- 15 Aralık 2007
- 7.352
- 112
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın kızlar. dün dr. gittim. bebişin kesesini gördük ama kalp atışı için iki hafta geçmesi gerekiyormuş. inşallah rabbim hepimizin bebişlerine sağlık verir. bide bana coraspin 100 verdi. aranızda bu ilacı duyan yada kullanan var mı?
Ben Eryaman da oturuyorum ZuZuucum ama hepsi yapıyodur sanırım sen en yakınındakine git bi sor vaktin varsa, burada her mahalle de bir sağlık ocağı var çok iyi vallahi.:CüvCüv:
ilacı ne için verdiğini söylemedimi valla merak ettim
canım benim daha önceden bir düşüğüm olduğu için çok korkuyorum.
Fatıma seninde yoktu bulantın ama dimi ben öle hatırlıom öteki fatımamıydı acaba inş geçer canım sık dişini
şu 3 ayı bi atlatsak allahın izniyle
günaydın kızlar. dün dr. gittim. bebişin kesesini gördük ama kalp atışı için iki hafta geçmesi gerekiyormuş. inşallah rabbim hepimizin bebişlerine sağlık verir. bide bana coraspin 100 verdi. aranızda bu ilacı duyan yada kullanan var mı?
Benim bulantım yok handancım, hiç bir belirti yok neredeyse şüphelenmeye başladım valla:bbo::uhm:
ben 3 haftadır coraspin 100 kullanıyorum, daha önce 8 haftalık bir düşüğüm olmuştu, kesin olmamakla birlikte o düşüğün, kanın aşırı pıhtılaşmasından kaynaklanmış olabilme ihtimali nedeniyle şimdiki hamileliğimde tedbiren kullanıyorum, günde 1 tane akşam yemeğinden sonra içiyorum, kanı sulandırsın diye. Bir tanenin bir zararı yok ama pıhtılaşmaya karşı iyi ve ucuz bir çözüm. Bir de 4-5 lt. su içiyorum her gün.
bence hiç kafanı karıştırma doktorun ne diyosa onu yap.sonuçta onlar bizim sağlığımızı bizden daha çok düşünüyolar.canım aslına bakarsan benim ilk gebeliğim 4,5 aylıkken sonuçlandı. tabi tıp dilinde düşük adı veriliyo. bebeğe giden kan akışının düzenli olması için dedi. ama ben netten araştırdım gebeliğin son 3 ayında kullanılması sakıncalı diyo. aklım karıştı. dr. ma güveniyorum ama yinede aklım karıştı.
daha önceleri unutuyoruz..kafamızı boşaltıyoruz..ferah ferah bebeişlerimize odaklanıyoruz e mi cicimmm
yahu güzelim keyfini çıkar işte..biz bulantıdan ne hale geldik delü naniknanik
fatıma38 bende öyleyim merak etme rahat geçircez işallah
arada bi kasık ağrısı günde iki defa çok hafifi bulantı başkada bişi yok
zuzucum sağol
günaydın kızlar. bende bu gün ilk kez doktora gideceğimbakalım bizim minik ne alemde. dua edin kızlar bi sorun çıkmasın.
kıs zuzu islede bizede yaz tvde isledigini merak ettim ne dio