2009 Ekim Anneleri

CANIM benım tesekkur ederım..bebeginde senın gibi akıllı ve yardımsever olsun inşallah canım...cok sagol :))))))))))))))))))))

CANIM benım tesekkur ederım..bebeginde senın gibi akıllı ve yardımsever olsun inşallah canım...cok sagol :))))))))))))))))))))

amiiin canım amiiiiin hepimizin ki insallah.begenmediğin yer varsa düzeltirim.ya da zmanla sen kendin istediğin gibi deiştirirsin ok

kızlar ben takvımıde yaptım rahtaca uyuyayım:) başım dönüyor birde cok komık ama dün yedıgım balık aklıma gelıyor cok kötü oluyorum yavv.. herkese bebişiyle tatlı rüyalar diliyorum...

kızlar size doyum olmaz ben kactım... gece yarısı oldu burda...sabah erken kalakcam 6 saat dersim var okulda...görüsürüz yarın öptüm hepinizi canlarım byeees

kızlar herkese ii geceler bi bakım yazılanlara öle yatım dedim bide bişi sorcam şu nickinizin altındaki mesela seldus bebeğimisss geliyor :))) yazısını nerde yazıosun benimkinde nilüfermi ne yazıo anlamadım nerden olduğunu heryeri karıştırdım bi türlü bulamadım walla herkese bebişli tatlı rüyalar

rrose canim , kullanici paneline gir , ustte yukari bakinca gorursun orda spé tarafta kullanici paneliniz yaziyor , hemen altinda profilini duzenle yaziyor oraya tikla daha once eklemis oldugun bilgiler var kayit olurken orda ve alt tarafdaki bolumde Isteğe Bağlı Bilgiler - Buraya Gireceginiz Tüm Bilgiler Diger Forum Kullanıcıları Tarafindan Görünebilecektir. baslik var altinda kisisel rutbe yaziyor , oraya istedigin kelime veya soz ekleyebilirsin ve en son degisimi kaydet tusuna bas tamamdir kolay gelsin canim :) dene kaydirigubbakcemile5

rrose cum Kullanıcı paneline giriyorsun,profil düzenle bölümüne giriyorsun,kişisel rütbe kısmı var biraz aşağılara baktığında görürsün NERGIS yazılı sanırım sende görürsün mutlaka oranın hemen altında boşluğa yazmak istediğin cümleni yaz ve yanda sıfırla yazılı bir kutucuk var ona tıklayıp son olarak en altta değişiklikleri kaydet bölümüde tıklarsan yapmış olursun canım...hihoyyytkaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:
günaydın arkadaşlar , nasılsınız, ben yarın doktora gidicem kısmetse, ilk dr kontrolümüz olacak ultrasonda. inşallah herşey yolundadır :Saruboceq:

benim için dua edin tatlı anneler..:CüvCüv:

günaydın kızlar...
yoncacım inşallah bebişini göreceksin hatta kalp atışını bile duyarsın sanırım ...hayırlı haberlerle gel canım...

günaydın arkadaşlar , nasılsınız, ben yarın doktora gidicem kısmetse, ilk dr kontrolümüz olacak ultrasonda. inşallah herşey yolundadır :Saruboceq:

benim için dua edin tatlı anneler..:CüvCüv:

Yonca76 cım senin adına çok sevindim,hayırlısı ile bebişinin kalp atışlarını duyar bizede anlatırsın inşallah.Darısı benim başıma inşallah p.tesi de ben gideceğim.:CüvCüv:

sağol zeynepçiğim :1hug:

inşallah emelciğim. Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah

Günaydın arkadaşlar, moralim çok bozuk lütfen bana yardımcı olun. Sabah kalktığımda çamaşırımda kan lekesi vardı koyu ama.doktorumla p.tesiye randevum vardı , şu an ulaşamıyorum çünkü yurtdışına gitmiş.İçimden bir ses kaybettim onu diyor, ne yapacağımı bilmiyorum.

qünaydın qüsel anne adayları:CüvCüv: bu sabah farkettimde hamile olduqumu öqrendiqimden beri daha mutlu uyanıyorum sabahları ne kadar qüsel bişeymiş canında bi can daha tasımak

canım dur sakin ol lekeyle hemen kaybetmezsin bebeğini bayağı bir kanama olman lazım..ama hiç bekleme hemen dr a git ..illaki kendi dr un olmak zorunda deil bir sürü daha dr var mutlaka bir tanesine git görün canım..geçmiş olsun..

sinemciğim kanamn devam ediyor mu canım. başka bir doktora git istersen. böyle durumda benim doktorum hemen gel bakalım diyor da.

kaç haftalık gebesin canım . keseyi gördünüz mü?

Canım sakın üzülme ve paniğe kapılma hemen yat uzan ve dinlen hiç bir iş yapma sakın kendini yorma biliyorsun bu hemen düşük yapacağın anlamına gelmiyor , bu arada başka bir doktor bulabilirsen git yada ara çünkü böyle durumlarda bir ilaç veriyorlar durduruyor kanamayı,hayırlısyla hiç bişey olmayacak korkma sen..

sinemciğim kanamn devam ediyor mu canım. başka bir doktora git istersen. böyle durumda benim doktorum hemen gel bakalım diyor da.

kaç haftalık gebesin canım . keseyi gördünüz mü?

yok devam etmiyor, sabah vardı sadece. SAT 9 Ocak tı, geçen hafta doktora gittiğimde dedi haftaya bakarız şu an bişey görünmez dedi, bir sürü ilaç yazdı progestan,clexane. Folbiol, coraspin ve vitamin ilaçlarını zaten 5 ay önceden başlatmıştı.

Ya umutsuzum çünkü daha öncede yaşadım bu durumu .7 yaşında çok sağlıklı bir kızım var sorunsuz bir hamilelik yaşadım onda hatta doktora bile gitmedim doğru dürüst, 2. gebeliğim geçen sene mart ayında oldu yine sorunsuz bir hamilelikten sonra çocuğumu dünyaya getirdim ama 8 saat yaşadı. Nedenini bulamadılar.6 ay öncede haberim olmadan hamile kalmışım 7 haftalıktı kalbi durmuş yine nedenini bulamadılar. Bir sürü testlerden geçtim hiç bir sorun bulamadılar.İnsanı en çok çıldırtanda bu hiç bir sebep bulunamaması. Yoruldum artık.

kahverengi lekenin düşükten kaynaklanmadığını umuyorum, yine de en azından moralini düzeltmek için bile olsa bugün hemen başka bir doktora gidebilirsin, sonuçta belki düşük değildir de başka acil bişeydir ve müdahale gerekir bilemezsin ki, mutlaka kontrol ettir, geçmiş olsun.

Sıkma canını tatlım,herşey yoluna girecek sen umudunu kaybetme, Allaha dua etmeyi de sakın ihmal etme sağlık sıhhat versin hem sana hem bebeğine tatlım, Allahın izniyle bu sefer hiç kötü bişey olmayacak bunu düşün hep:teselli:.:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…