2009 Ekim Anneleri

bende bir kac gundur yazin nereye gitsek diye arastirma yapiyorum altinoluk seceneklerimden biri fakat daha once gitmedigim icin pek bir bilgim yok.ben kapaliyim acaba oraya gitsek denize girme imkanimiz olurmu kalabalik olmayan koylar falan varmi yoksa dumduz sadece plajlarin oldugu bir yer mi?valla benn denizzz istiyorum gunes istiyorum kum istiyorumm hollandaya geldgim 8 ay boyunca gunes gormedimm ya
havuzun hamileler icin saglikli olmadigini bende duydum ingiliz bilim adamlar arastirma yapmislar havuzlari temizlemek icin kullanilan klor vb. biir cok madde dusuk tehlikesi olusrturabiliyormus..

kızlar leke için aradım doktorun hemşiresini gel dedi eşim cuma namazına gitti gelsin hemen doktora gidicez çok korkuyorum nolur dua edin bana yüreğim hopluyo walla ağlamamak için kendimi zor tutuyorum

canım korkma, canını sıkma. stres yaparsan daha kötü olur herşey, rahat olmaya calıs. benim 1 haftadır lekelerim var. doktor igne verdi ve hap verdi. allahın izniyle geçti artık gelmiyor. öyle sürekli de yat demedi günlük işlerini de yapabilirsin dikkatli ol sadece dedi.
felisimin dediği gibi biz elimizden geleni yaparız, düşerse de allah istediği için oldu mu canım? birşey olmayacak sıkma canını a.s.

inşallah tutunur canım bebegin sana sıkı sıkı. bak büyüyomuş da :) kendine dikkat et oldu mu :1hug: benim annem de beni evde ve hastanede yatarak doğurmuş ama ondan sonraki 2 cocugunda da hiçbir problem yaşamamış. biraz yatıcaz artık ne yapalım a.s.

ay kızlar ben evde test yaptım pozitif çıktı dün eltimle konuşuyorduk o sağlık ocağındaki hemşirelerle arkadaş demişler eltin hamile kalınca kayıt yaptırsın bana dediki hem bir daha test yaparsın hemde kayıdını yaptırırsın yarın sabah bir gitsenağlamasenağlama

neyse ben gittim eczanede satılan testlerden çıkardılar kaset testlerden ve negatif çıktı ben bir halt anlamadım

bütün belirtiler var kahretsin ya bu ne demek düşünsenize bir paket sigara içen birisiydim ve sigara kokusundan nefret ediyorum ağzıma sürmeyi bırak kokuda kaçıyorum ve istifrağ ediyorum falan ya bu ne demekkkkkkkk:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

nasıl yanii sen tekrar yap bir test anlamadım ben :1shok: kafamçokkarıştı belki yanlıstır testleri..
canım ya bence bosver saglık ocagını sen bence bir an once doktora git daha iyi bilir net bişi soyler en azından Allahım su sıkıntılı gunler bir feraha cıksa bir an once hersey yolunda gittigini ogrenelim artık

canim sat (son adetinin baslangic gunu)in kac??

Merhaba arkadaslar hepinize hayirli cumalar dilerim bu güzel günde haberleriniz güzel olsun bebekleriniz saglikli olsun ,, biraz göz gecirdim sayfalara gene kanamalar lekelenmeler baslamis off gecmis olsun üzülmeyin artik bunalti geldi su 3 ay gecse biran oncede bizde yolumuza baksak artik hayirlisi ile , benimde gece belim ve yan tarafim cok agridi sanci giriyor karnima anlamadim gitti sinirleniyorum yok yere psikolojimde degisti hamilelik kaprisimi nedir anlayamadim gitti:1no2:senağlama

Canım, Altınoluk'a gittiğim için söyleyebilirim,dümdüz bir sahil, bu sahil boyunca herkes denize giriyor, üstelik 20 metre arkası da yürüyüş yolu, sahil boyunca uzanıyor, yani sen orada denize giriyorsun arkada millet yürüyor, ama bizim İstanbul'un kırolarının aksine kimse de başını çevirip bakmıyor. yine de madem ki kapalısın pek rahat edeceğini sanmıyorum, çünkü kadınlı, erkekli orası.

güvendiğin bir yere gidip beta hcg testi yaptır, bu gebelik testidir, kan alınarak yapılır ve sonuç kesindir.

himm ogrendigim iyi oldu ...avsayla dalyanda digre seceneklerim bir de onlari arastirayim ..tesekkurler

yeni favorim yoğurtlu pirinç pilavı, 2 tabak yedim, görünüşü köpek maması gibi ama tadı nefis, hem krakere göre daha faydalı.

selam kizlar. herkes iyidir umarim. Benim bulantilarim yoktu ne guzel son gunlerde basladi. Bide cok ilginc kendi kendime dun yedigim yemegi getiriyorum aklima ve tiksiniyorum. 1 saat once yedigim seyden bile tiksiniyorum. Agzimda surekli garip bi tat var. Off simdi anliyorum annemi daha iyi. ne zormus annelik. ama herseye deger. Hayirlisiyla bebisim dogsun birdahakini 3-4 sene sonra dusunuyorum. ust uste doguranlar ne zordur allah bilir. Birde kizlar burdaki doktorlar beyaz peynir yeme diyorlar sizin doktorlarda oyle dedilermi? yani ben internetten bizim normal yarim yagli beyaz peynirden siparis veriyorum. ondan birsey olurmuki? Pastorize o peynirler degilmi?

merhaba kızlar düşük tehikem olduğu için doktor 10 gün rapor verdi bu arada giremiycem nete kendinize iyi bakın:a015:

kızlar geldim meleğimide gördüm resmini verdi doktor haftaya cumaya çağırdı kalp atımı için leke için korma şu an herşey normal gözüküo dedi ama yinede iğnelerimi sabah akşama çıkardı yine sadece akşamları oluyodum artık sabah akşam olucam 2 tane ilacı kesti diğerlerine devam dedi böle biraz daha rahatladı içim ya

çook sevindimm rose takip ettim bugün merakla seni bekledimm...çok şükür canımm allahımm kucağımıza almayı nasip etsin meleklerimizi

beyaz peynir olarak özel birşey demedi taze peynir ve açık süt içme dedi, pastörize edilmemişler tehlike yaratıyor, ben zaten bildik markaları alıyorum ve nedense hamileliğin başından beri ağzıma beyaz peynir koyamıyorum, iğrendim. Taze kaşar, çerkez peyniri, hellim, yoğurt,ayran ve süt tüketiyorum ben de. Bir de pazarlarda satılan peynirler falan oluyor, ben önceleri bunlardan da alırdım ama şimdi özellikle kaçınıyorum denetimsiz olabilirler diye. Ne bileyim içimizde ev nüfusu kalabalık olanlar da varsa, hiç olmazsa kendimize özel güvenli bir peynir alalım, sonra pişman olmaktan iyidir.

rrose gozun aydin canim. ignelerini olursun hic bisey olmaz bebisine allahin izniyle. buarada dinlenirsin bol bol.

cerensesil canim rapor aldigin iyi olmus. yaninda yardimci olacak birileri olursa daha iyi olur senin icin. en azindan evin icindede yorulmazsin. bol bol dua et canim biseycik olmaz allahin izniyle.

hadi gözün aydın canım...hayırlısıyla şöööle 5 6 aylık bi olsalar demi...delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…