2009 Ekim Anneleri

Bana da gunde kac kere besleniyorsun dedi 3 dedim devam et dedi normal yasantina devam et dedi egzersizlerini yapabilirsin dedi honk dedim icimden belki 2. gidisimde fikrini degisir doktor bilemem ya cok biliyorlar ya da hic cunku turkiyeyle uyusmuyor

Burdakiler daha cok senin gecmisinde yasadigin ve ailende yasanan hatta sulalende yasanan hastaliklarla cok ilgileniyor irdeliyor yedigine ictigine karismiyor

sadece alkol sigara kesinlikle dedi bi de beyaz peynir kola yok o kadar

Kizlar hergun sut iciyormusunuz ben dun icmedim gunde sabah ve ogleden sonra olmak uzere 2 bardak iciyorum ama dun hic canim istemedi dunden beri bana bi haller oldu zaten yorgunum elimi kaldirmak gelmiyor icimden

Ben sabah biraz kakao ile karistirip bir bardak iciyorum , aksamda esim iciriyor sagolsun ama sade sut ama yinede bazi geceleri uykum gelmiyor , o halsizlik bende de var canim hamile kaldigim gunden bu yana belki psikolojik belkide gercekten vucutta buyuk degisim oluyor bunu anlayamadim , hic bir is yapasim gelmiyor , bazen diyorum hamile kaldigimi keske 6 ayimda ogrenseydim diye farkinda olmadan oh ne guzel 3 ay sonra bebek geliyormus ne iyi olurdu , sanirim birazda psikolojik kapris gibi , bilemiyorum hayirlisi olsun kaydirigubbakcemile5

yaa kustum ben sizee hastane secimlerinizi sormuştum özel mi devletmi diee senağlama senağlama :dilcikar:

Bana da gunde kac kere besleniyorsun dedi 3 dedim devam et dedi normal yasantina devam et dedi egzersizlerini yapabilirsin dedi honk dedim icimden belki 2. gidisimde fikrini degisir doktor bilemem ya cok biliyorlar ya da hic cunku turkiyeyle uyusmuyor

Burdakiler daha cok senin gecmisinde yasadigin ve ailende yasanan hatta sulalende yasanan hastaliklarla cok ilgileniyor irdeliyor yedigine ictigine karismiyor

sadece alkol sigara kesinlikle dedi bi de beyaz peynir kola yok o kadar

CANIM BEYAZ peynıre nedne yeme deıd acaba ben yıyorum ama ...:KK43:fisfisfis

nisanum canım son adet tarihini yaz sana dA YAPAYIM KUZUM Bİ DE MSJINI A YAZ İSTERSEN OK

yaa kustum ben sizee hastane secimlerinizi sormuştum özel mi devletmi diee senağlama senağlama :dilcikar:

:)) Ben Isvicrede yasiyorum canim , benim doktorumun özel kabinesi var oraya gidiyorum ayrica burda sigortalarimiz herseyi karsiliyor , hastanede bile olsa herseyi ile özenle ilgileniliyor ve hatta kendi doktoru acil durumlarda bulundugun hastaneye bile gelebiliyor , bu yönden bir nebze ben rahatim kaydirigubbakcemile5

CANIM BEYAZ peynıre nedne yeme deıd acaba ben yıyorum ama ...:KK43:fisfisfis

Canim ye sen ama guvendigin bildigin beyaz peyniri ye burda yasakladilar cunku pastorize sutten yapilmayan beyaz peynirler bakteri uretiyorlar o bakteri bebege zarar veriyor ya ondan

pastorize olmayan sut zaten kesinlikle icilmeyecek dedi bu arada benden o yuzden ne olur ne olmaz diye yemiyorum ama kasar peynir yiyorum tabi

Burda canim ozel diye bisey yok nereye gidersen git yeterki saglik sigortan o doktorla anlasmali olsun ucretsiz

:)) Ben Isvicrede yasiyorum canim , benim doktorumun özel kabinesi var oraya gidiyorum ayrica burda sigortalarimiz herseyi karsiliyor , hastanede bile olsa herseyi ile özenle ilgileniliyor ve hatta kendi doktoru acil durumlarda bulundugun hastaneye bile gelebiliyor , bu yönden bir nebze ben rahatim kaydirigubbakcemile5

ne guzel canım ya burda devlet hastaneleri hiç o kadar ilgilenmiyorlar off kafamçokkarıştı özelde tabi cok ilgileniyorlar kime gidecegimi cok araştirmam gerek.

ne guzel canım ya burda devlet hastaneleri hiç o kadar ilgilenmiyorlar off kafamçokkarıştı özelde tabi cok ilgileniyorlar kime gidecegimi cok araştirmam gerek.

evet ya
ben de özl hastanede ki bi doktora gidiyorum.her ultrasona girişimizde ve muayenede ücret ödüyoruz.ama ilgileniyor şimdilik.sürekli uyarılarıı falan yapıyor..amaaan ne bileyim illaki verecen parayı öle ilgilenecekler yoksa sallıyorlar...:eek:klava::eek:klava::eek:klava:

kızlar hadi kendinize bebişlerinize cok cici bakın :)) uykum geldi .. opuldunuz

Canim ye sen ama guvendigin bildigin beyaz peyniri ye burda yasakladilar cunku pastorize sutten yapilmayan beyaz peynirler bakteri uretiyorlar o bakteri bebege zarar veriyor ya ondan

pastorize olmayan sut zaten kesinlikle icilmeyecek dedi bu arada benden o yuzden ne olur ne olmaz diye yemiyorum ama kasar peynir yiyorum tabi

dogru canım..bend eonun dısında bırseymı var dıye düşündüm... tesekkurler canımkaydirigubbakcemile5

Bende su aski memnuyu izliyeyim bakalim son bolumu cok heyecanli dizi yaa :)) en azindan zaman geciyor boylece

evet ya
ben de özl hastanede ki bi doktora gidiyorum.her ultrasona girişimizde ve muayenede ücret ödüyoruz.ama ilgileniyor şimdilik.sürekli uyarılarıı falan yapıyor..amaaan ne bileyim illaki verecen parayı öle ilgilenecekler yoksa sallıyorlar...:eek:klava::eek:klava::eek:klava:

dogru canım paran varsa burda bakımında var :nazar: yoksa ilgilenmiyor devlet Allah kahretmesin. ben ilk gebeligimde bu yuzden olumden dondum kesinlikle özele gidecem. dış gebelikmişim.doktor baktı ilgilenmedi bile 10 gun sonra gel dedi .1 gun sonra ameliyata alındım. ne diim bu dunyanın diger dunyasıda var. keşke demek istemiyorum ama o zaman ilk özele gitseydim boyle olmıyacakta

X