2009 Ekim Anneleri

Kızlar ben yavaş yavaş hazırlanıp gidiyorum neolur benim için dua edin iyi haberlerle aranıza döneyimmmm hepinizi öptüm kocaman :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::nazar:

bitanem dualarım seninle...:Saruboceq:iyi haberlerini bekliyoruz:1hug:

canım benim hayırlısı olsun .bende allah izin verirse pazartesi günü gidicem doktora.kontrolüm var kalp atışlarını duymak için.beraber gidicez desene ...haberleşiriz yine.kaydirigubbakcemile5

Evet canım haberleşiriz Allahın izniyle herşey iyi olur inşallah.:nazar::CüvCüv:hihoyyyt

slm kızlarrr..nasılsınız bakalım?aramıza bir sürü yeni hamiş gelmiş hepiniz hoşgeldiniz.ben 4 5 gündür giremiyorum nete ya.cok hastaoldum grip den yatıyorum kafamı kaldıramadan..cok korktum bişey olacakdiye ama bugün biraz iyiyim sükür..aksama doktora gidecez insallah kalp atıslarını duyacaz.cok heyecanlıyım saat bi türlü 6 olmuyor ya..kaydirigubbakcemile3

ya kızalr bi de benim miğde bulantılarım basladı ama cıkartamıyorum ben sürekli bulanıyor sadece..sabahtan aksama kadar devam ediyor..3 aydan sonra rahatlarsın diyorlar umarım öle olur cok fena ya hiç birsey yapamıyorum.işten rapor aldım ama yarın bitiyor.napacam bilmiyorum ....

Allah iyilik versin Seldus...
sadece mide bulantın mı var?
Limon ye, süper kesiyor walla.
Limonata ya da.

slm kızlarrr..nasılsınız bakalım?aramıza bir sürü yeni hamiş gelmiş hepiniz hoşgeldiniz.ben 4 5 gündür giremiyorum nete ya.cok hastaoldum grip den yatıyorum kafamı kaldıramadan..cok korktum bişey olacakdiye ama bugün biraz iyiyim sükür..aksama doktora gidecez insallah kalp atıslarını duyacaz.cok heyecanlıyım saat bi türlü 6 olmuyor ya..kaydirigubbakcemile3

Selduscum hayırlı haberlerini bekliyoruz dört gözle , dönüşte herşeyi anlat bize canım.:nazar::CüvCüv:

Allah iyilik versin Seldus...
sadece mide bulantın mı var?
Limon ye, süper kesiyor walla.
Limonata ya da.

hiç denemedim limon işe yarıyorsa hemen denerim portakal suyu içiyorum ama o anlık sonra tekrar baslıyor.sürekli bulntı var.cıkaramıyorum da belki cıkarsam rahatlicam ama zorlamak da istemiyorum.normalde limon hiç sevmem ama mecbur denerim :)))):çok üzgünüm::çok üzgünüm:

ya kızalr bi de benim miğde bulantılarım basladı ama cıkartamıyorum ben sürekli bulanıyor sadece..sabahtan aksama kadar devam ediyor..3 aydan sonra rahatlarsın diyorlar umarım öle olur cok fena ya hiç birsey yapamıyorum.işten rapor aldım ama yarın bitiyor.napacam bilmiyorum ....

canım bende aynı durumdayım
ama günde bir kez ufak ufak istifrağ etmeye başladım ya insan rahatlıyor yine ığğğ bak yine geldi

Biz burda (çalıştığım yerde) üç hamileyizhihoyyyt
Hem de aynı odada.
Hem de hepimiz Ekim annesi inşallah :))))))

Sabah bir arkadaşımın midesi çok fenaydı. Limonla sakinleşti şükür.
Dene derim.

Selduscum hayırlı haberlerini bekliyoruz dört gözle , dönüşte herşeyi anlat bize canım.:nazar::CüvCüv:

canım benim tabii ki anlatacam hepsini size.cok heyecanlıyım ya...miğde bulntılarımı bile unuttum inan suan.heyecandan..

canım bende aynı durumdayım
ama günde bir kez ufak ufak istifrağ etmeye başladım ya insan rahatlıyor yine ığğğ bak yine geldi

oyyy kuzum beniiim...ben cıkaramıyorum ya..cok fena ALLAH yardımcımız olsun..:Saruboceq::Saruboceq:

bijoux canım geçmiş olsun umarım bundan sonrasıda sorunsuz geçer.Bol bol yat ve dinlen...:Saruboceq::nazar:

bijoux gözün aydın, kahverengi olunca renk tahmin etmiştim zaten kötü birşey olmadığını. Hayırlı olsun!:

canım tekrardan çok geçmiş olsun allah tamımına erdirsin inşallah.sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alalım hepimiz :CüvCüv::emir_bebek::nazar::nazar:

