2009 Ekim Anneleri

Işte belli olmuormuş canım benim 12 14 haftada ögrenen arkadaşlarımda var doktorun tecrübesine ve bebişin duruşuna baglı birasda

aa ciddi mi ayy ne süper olurrr..hemencik öğrenip hazırlıklarını da ona göre yaparsın:) benim 20 de anca kanımca:) genç güzel tazecik bi doktorum war:)

Son düzenleme:
kızlar moralim cok bozuk :çok üzgünüm: kahverengi akıntım oluyor dünden beri, bugun doktoru aradım. yarın sabah mutlaka gel bu bizim için sıkıntı demek dedi senağlama

yarın sabah 9 da gidicem bana dua edin nolur senağlamasenağlama

canım nolursun stress yapma..bak kendini gerersen durum tehlikeli olabilir işte ozaman..sakin..tabiki olmasa daha iyiydi ama kahwerengi enazından kırmızı diil..bişecik yoktur Allah'ın izniyle..arada olurmuş böyle şeyler..sakince uzan dinlen lütfen..

bu mevzuya bende inaniyorum kizim soldaydi bunu sagimda hissediyorum dr uma sormayi unutmusum ama yumurtamin çatladigini bile sagdan hissettim hayirl1s1 sagliklisi olsun benim gönlümdeki olsun o da erkek tabiiki

HAYIRLISI İNŞALLAH BENDE HEP SAĞ TARAFIMDA BİRŞEY HİSSEDİYORUM AĞRILARIM FALAN HEP SAĞDA OLUYOR, aslında ilk çocuğum erkek olsun , 2 sene sonrada 2. çocuğum kız olsun istiyorum inşallah Allah gönlüme göre verir ama böyle olmasada yeterki sağlıklı sıhhatli olsunlar oda yeter.:nazar::CüvCüv:hihoyyyt

kızlar moralim cok bozuk :çok üzgünüm: kahverengi akıntım oluyor dünden beri, bugun doktoru aradım. yarın sabah mutlaka gel bu bizim için sıkıntı demek dedi senağlama

Hayırlısı tatlım sakın üzme kendini o ekim bebeği güçlü olacak Allahın izniyle sıkı sıkı tutunmuştur sana üzülme sen, kahverengi geçer diyolar kanaman olmadığına şükret bence üzme kendini, yat dinlen hiç bişey iş falan yapma sakın.:nazar:

canım uzulme ben resmen kanma gecirdim kıpkırmızı ama keseyi gordum cok sukur hemen yat ve bol su ic ben yatakla butunlestim ama deger dimi moralini yuksek tut simdi kahve lekelenmelerim var dr olacak dedi korkma tamam mı:1hug:

canım faydası olurmu bilmem ama ben dün bir liste yazmıştım onu uygula hem bulantılarında azalır.bu arada zencefilli limonlu çay iç.tuzlu karaker ye ve muz ye.bulantıyı kesiyo.hergün mutlaka sabahtan bunları tüket.sabah yataktan kalkmadan yanına tuzlu kraker al onu ye 5 dk.sonra yataktan yavaşça kalk bak faydasını görcen dene .sonra da zencefilli çay iç.kahvaltıdan 1 saat sonrada muz ye. cokacimcoook bulantıyı azaltıyoo

canım etkilemek istemem ama bildiğim kadarıyla maydonoz ve kekik gibi zencefilde düşüğe neden oluyo bence dikkat etmende yarar var başka topiclerde bi kaç arkadaş yazmıştı araştırmadım asla içmem de yememde çünkü sevmioyrum ama araştır istersen

baharatin ne zarari var rross merak ettim canim bizim turk yemekleri hep baharatli herseyde baharat var yoksa tadi olmazz :bbo:

kizlar sizin gogusleriniz ne durumda benimkiler simdiden su balonu gibi oldu ilerde ne olurlar bilmem

baharatin ne zarari var rross merak ettim canim bizim turk yemekleri hep baharatli herseyde baharat var yoksa tadi olmazz :bbo:

kizlar sizin gogusleriniz ne durumda benimkiler simdiden su balonu gibi oldu ilerde ne olurlar bilmem

baharat kabızlık için vermedi doktor bide mide bulantısı yapıomuş yağ yasak süt yarım yağlı içebilirim ama yoğurt yesem daha iimiş kabız olup ıkınmamam gerekio ilacım bile var kabız oldummu hemen onu içiorum yada bekliorum öle 2 gün filan rahatsız olmamam için ben tedaviyle hamile kaldım yaklaşık 1 aydır baharat yasak sadece tuz çok az da karabiber oda herşeye değil yemeğin içine koyuyorum yani üstüne dökmüyorum bile benimde göğüslerim felaket şişler ve uçlarına elleyemiom ara arada sancı gibi girio o sizdede oluyomu

benim ilk hamileligimdede kahve rengi kanamalarim oluyordu. Doktorum hep birsey olmaz diyordu. Kirmizi kan tehlike olabilir ama kahvede icin rahat olsun diyordu. Zamanla damarlar genisliyor ve kücük kanamalar olabiliyor. Ama tabiki doktora gidip kontrol etmek herzaman icin daha iyi. Bence hic üzme kendini.

