2009 Ekim Anneleri

kislarr bende hic kasik agrisi olmamisti. bugun ara ara sanki bicak saplanio gibi sol kasimda (yumurtaligin oldugu yerde) agri oluo. tedirgin oldum.normal mi acaba bu?

aynisi bende de oldu gecenlerde normal diyorlar canim kanama olmadigi surece.rahim genisliyormus yA ondan oluyor diyorlar..sabir sabir:)

kislarr bende hic kasik agrisi olmamisti. bugun ara ara sanki bicak saplanio gibi sol kasimda (yumurtaligin oldugu yerde) agri oluo. tedirgin oldum.normal mi acaba bu?

slm kızlar nbrsiniz bakalım....ya kızlar bişey soracam siz mide bulantıı için ilaç kullanıyormusunuz..doktorum bana metpamid diye bi hap verdi ..önceden kullanmıstım bu ilacı..ama içinde gebeyken kullanmayın yazıyor...doktora sordum kullanabilirsin biz uzmanız sakıncası olsa veririmiyiz dedi..kafam karıstı..bi yardım edin please help!!!!

kimse yok mu? tek ben varım galiba herkes nerde??? kıssssssslaaaaaaaaaarrrr!!!!

arkdasim ben kullanmiyorum ama ben olsam o ilaci kullanmam madem bir sakincasi yokmus niye ilacin uzerine uyari yazmislar bazen doktorlarada fazla guvenmemek gerekiyor Allah korusun bir sey oldugunda doktorlar isin isinden kaciveriyorlar.klava ilaca guvenebilir ama %100 garanti veriyormu???:1no2:canim bence kendini riske atma sahsen benim icim rahat etmez..:1rolleyes:

QUOTE=seldus;5516882]slm kızlar nbrsiniz bakalım....ya kızlar bişey soracam siz mide bulantıı için ilaç kullanıyormusunuz..doktorum bana metpamid diye bi hap verdi ..önceden kullanmıstım bu ilacı..ama içinde gebeyken kullanmayın yazıyor...doktora sordum kullanabilirsin biz uzmanız sakıncası olsa veririmiyiz dedi..kafam karıstı..bi yardım edin please help!!!![/QUOTE]

[/QUOTE]

ne bileyim canım ya kullandım 2 tane ii de geldi mideme ama kimse kullanmıyorsa devam etmem...baska bi doktora da sorduracam..midem cok fena gün boyu sürürüyor.calısıyorum da midemin rahat olaması lazım bi şekilde ders anlatıyorum çünkü.......

sende haklisin calisiyorsan ozaman daha zor tabi eczaneleri arastirsan hamileler kullanabilir yazan mide bulantisi icin ilac bulabilirsin belki istersen bi arastir bulamazsan da kullanip kullanmamak sana kalmis bende bir kac gundur mide bulantisiyla ugrasiyorum hic bir sey yapamiyorum herseyden tiksiniyorum zor oluyor.

ne bileyim canım ya kullandım 2 tane ii de geldi mideme ama kimse kullanmıyorsa devam etmem...baska bi doktora da sorduracam..midem cok fena gün boyu sürürüyor.calısıyorum da midemin rahat olaması lazım bi şekilde ders anlatıyorum çünkü.......[/QUOTE]

selam kizlar. benimde mide bulantilari baslladi coook kotu. rennie diye bi surup varmis iyi geliyormu acaba kullanan var mi? turkiyeden getirtcem vallahi burda yok mecburen.

rennie nin seker gibi hapini aliyorum ben midemde $i$Lik varsa sykynti varsa emiyosun onu iyi gelio burda eczanede satiliyo ben mmn um:) özel hami$Ler icin

rennie nin seker gibi hapini aliyorum ben midemde $i$Lik varsa sykynti varsa emiyosun onu iyi gelio burda eczanede satiliyo ben mmn um:) özelmi$Ler icin
**
canım sende yanma falan mı oluyor nıye alıyorsun rennie yi??
sasırdım da gorunce.genelde 7 aydan sonra baslar yanmalar rahatsızlıklar.onun ıcın sordum canım.hayırlı dıpumlar inş..

