2009 Ekim Anneleri

arkadaşlar nilüfer olmuşum artık ben yahu. şimdi farkettim. ne ısmarlıyayım sizlerecokacimcoook

sagol canim. yani o zaman pastorize olmayan peynir acikta satilan peynir oluyor oylemi. Guvenilir markalarin paket icinde olanini alsak bisey olmaz. annelerimiz herseyi yiyip icmis bize gelince birsuru kural cikti :CüvCüv:

saolun arkadaşlar destekleriniz benim için çok öenmliydi ben biraz dinlenim şimdik kendinize ve meleklerinize ii bakın

ben çıkıyorum arkadaşlar. çok yoruldum bugün. evde de işler beni bekler. eşim sobanın kovasını düşürdü öğlen . hem de evin içine . napıcam bilmiyorum.

:a015:

hoşçakalın.. kendinize iyi bakın :nazar:

lütfen bana meleimin tahmini ne kadarlık olduqunu sölermisinz cok kafam karıstı :bbo: sat 21 ocak bu durumda 5+2 olması gerekiyo bugün pazartesi yaptırdığım betahcg 185.64 buna göre yaklasık 4 haftalık felan oluyo sanırım anlamadm hiç bişey ne kadarlık benim bebişim

rose gözün aydin canim insallah kalp atislarinida duyarsin.yat dinlen kendini yorma.rabbim bebislerimizi korusun

kızlar geldim meleğimide gördüm resmini verdi doktor haftaya cumaya çağırdı kalp atımı için leke için korma şu an herşey normal gözüküo dedi ama yinede iğnelerimi sabah akşama çıkardı yine sadece akşamları oluyodum artık sabah akşam olucam 2 tane ilacı kesti diğerlerine devam dedi böle biraz daha rahatladı içim ya

ne iğnesi kullanıyorsun bende kullanıyorumda o yüzden sordum

Sabah kahvaltıda tuzlu peynir yiyorum içimi öyle bir bastırıyorki mide bulantımı kesiyor
ama bu arada tavuktan çok miğdem bulanıyor çok kötü kokuyor bana yememizde lazımmış ne yapalım balık yerim bende onun yerine bol bol olmazmıki :eek:

selam kizlar demin yazdim ama kayboldu yazilar galiba tekrar yaziyorum. Simdi doktordan geldim kan tahlil sonuclarimi aldim. sonuclarin tarihi 19 subat yani ¸1 hafta öncenin. B-hCG 9616 UI/L yaziyor. Sizce bu normalmi 7ci haftamin basinda oluyor. Galiba turkiyede ui/ml ile olurken burda ui/l ile oluyor yeni fark ettim. Bilgilerinize ihtiyacim var. Simdi sira ginekolog bulmakta.

progesteron iğnesi düşük olmaması için tedaviyle hamile kaldım

anladım canım bende kanda pıhtılaşma bu yüzden hergün iğne olmam gerekiyor bir öyle zannettim ayrıca gözün aydın allah tamamına erdirsin allah kucağına almak nasip etsin kendine çok dikkat et ağır kaldırma dolaplara falan uzanma bol bol dinlen inşallah kalp atışlarınıda duyarsın bende pazartesi gideceğim kalp atışları için kaydirigubbakcemile2:eek:

Tekrar merhaba arkadaslar nasilsiniz ? bugun o kadar cok lahana yedimki , lahana dolmasi yaparken caniniz cekmesin cok yedim ama bir zarari varmi bilmiyorum:sm_confused: dun gece zaten karnima acayip sancilar girdi belim de agridi , sizlerin yazilarini okudukca dusuk riski benide korkutuyor ne olur artik dusuk riski ortadan kalksin rahat nefes alalim bugun hava cok sicak burda isvicrede cok kar yagdi bu yil ama suan sanki ilkbahar gibi 15 derece sicaklik var Türkiyede havalar nasil ? hihoyyyt:eek:

