2009 Ekim Anneleri

arkadaslar kalp atisini duyamazsiniz görürüz ilkin, ilerleyen aylarda duyulur :) herkese güzel bi hamilelik diliyorum ben dahil:))

arkadaslar kalp atisini duyamazsiniz görürüz ilkin, ilerleyen aylarda duyulur :) herkese güzel bi hamilelik diliyorum ben dahil:))

saol canım sana da insallah...ama ben zaten duydum demedim gördüm dediiiim :))):sm_confused::sm_confused:

aaa burda öyle bise yok amaaaaaaaaaaa :KK43:((( türkiye saten burdan daha ileri
ay ne güzel yaaa

ya kizlar bende sivilceler çikmaya baslamisti daha bastan ama son 2-3 gundur artti sanki...yuzumde var tek tük bide sirtimda cikmis bugun 3 tane sizdede oluyomu bu ne demekki...

ya bu arada bende korkular olusmaya basladi:çok üzgünüm:
artik cevremdeki hemen hemen herkes bilio. nazar degeceginden ya da bebegime bisey olacagindan cok korkuorum:çok üzgünüm:
daha tehlikeli aylarda gecmedi ya. Allah korusun 9.10. haftalarda bebeklerinin kalplerinin durdugunu soyleyen anneleri okudumda bu sitede. iyice korktumsenağlama
Allahim sen bebeklerimizi koru.hepimiz kucagimiza sag salim alalim miniklerimizi:Saruboceq:

buket kuzum ya
ben duymadım yani doktor ölebişey demedi
sedece gösterdi atıslarını.acaba ultrasyon cihazlarıyla da farkediyormu bu ?????.nesse ya gördüm ya o bile yeter şimdilik..hihoyyythihoyyyt

buket kuzum ya
ben duymadım yani doktor ölebişey demedi
sedece gösterdi atıslarını.acaba ultrasyon cihazlarıyla da farkediyormu bu ?????.nesse ya gördüm ya o bile yeter şimdilik..hihoyyythihoyyyt

bende anlamadim ki nasil bir alet.ama bana alttan bakiodu dr. 6 haftalikken gittigimde cok yavas atiodu kalbi daha yeni baslamisti. doktor aletin sesini cok acio hatta garip gurultulerde geliodu. ama kalp atislari seciliodukaydirigubbakcemile2

artik cevremdeki hemen hemen herkes bilio. nazar degeceginden ya da bebegime bisey olacagindan cok korkuorum:çok üzgünüm:
daha tehlikeli aylarda gecmedi ya. Allah korusun 9.10. haftalarda bebeklerinin kalplerinin durdugunu soyleyen anneleri okudumda bu sitede. iyice korktumsenağlama
Allahim sen bebeklerimizi koru.hepimiz kucagimiza sag salim alalim miniklerimizi:Saruboceq:

Allah korusun öle seyler düşünme canım ya...hep ii düşün ii olsun insallah..kötü düşünceleri silip atmamız lazım kafamızdan yoksa nasıl gecer bu 9 ay demi....

Papatyalim sorma sorma bende de sivilceler hemde 2 yanagimda da ciktilar ergenlikte hic cikmamisti doktor olur boyle hormonlarin degisiyor dedi

Dun aksam mide bulantisi oldu bende de korktum basladik iste dedim ama bu sabah bisey olmadi uyandigimda

Istahim hic yok kahvalti eziyet gibi geliyor hamile oldugumu ogrenmeden once istahim cok guzeldi aclik hissini ozledim yaaa :KK43:(

Yemek yedikten sonrada sanki hic yemememis gibiyim tokluk hissi yok cok acayip bir sey ama cani hic birsey istemezmi insanin yaa su 3 ayi bi atlatsak allahin izniyle

Ben daha bebisimin kesesini de kalp atislarini da 12 Martta gidip duyacagim insallah

Papatyalim sorma sorma bende de sivilceler hemde 2 yanagimda da ciktilar ergenlikte hic cikmamisti doktor olur boyle hormonlarin degisiyor dedi

Dun aksam mide bulantisi oldu bende de korktum basladik iste dedim ama bu sabah bisey olmadi uyandigimda

Istahim hic yok kahvalti eziyet gibi geliyor hamile oldugumu ogrenmeden once istahim cok guzeldi aclik hissini ozledim yaaa :KK43:(

Yemek yedikten sonrada sanki hic yemememis gibiyim tokluk hissi yok cok acayip bir sey ama cani hic birsey istemezmi insanin yaa su 3 ayi bi atlatsak allahin izniyle

Ben daha bebisimin kesesini de kalp atislarini da 12 Martta gidip duyacagim insallah

ya yurt dısında ne kadar gec görüyorsunuz herseyi sanırım bu konuda biz cok sanslıyız sükür.insallah canım en kısa zamanda siz de görürüsünüz bebişlerinizin herbişeyini :Saruboceq::Saruboceq::sm_cool:

slm kızlar nbr siniz:))) yeni arkadaslar var maasallah...hosgelmiş hepsi..ben dün doktora gittim ve bebişimin kalp atıslarını gördüüüm. oyyyy süperdi ya..keske doktor izin verse sabaha kadar karsısında durup izlerdim inanın..görmeyen herkese nasip etsin rabbim.
hihoyyyt:Saruboceq::Saruboceq:

Allahım bizede nasip eder görmeyi inşallahh yaaa :Saruboceq: saglıklada kucagına da alırsın insallah bebegini canım

Allah nazarlardan korusun canım :nazar: ben gercekten korkumdan daha kimseye soylemedim Allah ın izniyle hiç bişi olmıcak

Sorma Seldus ilk gittigimde sadece test yapildi hamilesin ok birsuru sorular formlar doldurduk sadece beni kontrol etti doktor kalp atislarimi oksurugume bakti O zaman daha 4 haftalikti su anda bisey goremeyiz kalp atislarida yoktur daha dedi e ben bakiyorum herkes ogrenmis turkiyede allahim zaman da gecmiyor ki

Gittigimde rahim agzi kanseri testleri falan yapilacak yoksa ultrasonla bakamam dedi sizlerde de o sart var mi ben turkiyede boyle bisey duymamistim

tabiki gerekli bir test ama hamilelikte sart kosuyorlar bu testi

Sorma Seldus ilk gittigimde sadece test yapildi hamilesin ok birsuru sorular formlar doldurduk sadece beni kontrol etti doktor kalp atislarimi oksurugume bakti O zaman daha 4 haftalikti su anda bisey goremeyiz kalp atislarida yoktur daha dedi e ben bakiyorum herkes ogrenmis turkiyede allahim zaman da gecmiyor ki

Gittigimde rahim agzi kanseri testleri falan yapilacak yoksa ultrasonla bakamam dedi sizlerde de o sart var mi ben turkiyede boyle bisey duymamistim

tabiki gerekli bir test ama hamilelikte sart kosuyorlar bu testi

biz de öle bisey istemediler canım ya
ben doktora ilk gittiğimde
4+3 falandık keseyi gördük..daha sonra kan testi falan yaptılaro kadar...ama orda farklı oldugunu biliyorum.sabır gerekiyor.rabbim yardımcınız olsun

X