2009 Ekim Anneleri

KIZLAR ÖZELE Mİ GİDİYORSUNUZ DEVLET HASTANESİNE Mİ ? devlet hastanesinde pek ilgilenmiyorlar ama durum birazda maddiyata bakıyor

Evet ya sanki ergenlige dönüyorum gibi oldu çok ilginçtir. Bende yurt disindayim, 8ci haftama giresi oldum ve hala ne keseyi gordum nede kalp atislarini duydum. Daha kan tahlillerim yeni cikmis bugun yarin onlarin sonucunu alacagim insallah.

Yurt disindakilerin isi zor valla canim Turkiyede olsak ne guzel

hem benim canim tuk yemekleri istiyor napacagiz delikafadulden kizlar artik siparis edersek yollarsiniz Turkiyedekilerrr bak canimizin cektigini yemessek cocugumuz arsiz olurmus teyzeleriiii cokacimcoook oyle diyolardi o gun okudum burda valla arsiz yigen istemessiniz heralde

ay ay ayyy annesinin melegisiiide bakarmis banaa ordannn civcivim benim kurban olmus anne seni veren ALLAHA ay co$tum ben ya kizlar valla

sagol seldus tskler tekrar

aaaa ne demek kızlar canınız ne cekerse söleyin hemen yollayalım...yeterki isteyin ok.kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

ay ay ayyy annesinin melegisiiide bakarmis banaa ordannn civcivim benim kurban olmus anne seni veren ALLAHA ay co$tum ben ya kizlar valla

sagol seldus tskler tekrar

canım meleğim deki yumusak gler olmamıs istersen düzeltelim..sen baska not istersen onu yazayım ben .bi de resimi de deiştirebilirim.daha renkli yaparım sen yaz ben yaparım cnımok

senin yazin güzelmis izin verirsen onu yaz rabbim bebegim sana emanet diye resim güzel begendim

Kizlar hergun sut iciyormusunuz ben dun icmedim gunde sabah ve ogleden sonra olmak uzere 2 bardak iciyorum ama dun hic canim istemedi dunden beri bana bi haller oldu zaten yorgunum elimi kaldirmak gelmiyor icimden

zellda ben hic süt icmem doktorumda illaki süt ic demedi anam burdaki doktorlar sadece iki kisiLlik yemiceksin dedi folio kullancan dedi bitti. vay ceviz ye yada süt ic bilmem ne ic hic bise demiolar burdakilar yaw

canım benım aklımdasın ama yazmamısın.. dualrımız senınle elbette aman sıkma canını...
bend eaynısını düşünüyorum canım...
down sendromundan, tarama testleriyle %100'e yakın bir sonuca ulaşılabildiğinden bahsediyor, akdeniz anemisi ve kistik fibroz da ülkemizde çok yaygınmış. Hafta hafta yapılması gereken testleri söyledi.
canım hafta hafta yapılması gereken tetslerı yazsan doktorun ne soyeldıgını bızde bılgı sahını olska ona göre eklsık fazla test varsa bılgınsek cok guzel olur canım..ilk kan tetsını ne zmana ıstedı mesela hemen klabını dınelrken mı.. yoks akeseyı goruncemı

merhaba arkadaslar bende allah nasip ederse ekim annesi olacagim.tüp bebek yöntemiyle hamile kaldim.rabbim hepimizin bebeklerini korusun
hosgeldın canımmmmm

amin canım.bend ekorkarım nazardan ama allah korur dıyeceksın içini ferah tutacaksın canım benim..

canım ben yapayım sana.son adet tarihini yaz sen
begenmezsen deiştirirsin ok
ah ah ne sanslı arkadaslar var keske banada yapan olsa bır takvimm:))))))

[

ben her gece yatmadan önce bir bardak içiyorum, saten öncedende içerdim, sabahlari meyva suyu içiyorum sadece. Bu arada benim istahim hiç kesilmedi hatta açildi ne bulursam yiyorum diyebilirim ama sabahlari öyle degil tabiki bulantimdan dolayi

ZELDA bend eiçemıyorum..süt ama beyaz peynır yemege calıstım cokaz..sen yogurt falan yemeye calıs yınede... bebekler zaten vıtamın alıyor vucuttan..biz daha cok kendımız ıcın yıyoruz bızım sgalıklı olmamız gerek ki bebeiş saglıklı olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…