2009 Ekim Anneleri

Kizlar bu arada kusmalardan ve istahsizliktan dolayi 1 haftada 2 kilo vermisim 60 kilo geldim bu sabah ((((

mehaycım mide bulantın ve kusman dışında iyi olmana sevindim cnm...
bende senin gibi geçen gün 64e düşmüştüm, bi yönden sevindim ilerleyen zamanlarda fazlasıyla kilo alacağım için...
bebeğine ve kendine dikkat et, sevgiler...

canım yaaa benm hiç bulantım yok ama ben de sorunmu var demek kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı ben hiç sorun yaşamıyorum allaha şükür ne bulantım var ne kusmam.kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı:1shok::1shok:

peki bulantin gectimi su an canim??yada azaldimi???

Hoşgeldin canım, Allah sanada bebişinede sağlık sıhhat versin inşallah.:Saruboceq::CüvCüv:

benimde bulantılarım cok ilaç kullanıyorum a:CüvCüv:ma iştahım cok açık sürekli yiyorum hiç boş durmuyorum 4 haftalık hamişim 48 dim 51 olmusumdur 9 ay sonunda nasıl olurum acaba

peki bulantin gectimi su an canim??yada azaldimi???

cnm cumartesi öğlenden beri çok iyiydim geçtiğimiz haftalara nazaran...
bi iki sabah boş öğürme oldu günün devamı iyiydi...
bu sabah gene 2 kez istifra ettim malesef, öğleden sonra iyiydim ama...
eskiye göre çok çok iyiyim maşallah, ama tam olarak bulantım geçmedi cnm...
inşallah 3. ayımızdan sonra hiçbirimizde kalmayacak bişey...

mehaycım ne linki yolladın, siteye erişim engellenmiştir yazıyo...

insallah canim yaaaa....

kızlar bana bulantıya sarı leblebide fayda etmedii,,,
Çıkarabilsem rahatlıca belki ama çıkaamıyorum, kuru öğürtü var bende...

aynen bendede kuru öğürtü var maden suyu biraz rahatlattı beni bide çubuk ye tuzlu

Ya bende hergün mutlaka bulanıyor midem ve kusuyorum 1 kerede olsa eşim bişey getirmiş siyah bir bileklik ucunda beyaz bişi var koluna damarlara gelecek şekilde takıyosun ve damarlardan beyne giden bişey sayesinde mide bulantısını önlüyormuş kullanma kılvauzunda yazıyor hamileler için uygundur bir sakıncası yoktur diyor bugun taktım bilekliği gercekten bugun midem bulanmadı:)) İnşallah bir sakıncası olmaz

bu mide bulantıları neye gore degişiyor acaba bende hiç yok kokulara duyarlılıgım var igrenc geliyor bazı kokular ama hiç ole kusma ogurme olmuyor bende ilginc bende istiyrm dersem bu kadar sıkıntı cekene ayıp olur herhalde :)

walla bende istiyorum diodum canım ama isteme sen sen ol isteme şu anda yemek yemiş olmama rağmen hala bulanıo

merhaba arkadaslar bende allah nasip ederse ekim annesi olacagim.tüp bebek yöntemiyle hamile kaldim.rabbim hepimizin bebeklerini korusun

mehaba hoşgeldin canımm a.s. Aminn Allah ı m bebişlerimizi bize bagışlasın saglıklı bir şekildee :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

slm kızlar nbr siniz:))) yeni arkadaslar var maasallah...hosgelmiş hepsi..ben dün doktora gittim ve bebişimin kalp atıslarını gördüüüm. oyyyy süperdi ya..keske doktor izin verse sabaha kadar karsısında durup izlerdim inanın..görmeyen herkese nasip etsin rabbim.
hihoyyyt:Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…