anladım canım bende kanda pıhtılaşma bu yüzden hergün iğne olmam gerekiyor bir öyle zannettim ayrıca gözün aydın allah tamamına erdirsin allah kucağına almak nasip etsin kendine çok dikkat et ağır kaldırma dolaplara falan uzanma bol bol dinlen inşallah kalp atışlarınıda duyarsın bende pazartesi gideceğim kalp atışları için kaydirigubbakcemile2
Arkadaşlar iyi akşamlar,
Doktora gittim bugün keseyi görmek için. Gördüm ama içi boştu. Ama merak etmememi söyledi doktor. Çünkü hesap benim hessabım ve doğruydu tabii. Çünkü arkadaşlar ben bu ay tek ilişki ile hamile kaldığım için tarihini de biliyorum. O sebeple, tam 4 haftalık hamileyim. Ve doktorda kesenin tam 4 haftaya uygun olduğunu söyledi zaten. Sat 2 hafta üstüne koyduğu için ( döllenme tarihi kesin bilinemediği için yuvarlak hesap oluyor) doğru günler pek tutturulamıyormuş. Mesela, bebek 10 gün sonr ya da önce doğabiliyor. Bu sebeple, kesesini ve içini göremeyen ve bebeğinin ilerlemediğini düşünen 1 hafta daha beklesin. Panik yok! Sata göre 6+1im mesela.
Bilgilendirmek istedim. Ben de inşallah önümüzdeki hafta bebişimi görücem.
İyi akşamlar...
kimse bisey yazmamis öyle olsun senağlama
Merhaba canim neden uzuldun ? kimse birsey yazmamis diye ?! bir sorun mu var seni uzen birseymi oldu zaten sanirim suan benden baska kimsede yokyerimseniben
slm canim
kan tahlil sonuclarimi aldim. sonuclarin tarihi 19 subat yani ¸1 hafta öncenin.
B-hCG 9616 UI/L yaziyor. bu normalmi 7ci haftamin basinda oluyor. ui/ml degilde ui/L
yaziyo raporda.bilgin varmi
slm canim
kan tahlil sonuclarimi aldim. sonuclarin tarihi 19 subat yani ¸1 hafta öncenin.
B-hCG 9616 UI/L yaziyor. bu normalmi 7ci haftamin basinda oluyor. ui/ml degilde ui/L
yaziyo raporda.bilgin varmi
canım selam
bu degerler herkese göre değişiyormuş mesela benim de 2 gün önce 15,000 cıktı
ama nette söyle bir tablo buldum sanırım işine yarar
Son adet tarihinden itibaren
geçen hafta sayısı DEĞER
3. hafta 5 - 130
4. hafta 75 - 2.600
5. hafta 850 - 20.800
6. hafta 4.000 - 100.200
7/12. hafta 11.500 - 289.000
13/16.hafta 18.300 - 137.000
17/24.hafta 1.400 - 53.000
25/40.hafta 940 - 60.000
slm kızlar dün doktora gittim.uzun bir bekleyişten sonra muayene olabildim.ben 7+5 sanıyordum ama 6+5 miş.önce çok korktum çünkü doktor bebek var ama kalp atışları için emin olalım dedi.vajinal baktı kalp atışlarını banada dinletti.:teytey:birazcıkta olsa rahatladım arkadaşlar.darısı kalp atışlarını duymayan diğer arkadaşlara.Ancak hala tehlikeyi atlatmış sayılmam.3.aya kadar düşük tehlikem var.ilkinin kalbi 9 haftalıkken durmuştu.:çok üzgünüm:Allah bunu kucağıma almayı nasip eder inşallah.sanki zaman hiç geçmiyor ya .keşke bir baksak 9 ay dolmuş ve doğuma hazırlanıyoruz.kaydirigubbakcemile3.hepinizi öpüyorum.
slm kızlar dün doktora gittim.uzun bir bekleyişten sonra muayene olabildim.ben 7+5 sanıyordum ama 6+5 miş.önce çok korktum çünkü doktor bebek var ama kalp atışları için emin olalım dedi.vajinal baktı kalp atışlarını banada dinletti.:teytey:birazcıkta olsa rahatladım arkadaşlar.darısı kalp atışlarını duymayan diğer arkadaşlara.Ancak hala tehlikeyi atlatmış sayılmam.3.aya kadar düşük tehlikem var.ilkinin kalbi 9 haftalıkken durmuştu.:çok üzgünüm:Allah bunu kucağıma almayı nasip eder inşallah.sanki zaman hiç geçmiyor ya .keşke bir baksak 9 ay dolmuş ve doğuma hazırlanıyoruz.kaydirigubbakcemile3.hepinizi öpüyorum.
rrose canım bak yaptığın telaşla kaldın gördünmü gerçi kim olsa aynı telaşı yapardı belkide meleklerimiz bizim için gerçekten çok değerli neyse güzel haberlerle dönmene sevindim arkadaşım bu arada sen gitmeden uzun bi mesaj yazdım ama site hata verip kabul etmedi benimde evden çıkmam gerekiyordu şimdi baktım gitmemiş mesajım neyse iyisin ya bebişin iyi ya önemli olanda bu zaten darısı başıma inşallah benim daha çok var 9 martta inşallah göreceğim bende