merhaba kızlar düşük tehikem olduğu için doktor 10 gün rapor verdi bu arada giremiycem nete kendinize iyi bakın:a015:
kızlar geldim meleğimide gördüm resmini verdi doktor haftaya cumaya çağırdı kalp atımı için leke için korma şu an herşey normal gözüküo dedi ama yinede iğnelerimi sabah akşama çıkardı yine sadece akşamları oluyodum artık sabah akşam olucam 2 tane ilacı kesti diğerlerine devam dedi böle biraz daha rahatladı içim ya
ne iğnesi kullanıyorsun bende kullanıyorumda o yüzden sordum
progesteron iğnesi düşük olmaması için tedaviyle hamile kaldım
beryal nereye kayboldun yahu ,
diyet listesi uygulaman nasıl gidiyor bacım sengözlerimebaksanab
anladım canım bende kanda pıhtılaşma bu yüzden hergün iğne olmam gerekiyor bir öyle zannettim ayrıca gözün aydın allah tamamına erdirsin allah kucağına almak nasip etsin kendine çok dikkat et ağır kaldırma dolaplara falan uzanma bol bol dinlen inşallah kalp atışlarınıda duyarsın bende pazartesi gideceğim kalp atışları için kaydirigubbakcemile2
Arkadaşlar iyi akşamlar,
Doktora gittim bugün keseyi görmek için. Gördüm ama içi boştu. Ama merak etmememi söyledi doktor. Çünkü hesap benim hessabım ve doğruydu tabii. Çünkü arkadaşlar ben bu ay tek ilişki ile hamile kaldığım için tarihini de biliyorum. O sebeple, tam 4 haftalık hamileyim. Ve doktorda kesenin tam 4 haftaya uygun olduğunu söyledi zaten. Sat 2 hafta üstüne koyduğu için ( döllenme tarihi kesin bilinemediği için yuvarlak hesap oluyor) doğru günler pek tutturulamıyormuş. Mesela, bebek 10 gün sonr ya da önce doğabiliyor. Bu sebeple, kesesini ve içini göremeyen ve bebeğinin ilerlemediğini düşünen 1 hafta daha beklesin. Panik yok! Sata göre 6+1im mesela.
Bilgilendirmek istedim. Ben de inşallah önümüzdeki hafta bebişimi görücem.
İyi akşamlar...