beryal nereye kayboldun yahu ,

diyet listesi uygulaman nasıl gidiyor bacım sengözlerimebaksanab

canımmmm nasılsın bakalım .diet listem iyi gidiyor bence sende dene bak .ben şimdiden 3 kilo verdim.inşallah bu ayda da kilo almam da veririm .ondan sonra sorun kalmaz.çünkü kilolularda ilk 3 ay kilo almak sakıncalı dedi doktorum ben dikkat ediyorum.hem sağlıklı beslenip hem de kilo veriyorum .tavsiye ederim .diet yapamasan bile bol bol su iç.meyve ye ve mutlaka hergün 1 tane maden suyu iç. bebişin nasıl.sen nasılsın .ben iyi sayılırım allaha şükür mide bulantım kusmam falan yok sadece uykum geliyo.bütün gün uyuyom mirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir

selma kızlar mıdem bulanıyor kusamıyorum budaha gıcık kussam rahatlayacagım...of tum gunu böyle gecırdım:KK43:(((((

Arkadaşlar iyi akşamlar,

Doktora gittim bugün keseyi görmek için. Gördüm ama içi boştu. Ama merak etmememi söyledi doktor. Çünkü hesap benim hessabım ve doğruydu tabii. Çünkü arkadaşlar ben bu ay tek ilişki ile hamile kaldığım için tarihini de biliyorum. O sebeple, tam 4 haftalık hamileyim. Ve doktorda kesenin tam 4 haftaya uygun olduğunu söyledi zaten. Sat 2 hafta üstüne koyduğu için ( döllenme tarihi kesin bilinemediği için yuvarlak hesap oluyor) doğru günler pek tutturulamıyormuş. Mesela, bebek 10 gün sonr ya da önce doğabiliyor. Bu sebeple, kesesini ve içini göremeyen ve bebeğinin ilerlemediğini düşünen 1 hafta daha beklesin. Panik yok! Sata göre 6+1im mesela.
Bilgilendirmek istedim. Ben de inşallah önümüzdeki hafta bebişimi görücem.

İyi akşamlar...

anladım canım bende kanda pıhtılaşma bu yüzden hergün iğne olmam gerekiyor bir öyle zannettim ayrıca gözün aydın allah tamamına erdirsin allah kucağına almak nasip etsin kendine çok dikkat et ağır kaldırma dolaplara falan uzanma bol bol dinlen inşallah kalp atışlarınıda duyarsın bende pazartesi gideceğim kalp atışları için kaydirigubbakcemile2:eek:

canım ya bu pıhtılaşmayı öğrendiğin testin adını ve fiyatını öğrenebilir miyim? Çok pahalı değilse yaptırayım diyorum da.

Arkadaşlar iyi akşamlar,

Doktora gittim bugün keseyi görmek için. Gördüm ama içi boştu. Ama merak etmememi söyledi doktor. Çünkü hesap benim hessabım ve doğruydu tabii. Çünkü arkadaşlar ben bu ay tek ilişki ile hamile kaldığım için tarihini de biliyorum. O sebeple, tam 4 haftalık hamileyim. Ve doktorda kesenin tam 4 haftaya uygun olduğunu söyledi zaten. Sat 2 hafta üstüne koyduğu için ( döllenme tarihi kesin bilinemediği için yuvarlak hesap oluyor) doğru günler pek tutturulamıyormuş. Mesela, bebek 10 gün sonr ya da önce doğabiliyor. Bu sebeple, kesesini ve içini göremeyen ve bebeğinin ilerlemediğini düşünen 1 hafta daha beklesin. Panik yok! Sata göre 6+1im mesela.
Bilgilendirmek istedim. Ben de inşallah önümüzdeki hafta bebişimi görücem.

İyi akşamlar...

merhaba canim , 6.1 haftaliksin doktorlarin hesabina gore ama sence 4 haftalik dogrudur cunku son adet gununden itibaren hesapliyor doktorlar dollenme adet doneminin 12 ila 14 gunleri arasinda olusuyormus , insallah bebegini gorursun haftaya ALLAH hayirlisini nasip etsin canim:CüvCüv:kaydirigubbakcemile5

X