senin yazin güzelmis izin verirsen onu yaz rabbim bebegim sana emanet diye resim güzel begendim[/QUOcanım ozaman bu linki kopyala aynı yere ok.
http://bd.lilypie.com/zQ8Tp2.png
Kizlar hergun sut iciyormusunuz ben dun icmedim gunde sabah ve ogleden sonra olmak uzere 2 bardak iciyorum ama dun hic canim istemedi dunden beri bana bi haller oldu zaten yorgunum elimi kaldirmak gelmiyor icimden
Bana da gunde kac kere besleniyorsun dedi 3 dedim devam et dedi normal yasantina devam et dedi egzersizlerini yapabilirsin dedi honk dedim icimden belki 2. gidisimde fikrini degisir doktor bilemem ya cok biliyorlar ya da hic cunku turkiyeyle uyusmuyor
Burdakiler daha cok senin gecmisinde yasadigin ve ailende yasanan hatta sulalende yasanan hastaliklarla cok ilgileniyor irdeliyor yedigine ictigine karismiyor
sadece alkol sigara kesinlikle dedi bi de beyaz peynir kola yok o kadar
yaa kustum ben sizee hastane secimlerinizi sormuştum özel mi devletmi diee senağlama senağlama :dilcikar:
CANIM BEYAZ peynıre nedne yeme deıd acaba ben yıyorum ama ...fisfisfis
:)) Ben Isvicrede yasiyorum canim , benim doktorumun özel kabinesi var oraya gidiyorum ayrica burda sigortalarimiz herseyi karsiliyor , hastanede bile olsa herseyi ile özenle ilgileniliyor ve hatta kendi doktoru acil durumlarda bulundugun hastaneye bile gelebiliyor , bu yönden bir nebze ben rahatim kaydirigubbakcemile5
nisanum canım son adet tarihini yaz sana dA YAPAYIM KUZUM Bİ DE MSJINI A YAZ İSTERSEN OK
ne guzel canım ya burda devlet hastaneleri hiç o kadar ilgilenmiyorlar off kafamçokkarıştı özelde tabi cok ilgileniyorlar kime gidecegimi cok araştirmam gerek.
Canim ye sen ama guvendigin bildigin beyaz peyniri ye burda yasakladilar cunku pastorize sutten yapilmayan beyaz peynirler bakteri uretiyorlar o bakteri bebege zarar veriyor ya ondan
pastorize olmayan sut zaten kesinlikle icilmeyecek dedi bu arada benden o yuzden ne olur ne olmaz diye yemiyorum ama kasar peynir yiyorum tabi
evet ya
ben de özl hastanede ki bi doktora gidiyorum.her ultrasona girişimizde ve muayenede ücret ödüyoruz.ama ilgileniyor şimdilik.sürekli uyarılarıı falan yapıyor..amaaan ne bileyim illaki verecen parayı öle ilgilenecekler yoksa sallıyorlar...klava: klava: klava: