Kizlar bu arada kusmalardan ve istahsizliktan dolayi 1 haftada 2 kilo vermisim 60 kilo geldim bu sabah((((
valla benim sagolsun kayinvaldem cagirdi bugün yemek yemege, dünde bir tencere yemek göndermisti, yoksa yandim ben yani. benim tek yedigim galeta zaten onu pisirmem gerekmiyor cokacimcoook. Doktorum bugün yemeklerle birlikte sivi alma dedi, ve yemekden önce corba icme bulanti daha cok olabilirmis. Yemek disindaki zamanlar su icmek gerekiyormus. Bulantimla baya ilgilendi, ilaclar verdi. Ve unutmayin bulantiniz varsa hamileliginiz saglikli gidiyor demektir.kaydirigubbakcemile2 Söylemesi kolay biliyorum ama dayanmak gerekiyor. Sizler bulanti ilac kullaniyormusunuz?
Böyle giderse dahada verirsin gibi ama daha fazla vermemeye çalış, yat dinlen keyfini çıkar hayatımhihoyyyt
mehaycım mide bulantın ve kusman dışında iyi olmana sevindim cnm...
bende senin gibi geçen gün 64e düşmüştüm, bi yönden sevindim ilerleyen zamanlarda fazlasıyla kilo alacağım için...
bebeğine ve kendine dikkat et, sevgiler...
arkadaşlar bende dün hamile olduğumu öğrendim bebeğin doğum tarihi 31 ekim inşallah bende duygularımı paylaşmak istedim çok mutluyum benm ki aşılamayla tuttu ikinci aşılamamı allah hepimizi düz kurtarsın sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin sevgiyle kalın arkadaşlar
peki bulantin gectimi su an canim??yada azaldimi???
cnm cumartesi öğlenden beri çok iyiydim geçtiğimiz haftalara nazaran...
bi iki sabah boş öğürme oldu günün devamı iyiydi...
bu sabah gene 2 kez istifra ettim malesef, öğleden sonra iyiydim ama...
eskiye göre çok çok iyiyim maşallah, ama tam olarak bulantım geçmedi cnm...
inşallah 3. ayımızdan sonra hiçbirimizde kalmayacak bişey...
merhaba arkadaslar bende allah nasip ederse ekim annesi olacagim.tüp bebek yöntemiyle hamile kaldim.rabbim hepimizin bebeklerini korusun