taze anniş adayları uykuda sanırımm...
canlarım yaa gecen yılkı heyecanımı goruorum sızlerde.zaman cok cabuk akıp gecıyor..
keyfını cıkarın kızlar bol bol..

buu aradaa İLKAYcım
2008 annlerıne yazmssıın ancak bugun okudum.
sorunu cevaplıyım.
evet benımde sat 5 ocaktı..
ve tam doktorun ılk gıttığımde verdiği tarıhde doğum yaptım.(kız erken gelır demelerıne ragmen..son gune kadar bekledı ıcerdı kusum.delikafadulden.)
tam 40 haftam dolduğunda doğumumu yaptım.. 11 ekim kuzucuğumun doğum günü..
senınde 5 ocak heralde..hayırlsı olsun canım..

migdem kayniyo sanki sicak sicak igrenc bir rahatsizlik verio bana saten kutunun üstündede yazio bana cok iyi gelio saten cok syk almiyorum cok kötü hissedersem kendimi aliyorum

Tatlım ben 7 yıldır Altınoluktayım. Hamileler için uygun bir yer olmadığını düşünüyorum. Çünkü çok kalabalık denize girecek yer bulamıyorsun, çok gürültülü. Deniz sabah 7de temiz oluyor ama insanlar çoğalınca pisleniyor haliyle. Ööle pak sessiz koy da yok sayılır Asos tarafında var ama geçen yıl kene sayısının o tarafta fazla olduğu söyleniyordu! Deniz de yosunlu o tarafta genelde. Altınolk içinde havlu attığın yerden başkasının havlusu başlıyor. Bir de su acayip soğuk! Bizim için pek uygun olmaz gibi bu yaz.Mecburen gidiyoruz tabii yazlığımız orda. Ben bu sene hiç düşünmüyorum. Didim, Marmaris düşünün imkanınız varsa. Deniz süper ve temiz.

Sat tarihine hiç takılmayın canım. Çünkü tutmuyor. Mesela otomatik sat hesabına göre benim bebeğim 6 haftalık ama ben 4 haftalık hamileyim maksimum. Çünkü ilişki tarihimden eminim. Doktor da kesemden doğruladı bu max. 4 haftalık kese dedi. Sat tutmuyor dedi. Herkesin farklı tarihte tutar dedi başta, ortada ya da sonda. Biz yuvarlak hesap yapıyoruz dedi. Takılmayın şekerler herşey normaldir.

Canım Amin. Allah hepimize sağlıkla nasip etsin bebişlerimizi...:Saruboceq:

Doludur şekercim merak etme.Bş olsa söölerdi bence. Bende nokta bile yok. Boş dedi ama daha erken olduğu için bu önümüzdeki cuma görürüz ancak dedi.

Kızlar bu tablolar birbirini tutmaz çünkü her laboratuarın baz değeri ve değer aralıkları farklı oluyor! Endişe yok!

Ben Acıbadem kadıköydeyim. Memnunum şimdilik ama normal sigorta geçmiyor. Özel sigortalar geçiyor. İmkanın varsa git derim.Başka doktor bilgim yok maalesef En yakın arkadaşımın doğum sürecini orda yaşadık ve çok memnun kaldı. O sebeple, ben de orayı seçtim.

Aynen şekercim. Ama normalmiş.Merak etme.

Metpamid değil de bşka bir ilaç veriyorlar canım ben onun adını öğreneyim. Söyliyim sana...

Ayyy valla ben de doktor gibi olmuşum yahu:))) Oku oku doktora sor sor bir hal oldum.Hatta doktor benim paniğim ve sorularım üstüne arkadaşıma Allah bize sabır versin bile dedi:))) O kadar yaniiiii:))))kaydirigubbakcemile3

strawberry29 canım ya saol sölediklerin için acıbademi düşünemiyorum çünkü özel sigortamız yok yaptıralım dedik 1 sene geçmesi gerekiyomuş sigortayı yaptırdığın tarihten öle doğumu karşılıyolarmış normalde acıbadem ne kadar yani biz zaten alman hastanesinde yaptırdık onun kliniğinde tedavi oldum tüp bebek ve o kadar para döktükki şimdi kaldıramaz yani öle 6-7 milyar doğum masrafını eşim hisar 3.500 dedi o yüzden orayı seçtik hem acıbadem alman gibi çok lüks temiz ve ilgililer hemde fiyat daha makul geldi tüp bebek olduğu için heptende ucuz ve ilgi olmayan bir yere gidemiyorum çok zormuş walla bu işler yapana kadar ne sıkıntı çektim şimdide neler :) ama herşeye değer benim bezelyem

