2009 Ekim Anneleri

slm kızlar nasılsınız...:CüvCüv:
cnm değerin 5 in üzerinde olması gerekiyor. hadi hayırlısı bizi haberdar etmeyi unutma

kızlar sonuç 841 bu ne demek ya bişey anlamadım
kızlardan biri yazmıstı canım degeri
Son adet tarihinden itibaren

geçen hafta sayısı DEĞER

3. hafta 5 - 130

4. hafta 75 - 2.600

5. hafta 850 - 20.800

6. hafta 4.000 - 100.200

7/12. hafta 11.500 - 289.000

13/16.hafta 18.300 - 137.000

17/24.hafta 1.400 - 53.000

25/40.hafta 940 - 60.000
doktora gittinmi?? 4. haftada cıkıyorsun sanırım Şeniz yanlış anlamadıysam

3. hafta 5 - 130

4. hafta 75 - 2.600

5. hafta 850 - 20.800

6. hafta 4.000 - 100.200

7/12. hafta 11.500 - 289.000

13/16.hafta 18.300 - 137.000

17/24.hafta 1.400 - 53.000

25/40.hafta 940 - 60.000

saglık ocagındaki teste negatif cıkmıstı degilmi kan testi daha da guvenli hamilesin :) hayırlı bir sekilde bebişini kucagınada alırsın inşallahh

kızlar bakın bunlarda kiprilerin bebişleriymiş :)))
ImageShack - Image Hosting :: kmltl5.png
ImageShack - Image Hosting :: berrinozkanf5a682da0e.jpg

evet canım sağlık ocağında negatif çıkmıştı.
asla güvenmem artık ya
jinekoloğunu aradı arkadaşım evet hamileymişim
ay çok mutlu oldum şimdi ya oh rahatladım

evet canım sağlık ocağında negatif çıkmıştı.
asla güvenmem artık ya
jinekoloğunu aradı arkadaşım evet hamileymişim
ay çok mutlu oldum şimdi ya oh rahatladım

Hayırlısı olsun cnm Allah kucağına almayıda nasip etsin. zaten en güveniri kan testi idrrar testine güvenilmiyor.

merhaba kızlar napıyorsunuzzz çoktandır giremiyodum bebişim biraz nazlı da o bakımdan anlatın bakalım sizde ne var ne yok güzel kangurularrr:CüvCüv:

merhaba kızlar napıyorsunuzzz çoktandır giremiyodum bebişim biraz nazlı da o bakımdan anlatın bakalım sizde ne var ne yok güzel kangurularrr:CüvCüv:

canımmm iyi sayılırım .benim bulantı yada kusmam yok ama halsizlik ve iştahsızlık var.gözüm kararıyo hep.o yüzden yatıyorum bende .uykum da çok geliyo .evde bebişle yatıp yuvarlanıyos teyzesiii.. sen nasılsın tatlım yeğenimiz nasıl oyyy yerim onuuu

:CüvCüv:

bende ii sayılırım canım bel ağrısı halsizlik iştahsızlık bendede var canım yeğen ii işte yangelmiş yatıyo benle beraber bende çok uyuyorum canım hiç bişi yapmak istemiyo -tatlicadiarzu-:CüvCüv:Şeniz

kızlar cevap gelmediği için tekrar yazıorum sorumu

ya kızlar benim bi problemim daha var dün doktora gittiğimde doktor benle çok soğuk konuştu hiç bişi sölemedi benim bu ilk hamileliğim ne şunu yap yada şunu yapma hiçbişi ya odun gibi bişi yok dedi ilaçları söledi resmi tutuşturdu elimize sevinemedim bile o resmi almak benim en büyük hayalimdi benim bu ilk gebeliğim çıldırdım ya akşama kadar tuttum kendimi gece bi patladım başladım ağlamaya eşimde doluymuş bana belli etmedi oda şimdi biz karar verdik pazartesi burda analadolu yakasında bi doktora gidicez tabiki yine tüp bebek olduğu için nişantaşındaki doktoruda bırakmıcamda en azından bi sorun olduğunda ona gözükmek şartıyla gitcem hisar intercontinental die bi hastane var orda ayşe kara die bi doktor bileniniz yada duyan varmı nasıl bir doktor ben ümraniyedeyim en yakın ve en iyi hastane orası nasıl bir doktor bilen varsa bana yazarsa çok sevinirim

canım valla içinew eğer snmiyorsa git başka doktora ama ilk aylarda kendimize dikkat etmekten başak hiçbirşansıımz yok benim doktorumda tahlil değerlerim falan çok iyi çıktığı için gerek duymadı ilaç bile vermedi yani ama yediğine içtiğine çok dikkat et endişelenme allahın izniyle meeleğin sağlıkla sıhhatle gelecek sana :CüvCüv:

canım benım cok sevındım aman olmasın bulantın kusmannn..
bugun cumartesı olunca topıktekıler tatılde heraldedelikafadulden

ana sayfadan girince alt gruplardan birinde doktor ve hastane tavsiye diye bir bölüm var sorunu bence oraya da yaz tatlım, baktım doktorları ismini verip araştırıyorlar ve mutlaka birisi daha önce gitmiş oluyor o doktora.

herke suykuda bende uyuyum bıraz ... hoscakalın güzel hemişlerrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…