldımmm :))))

sabahları 6,5ta kalkıyorum..kahwaltı hazırlıyorum kocim işe gidiyo..sabah erken kalktığım için öğleden sonra uykum oluyo genelde son günlerde..o yüzden bugün de herbişeyimi sabahtan yaptım ki akşam üzeri halsiz olurssam yetiştiremem misafirlere diye..ama ewet ewde olduğum için şanslıyım..zor çalışmak

MERHABA HERKESE BENDE EKİM ANNESİ OLUCAM İNŞ DAHA 3 HAFTALIK FELENİZ İŞTE HAFTAYA GİDİCEZ DK İNŞ KESEYİ GÖRÜRÜZ

Selam bayanlar bugün pazartesi daha bende tık yok.Bakalım bu haftayı atlatırsak tekrar test yapıcam.Hayırlısı bakalım

herkese selam. Nasilsiniz kizlar? Ben cok halsizim :)) Gunde 16 saat falan uyuyorum. Ara ara kasiklarima batmalar giriyor, bacagim agriyo gibi oluyor. Sizlerde de var mi kizlar?

Yeni gelenler hosgeldiniz aramiza.

uykuucuu rockwell naniknanik uyuşuğum halsizim ama ööle uyumuyorum çok..ağrılarım war ama ara ara

uykuucuu rockwell naniknanik uyuşuğum halsizim ama ööle uyumuyorum çok..ağrılarım war ama ara ara

aynen canim cok uykucu oldum ciktim. Ki normalde ben uykuyu hic sevmem. Bugun dedim kendi kendime yavas yavas supurge falan tutayim eve toz alayim. sonra cikip bi yuruyus yapayim. acilsin bacaklarim kaslarim. Evde otur otur kendimi dinliyorum. Doktora gitmedin daha demi canim?

yok canım gitmedim..pzt randewum..inşallah kesemizi görcez haftaya pzt..ben de yürümeye başladım..40-50 dk yürüyorum..gerçi bugün çıkamadım ama..ne kadar az kilo alsak okadar ii dimi..tedbiri elden bırakmamak lazım..

Bende insallah haftaya giderim. zaten 6 hafta dolmadan bisey gorunmez diyorlar. Burda oyle hemen isteyince gidemiyoruz. Esim polis benim onun sigortasiyla gidiyorum. Onlar bana doktor ismi vereceklermis ben arayip randevu alicam. Bu hafta veririz dediler. bakalim bekliyorum. yuruyus cok iyi. bende basliyorum bugun. homini girtlak yemek istemiyorum hamileyim diye

kızlar çok karışığım dünden beri ne hissedeceğimi şaşırdım.test yaptım negatif çıktı yine ..ama tık yokk adette olmadım halaa.sat 31 aralıktı..unutanlar için hatırlatayım..bi halt yok yanii..geciktimi adetim neoldu anlamadım..bebek falan yok sanırım yaa..bana neoldu anlamadım..5 aylık evliyim bende acaba bünyemmi sapıttı bebekmi geç döllendi ne oldu bilmem..idrardan iki defadır negatif çıkıyor eczane testlerinden..:1no2:saf gibi bekliyorum bende hala..neyapayım kızlar..galiba olmadı bu ay..senağlama

sabret bakalım canım...belki de kendini hazırlıyordur vucut hamilelik için.ben de 6 aylık evliyim bu ay sükürler olsun hamileyim.darısı senin de basına.ama sakın stres yapma daha erken olur insallah.:teselli:

herkese selam. Nasilsiniz kizlar? Ben cok halsizim :)) Gunde 16 saat falan uyuyorum. Ara ara kasiklarima batmalar giriyor, bacagim agriyo gibi oluyor. Sizlerde de var mi kizlar?

Yeni gelenler hosgeldiniz aramiza.

hoşbulduk canım bende de cok halsızlık var hep uymak istiyom

slm kızlar bende sizdenimmm......:sm_cool:
son regli günüm 30 aralık......bebişimizin geleceği gün ise 30 eylülle 6 ekim arasıı.....:ecrin_bebek:
nilüfercim belki idrar testinde çıkmıyordur....istersen bir hastaneye git ve dr. ile görüş.....

selam kuşlar, yeni hamişlerimiz var oh ne güzel, hayırlı olsun hepinize kızlar.hihoyyyt
ben de az önce doktordan geldim, normalde ayın 14 ünde gitmem gerekiyordu ama sabredemedim bugün gittim. keseyi gördüm şükürler olsun.
1 hafta sonra da kalp atışları duyulurmuş. içim rahatladı kızlar , ay ne ufacık bişey öyle kıyamam fasülye tanesi gibii:))))

Son düzenleme:
lllalll aramiza hosgeldin canim. Ne guzel gitgide cogaliyoruz. Allah nasip ederse cok guzel bir mevsimde dogum yapacagiz kizlar. Ne sicak ne soguk. Bebisleri usutmeyiz insallah boylece :))

amazonn canim iyi yapmissin beklememekle. Senin 6 hafta dolmus kese ancak gozukuyor demekki. Insallah hepimiz hayirlisiyla goruruz keseleri ve kalp atislarini. Allahim ne guzel bir duyguymus bu boyle yaa :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…