himm bilgiler icin cok sagol yaa iyi oldu... suyunun soguk oldugunu okumustum ama fazla kalabalik oldugundan bilgim yoktu altinolugu sildik seceneleklerden:)
didim ve marmaris olabilir aslinda..bir onlari arastirayim sen gittin mi oralara ben ortulu oldugum icin istiyorum ki koy gibi yerleri varsa veya cok kalabalik olmayan saatlaeri varsa ozamanlar girebileyim denize.balayimizi sahiin paradise otelde yaptik super oteldi ama denizi kotuydu havuzlar super fakat hamielelikte havuza girmenin sakincali oldugunu okudum biraz korktum.. oraya verdigimz parayla baska seyler de yapilabilir.tabi ayarlayabilirsek bakalim.

strawberry29
Tatlım ben 7 yıldır Altınoluktayım. Hamileler için uygun bir yer olmadığını düşünüyorum. Çünkü çok kalabalık denize girecek yer bulamıyorsun, çok gürültülü. Deniz sabah 7de temiz oluyor ama insanlar çoğalınca pisleniyor haliyle. Ööle pak sessiz koy da yok sayılır Asos tarafında var ama geçen yıl kene sayısının o tarafta fazla olduğu söyleniyordu! Deniz de yosunlu o tarafta genelde. Altınolk içinde havlu attığın yerden başkasının havlusu başlıyor. Bir de su acayip soğuk! Bizim için pek uygun olmaz gibi bu yaz.Mecburen gidiyoruz tabii yazlığımız orda. Ben bu sene hiç düşünmüyorum. Didim, Marmaris düşünün imkanınız varsa. Deniz süper ve temiz.

selam kizlar. benimde mide bulantilari baslladi coook kotu. rennie diye bi surup varmis iyi geliyormu acaba kullanan var mi? turkiyeden getirtcem vallahi burda yok mecburen.

canım ben kullanıyordum o suruptan ama bende pek işe yaramadı...doktor da ilaç verdi ama içinde gebelikteki miğde bulantıları için kullanmayın yazıyor
işe yaradı ilaç beni rahtlattı ama içini okuyunca tedirgin oldum...eczaneleresoracam yarın baska var mı hamileler için

slm canım hem adaş hem kaderdaşız anlaşılan.ilk hamileliklerde böyle durumların olması normal dendi.2. hatta 3. kez tekraralarsa genetik incelemeye alıyorlarmış.açıkçası doktorlar pek önemsemedi.Ancak ben biraz araştırdım.genelde kromozom anomalisi varsa bebeğin kalbi duruyormuş ya da düşük oluyormuş.yani sorunlu olduğu için hayatta kalmıyormuş.bir nevi Allah'ın bizler için sunduğu bir mucize ama biz o an mantıklı düşünemediğimiz için zor günler yaşıyoruz.ben vanda yaşıyorum ve bir sürü doktor dolaştım hepsi beni başından savdı.Ancak ben vazgeçmedim ve diyarbakırda duyarlı bir doktor tavsiye ettiler.onun aracılığıyla Dicle üniversitesinde pıhtılaşma faktörleri-protein değerleriyle ilgili testler yaptırdım. sorunun benden kaynaklanmadığını öğrendik.yani %90 kromozom bozukluğu vardı.şimdi içim tam anlamıyla rahat olmasa da elimden geleni yaptığım için huzurluyum.İnşallah sende,bende ve bu durumu yaşayan bütün arkadaşlarımız zamanı gelince bebişlerimizi kucağımıza alırız. :ecrin_bebek:dua etmekten başka çaremiz yok Allah yardımcımız olsun:Saruboceqeki sen şu an ne kullanıyorsun?senin için ne dediler canım?

strawberry29 sana ahmet ilacın adını öğrenir öğrenmez bana yazarsan sevinirim..tak ederim yaaa...hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…