2009 Ekim Anneleri

ay inşallah herşey yolunda giderde duyarsın bebişinin sesini ii dileklerin için saol

ya bişi sorcam bende bugün gördüm keseyi ama bana kimse içi dolu boş demedi nasıl olcak şimdik gerçe 2 resim oluyo ya bi tanesinin içinde beyaz bi leke gibi bişi var o heralde meleğim dimi doktor herşey normal dedi ama

Merhaba canim neden uzuldun ? kimse birsey yazmamis diye ?! bir sorun mu var seni uzen birseymi oldu zaten sanirim suan benden baska kimsede yokyerimseniben

slm canim
kan tahlil sonuclarimi aldim. sonuclarin tarihi 19 subat yani ¸1 hafta öncenin.
B-hCG 9616 UI/L yaziyor. bu normalmi 7ci haftamin basinda oluyor. ui/ml degilde ui/L
yaziyo raporda.bilgin varmi

slm canim
B-hCG 9616 UI/L yaziyor. bu normalmi 7ci haftamin basinda oluyor. ui/ml degilde ui/L

:1no2: malesef canim bu degerlerden anlamiyorum senağlama

Sana yardimci olmak isterdim papatyam ama hic bilemiyorum bu ölcümleri kan degerlerini (çok üzgünüm:

rrose canım bak yaptığın telaşla kaldın gördünmü gerçi kim olsa aynı telaşı yapardı belkide meleklerimiz bizim için gerçekten çok değerli neyse güzel haberlerle dönmene sevindim arkadaşım bu arada sen gitmeden uzun bi mesaj yazdım ama site hata verip kabul etmedi benimde evden çıkmam gerekiyordu şimdi baktım gitmemiş mesajım neyse iyisin ya bebişin iyi ya önemli olanda bu zaten darısı başıma inşallah benim daha çok var 9 martta inşallah göreceğim bende

slm canim

canım selam
bu degerler herkese göre değişiyormuş mesela benim de 2 gün önce 15,000 cıktı
ama nette söyle bir tablo buldum sanırım işine yarar

Son adet tarihinden itibaren

geçen hafta sayısı DEĞER

3. hafta 5 - 130

4. hafta 75 - 2.600

5. hafta 850 - 20.800

6. hafta 4.000 - 100.200

7/12. hafta 11.500 - 289.000

13/16.hafta 18.300 - 137.000

17/24.hafta 1.400 - 53.000

25/40.hafta 940 - 60.000

aramızda bir gün sen keseyi gördünmü gördüysen kalp atışları için ne zaman gideceksin ben keseyi yanı 23 de gördüm 25 de kese ve yolk sacı gördük pazarteside kalp atışları için gideceğim canım

slm kızlar dün doktora gittim.uzun bir bekleyişten sonra muayene olabildim.ben 7+5 sanıyordum ama 6+5 miş.önce çok korktum çünkü doktor bebek var ama kalp atışları için emin olalım dedi.vajinal baktı kalp atışlarını banada dinletti.:teytey:birazcıkta olsa rahatladım arkadaşlar.darısı kalp atışlarını duymayan diğer arkadaşlara.Ancak hala tehlikeyi atlatmış sayılmam.3.aya kadar düşük tehlikem var.ilkinin kalbi 9 haftalıkken durmuştu.:çok üzgünüm:Allah bunu kucağıma almayı nasip eder inşallah.sanki zaman hiç geçmiyor ya .keşke bir baksak 9 ay dolmuş ve doğuma hazırlanıyoruz.kaydirigubbakcemile3.hepinizi öpüyorum.

Canım senin adına çok sevindim , bende hala kontrole gidemedim p.tesi gideceğim inş. darısı benim başıma duyarım inşallah.:CüvCüv:

gözün aydın canım darısı bizim basımıza inş. :CüvCüv:

saol canım ama emin ol başına gelmeden anlamıosun allahım sizlere göstermesin başına gelince insan nasıl panik oluyo anlatamam

yalnız kızlar benim bi problemim daha var dün doktora gittiğimde doktor benle çok soğuk konuştu hiç bişi sölemedi benim bu ilk hamileliğim ne şunu yap yada şunu yapma hiçbişi ya odun gibi bişi yok dedi ilaçları söledi resmi tutuşturdu elimize sevinemedim bile o resmi almak benim en büyük hayalimdi benim bu ilk gebeliğim çıldırdım ya akşama kadar tuttum kendimi gece bi patladım başladım ağlamaya eşimde doluymuş bana belli etmedi oda şimdi biz karar verdik pazartesi burda analadolu yakasında bi doktora gidicez tabiki yine tüp bebek olduğu için nişantaşındaki doktoruda bırakmıcamda en azından bi sorun olduğunda ona gözükmek şartıyla gitcem hisar intercontinental die bi hastane var orda ayşe kara die bi doktor bileniniz yada duyan varmı nasıl bir doktor ben ümraniyedeyim en yakın ve en iyi hastane orası nasıl bir doktor bilen varsa bana yazarsa çok sevinirim

canım gözün aydın allah tamamına erdirsin senin ilk bebeğinin kalp atışları neden durmuş araştırdınmı canım bir nedeni varmıymış benim bebekleriminde 6 haftalık kalbi durmuştu aldırmak zorunda kalmıştım cevaplarsan sevinirim canım a.s.

gunaydin fistiklarrrrrrrr. bugun ankarada cok gusel bi hava varr.piril piril gunesliidelikafadulden
ara ara mide bulantilari yokluo ama sorun deilllsengözlerimebaksanab

--------------------------------------------------------------------------------

kızlar selam fazla vaktim yok bu kan testini alacağım birazdan hamile olup olmadığımı nasıl anlayacağım hangi değerler çıkarsa hamile sayılıyor bana acil bilgi verirmisiniz ya !!!!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…