çok çok teşekkür ederim kızlar iyi ki varsınız, bu tip şeyleri ben herkese söyleyemiyorum zaten gurbetteyim siz olmasanız napardım bilmiyorum senağlama

canlarım az önce eşim aradı saat 17,15'e doktora randevu almış, kaç gündür üzülüyorum dayanamamış kaydirigubbakcemile3 ben de hazırlandım şimdi onu bekliyorum. 5'de cıkıcaz. bakalım ultrasonda neler görücez :uhm: gelir gelmez yazarım yine ben size yerimseniben

sun12 demek kahverengi oluyormus bazı hamilelerde. içimi biraz rahatlattın canım :1hug:

Herkese merhabaaaa,

Uzun oldu giremedim, bulantılarımdan sonra arada bakayım dedim sayfalarca şeyi okumak bayağı zamanımı aldı, bu arada aşkolsun arkadaşlar kimse beni merak etmemiş noldu bu kıza diye küstüm işte hepinize senağlama

Kızlar valla benim midem cidden çok kötü yaa sabahları öğürerek uyanıyorum resmen:1shok: Hiç bir şey yiyemiyorum öyle yazdığınız gibi meyve sebze hak getire tek yediğim kraker ve çorba... Kokulara da dayanamıyorum yemek pişiremiyorum zavallı kocacığım benimle kuru kuru şeyler yemekten bir hal oldu vallahi üzülüyorum adama ama ne yapayım kaydirigubbakcemile2

Bijoux'cum yaşadıkların için çok üzgünüm, çok geçmiş olsun, umarım bir daha yaşamazsın bu tarz şeyler canımkaydirigubbakcemile3

Bu arada birşey daha söylemek istiyorum millet, doktorum bana ıhlamur dışında hiç bir bitki çayını içme dedi burada bazı arkadaşlar yazmış ama bana da böyle söylendiği için uyarayım dedim öpüldünüz hepinizz Şeniz

canımmm hayırlı haberler getir inşallah.:nazar:

Herkese merhabaaaa,

Uzun oldu giremedim, bulantılarımdan sonra arada bakayım dedim sayfalarca şeyi okumak bayağı zamanımı aldı, bu arada aşkolsun arkadaşlar kimse beni merak etmemiş noldu bu kıza diye küstüm işte hepinize senağlama

Kızlar valla benim midem cidden çok kötü yaa sabahları öğürerek uyanıyorum resmen:1shok: Hiç bir şey yiyemiyorum öyle yazdığınız gibi meyve sebze hak getire tek yediğim kraker ve çorba... Kokulara da dayanamıyorum yemek pişiremiyorum zavallı kocacığım benimle kuru kuru şeyler yemekten bir hal oldu vallahi üzülüyorum adama ama ne yapayım kaydirigubbakcemile2

Bijoux'cum yaşadıkların için çok üzgünüm, çok geçmiş olsun, umarım bir daha yaşamazsın bu tarz şeyler canımkaydirigubbakcemile3

Bu arada birşey daha söylemek istiyorum millet, doktorum bana ıhlamur dışında hiç bir bitki çayını içme dedi burada bazı arkadaşlar yazmış ama bana da böyle söylendiği için uyarayım dedim öpüldünüz hepinizz Şeniz

canımmmm küsme ...gel öpüşelim barışalımmm sırnaşık şey ŞenizŞenizŞeniz :1hug::1hug::1hug:

Herkese merhabaaaa,

yeni yeni tanıyoruz kuzum birbirimizi..anca öğreniyoruz nicklerimizi..hadi gel öpiim de barışalımmŞeniz

Beryalciğim, zuzcuğum teşekkürlerrr

Küser miyim ben hiç sizeee şaka yaptımmkaydirigubbakcemile3ŞenizŞeniz

Herkese merhabaaaa,

ben de senle aynıyım kuzum sadece kraker ve corba onu da biri yaparsa yiyorumkendim hazırlayınca hiç canım istemiyor..nane gibi bitki cayları içmek düsüge sebep oluyormus diye duydum sadece ıhlamur iyi geliyormus.ben gripoldum ya sakın içme nane falan dediler..çekiyorum öle..insallah diğer ayın sonunda rahatlarız biraz artık
hihoyyyt

X