Işte belli olmuormuş canım benim 12 14 haftada ögrenen arkadaşlarımda var doktorun tecrübesine ve bebişin duruşuna baglı birasda
kızlar moralim cok bozuk :çok üzgünüm: kahverengi akıntım oluyor dünden beri, bugun doktoru aradım. yarın sabah mutlaka gel bu bizim için sıkıntı demek dedi senağlama
yarın sabah 9 da gidicem bana dua edin nolur senağlamasenağlama
bu mevzuya bende inaniyorum kizim soldaydi bunu sagimda hissediyorum dr uma sormayi unutmusum ama yumurtamin çatladigini bile sagdan hissettim hayirl1s1 sagliklisi olsun benim gönlümdeki olsun o da erkek tabiiki
kızlar moralim cok bozuk :çok üzgünüm: kahverengi akıntım oluyor dünden beri, bugun doktoru aradım. yarın sabah mutlaka gel bu bizim için sıkıntı demek dedi senağlama
canım faydası olurmu bilmem ama ben dün bir liste yazmıştım onu uygula hem bulantılarında azalır.bu arada zencefilli limonlu çay iç.tuzlu karaker ye ve muz ye.bulantıyı kesiyo.hergün mutlaka sabahtan bunları tüket.sabah yataktan kalkmadan yanına tuzlu kraker al onu ye 5 dk.sonra yataktan yavaşça kalk bak faydasını görcen dene .sonra da zencefilli çay iç.kahvaltıdan 1 saat sonrada muz ye. cokacimcoook bulantıyı azaltıyoo
hepinize teşekür ederim. ben dayanamayıp yedim ama çok iyi geldi:icecream:bu arada sadece sabah bulantılarım var.
baharatin ne zarari var rross merak ettim canim bizim turk yemekleri hep baharatli herseyde baharat var yoksa tadi olmazz :bbo:
kizlar sizin gogusleriniz ne durumda benimkiler simdiden su balonu gibi oldu ilerde ne olurlar bilmem
merhaba laluz24
.bizim burda dr ler bizim bildiimiz beyaz peyniri yenmesi yasaklanan besinler arasnda feta cheese diye geciyor.bazen diyorum bizim turk bayanlarinin yedigi beyaz peynirden baska bise olmaz dimi tr de yasak falan deil yani ,hicbirine bise olmuyorda burdakiler niye bu kadar usteliyorlar anlamiyorum.bazen canim cok istiyor ama dr nin dedigi aklima geliyor yemekten vazgeciyorum.neyse napalim tr de olmadigimiza gore buranin kurallarina uymak zorundayiz galiba:)
hepinize kolay hamilelikler diliyorum yemek yapmam lazim galiba:)cokda yorgunum.....
sevgiler
canım nolursun stress yapma..bak kendini gerersen durum tehlikeli olabilir işte ozaman..sakin..tabiki olmasa daha iyiydi ama kahwerengi enazından kırmızı diil..bişecik yoktur Allah'ın izniyle..arada olurmuş böyle şeyler..sakince uzan dinlen lütfen..
Hayırlısı tatlım sakın üzme kendini o ekim bebeği güçlü olacak Allahın izniyle sıkı sıkı tutunmuştur sana üzülme sen, kahverengi geçer diyolar kanaman olmadığına şükret bence üzme kendini, yat dinlen hiç bişey iş falan yapma sakın.
canım uzulme ben resmen kanma gecirdim kıpkırmızı ama keseyi gordum cok sukur hemen yat ve bol su ic ben yatakla butunlestim ama deger dimi moralini yuksek tut simdi kahve lekelenmelerim var dr olacak dedi korkma tamam mı:1hug:
benim ilk hamileligimdede kahve rengi kanamalarim oluyordu. Doktorum hep birsey olmaz diyordu. Kirmizi kan tehlike olabilir ama kahvede icin rahat olsun diyordu. Zamanla damarlar genisliyor ve kücük kanamalar olabiliyor. Ama tabiki doktora gidip kontrol etmek herzaman icin daha iyi. Bence hic üzme kendini.
geçmiş olsun tatlım, umarım endişelenecek bir durum yoktor, rahim genişlediği için de olabilir meraklanma. Doktor dönüşü iyi haberlerini bekliyorum.