2009 Ekim Anneleri

oyy oyy oyy cnm benim küsermiş, gel bende öpemde barışakkaydirigubbakcemile3Şeniz
cnm bende senin gibiyim sürekli çorba ve kuru şeyler yiyebiliyorum meyve yiyemiyorum, sütte içemiyorum-tatlicadiarzu- ama dün akşam 7 adet çengelköy hıyarı yedim kaydirigubbakcemile3 eşim şaşkınlıkla izledikafamçokkarıştı

yaa kızlar bu arada o kadar kalabalığızki cidden kim neleri yaşadı inanın hatırlanmıyo, tekrar tekrar aynı şeyleri sorabiliyoruz bazenkaydirigubbakcemile2
şubat sonu itibari ile listemiz sabitleşecek, ozaman birbirimizin eksikliğini daha çabuk anlayacağız:1hug:
hepinizi ve bebişlerinizi koccaman öpüyoruz meleğimleŞeniz:CüvCüv:

kızlar ben akşamları yemek yapamıyorum. Siz neler yapıyorsunuz akşamları? Neler yiyorsunuz?

ben de zar zor yapıyorum yaaa..hazır ediyorum eşim gelince ısıtıyor sofrayı hazırlıyor ben oturup yemeye calısıyorum..ama canım hiçbişey istemiyor...nolacak böle bilmiyorum..-tatlicadiarzu-

selam kızlar okuyorum cogunuz yemek yıyemiyorsunuz bende tam tersi sureklı acıkıyom daha şimdiden 3 kılo aldım 9. aya kadar kım bilir kac kılo olurum

kızlar ben kacıyorum doktora gidiyoruz.saat 6 da randevumuz var.gelince hemen yazarım hbrleri..dua edin nooluuur.öpüyorum hepinizi kuzucuklar..:1hug:

selam kızlar nasılsınız. okuyorum sizi sürekli ama bi türlü fırsat bulup yazmadım.
oku oku bitiremiyorum valla.
zeytincim inş. güzel haberlerle gelirsin
kalp atışını duyan arkadaşlar gözünüzaydın.
yeni gelen arkadaşlarda hoşgelmişler bbeişleri hayırlı olsun.
benimde sadece sabahları midem yanıyo hiç bişey görmek istemiyorum.öğleden sonra açılıyorum herşeyi yiyiyorum :))

valla benim sagolsun kayinvaldem cagirdi bugün yemek yemege, dünde bir tencere yemek göndermisti, yoksa yandim ben yani. benim tek yedigim galeta zaten onu pisirmem gerekmiyor cokacimcoook. Doktorum bugün yemeklerle birlikte sivi alma dedi, ve yemekden önce corba icme bulanti daha cok olabilirmis. Yemek disindaki zamanlar su icmek gerekiyormus. Bulantimla baya ilgilendi, ilaclar verdi. Ve unutmayin bulantiniz varsa hamileliginiz saglikli gidiyor demektir.kaydirigubbakcemile2 Söylemesi kolay biliyorum ama dayanmak gerekiyor. Sizler bulanti ilac kullaniyormusunuz?

selam kızlar okuyorum cogunuz yemek yıyemiyorsunuz bende tam tersi sureklı acıkıyom daha şimdiden 3 kılo aldım 9. aya kadar kım bilir kac kılo olurum
berincim maşalah dicem ama accık dikkat kuşum..hızlı başlamışsın

kızlar ben kacıyorum doktora gidiyoruz.saat 6 da randevumuz var.gelince hemen yazarım hbrleri..dua edin nooluuur.öpüyorum hepinizi kuzucuklar..:1hug:

bekliorus şekerim güzel haberlerinii

kızlar benim arda bi hafif KAHVERENGİ akıntım oluyor herzaman değil ama doktora gidince yine sorucam önmeli değildir dimi.

yani bulantı yoksa hamilelikte ters giden bişilermi var arkadaşlar takıldım şimdi ben ona

Kızlarrr ben geldimmmmmmmmmmmmmmm
:lepi::teytey::dance:

Kızlarrrr bebişimi gördüm minik kalbi pıtır pıtır atıyorduu okadar rahatladım ki anlatamam size allahıma şükürler olsunnn okadar mutluyumkiii...

Hepinize de çok teşekkür ederim dualarınız içinnn...hepinizi çokk seviyorummm a.s.

:lepi::lepi::lepi::sm_cool::sm_cool:

yani bulantı yoksa hamilelikte ters giden bişilermi var arkadaşlar takıldım şimdi ben ona

hayir o demek degil, benim cok tanidigim var hic bulantisi olmadi ve saglikli bebekleri dogdu. Ama suana kadar her doktor bana ayni seyi dedi bulantin olman bizim icin güzel bir isaret.

ay ne kadar güzel. kaydirigubbakcemile3 Allah nazardan korusun

kızlar benim arda bi hafif KAHVERENGİ akıntım oluyor herzaman değil ama doktora gidince yine sorucam önmeli değildir dimi.

bence genede doktoruna ara sor. Normalde kahverengi tehlikeli degil deniyor ama genede herseferinde doktoruna danis bence, belki bir ilac verir birsey önerir sana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…