kizlar dün aksam karnimin alt sag tarafina bi agri girdi analatamam 4 saat falan sürdü sanki bir kucuk top vardi yuruyunce, egilince, dogrulunca aciyordu hem batma hissi hemde SIKISma hissi veriyordu...neyseki geçti...

Anladim canim saol

Insallah saglikli bir sekilde bebegini alirsin kucagina

Benim goguslerim yururken yanlardan kollarim hareket ettikce agriyor sanci girmiyor ama tas gibi yatarken rahatsiz ediyor ilk ayda bu kadar sismesi normalmi acaba

Grecmis olsun Papatyalim .Benimde sabah uyandigimdan beri ne sag ne sol kasik ortaya nce bir sizi girip cikiyor saniye surmuyor

geçmiş olsun tatlım, umarım endişelenecek bir durum yoktor, rahim genişlediği için de olabilir meraklanma. Doktor dönüşü iyi haberlerini bekliyorum.

merhaba laluz24
.bizim burda dr ler bizim bildiimiz beyaz peyniri yenmesi yasaklanan besinler arasnda feta cheese diye geciyor.bazen diyorum bizim turk bayanlarinin yedigi beyaz peynirden baska bise olmaz dimi tr de yasak falan deil yani ,hicbirine bise olmuyorda burdakiler niye bu kadar usteliyorlar anlamiyorum.bazen canim cok istiyor ama dr nin dedigi aklima geliyor yemekten vazgeciyorum.neyse napalim tr de olmadigimiza gore buranin kurallarina uymak zorundayiz galiba:)

hepinize kolay hamilelikler diliyorum yemek yapmam lazim galiba:)cokda yorgunum.....

sevgiler

Nutellecaim biliyorsun bazi peynirler pastorize edilmemis sutten yapiliyor ve bu nedenle bakteri uretiyorlar adini simdi hatirlayamadim o bakterinin o da anne karninda bebege zarar veriyor o yuzden burda doktorlar beyaz peyniri yasakliyor.

Turkiyede de haberlerde cikmisti bir ara hatrliyorum pazarlardan peynir almayin pastorize edilmemis sutten yapiyorlar bakteri uretiyor bu peynirler diye.

Ne olur ne olmaz sahsen ben peynir uzmani degilim hic anlamam bakterilimi degilmi :)) o yuzden neme lazim yememekte fayda var onun yerine pastorize sut ya da yogurt ye ic umarim miden alisir

Son düzenleme:
canım nolursun stress yapma..bak kendini gerersen durum tehlikeli olabilir işte ozaman..sakin..tabiki olmasa daha iyiydi ama kahwerengi enazından kırmızı diil..bişecik yoktur Allah'ın izniyle..arada olurmuş böyle şeyler..sakince uzan dinlen lütfen..

Hayırlısı tatlım sakın üzme kendini o ekim bebeği güçlü olacak Allahın izniyle sıkı sıkı tutunmuştur sana üzülme sen, kahverengi geçer diyolar kanaman olmadığına şükret bence üzme kendini, yat dinlen hiç bişey iş falan yapma sakın.:nazar:

canım uzulme ben resmen kanma gecirdim kıpkırmızı ama keseyi gordum cok sukur hemen yat ve bol su ic ben yatakla butunlestim ama deger dimi moralini yuksek tut simdi kahve lekelenmelerim var dr olacak dedi korkma tamam mı:1hug:

benim ilk hamileligimdede kahve rengi kanamalarim oluyordu. Doktorum hep birsey olmaz diyordu. Kirmizi kan tehlike olabilir ama kahvede icin rahat olsun diyordu. Zamanla damarlar genisliyor ve kücük kanamalar olabiliyor. Ama tabiki doktora gidip kontrol etmek herzaman icin daha iyi. Bence hic üzme kendini.

geçmiş olsun tatlım, umarım endişelenecek bir durum yoktor, rahim genişlediği için de olabilir meraklanma. Doktor dönüşü iyi haberlerini bekliyorum.

arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim valla iyi ki varsınız:teselli: akşam size yazdıktan sonra hep yattım, sabah baktım bişey gelmemiş :Saruboceq:

şimdi çıkıyorum doktora gidicem bana şans dileyin oldu mu? çünkü annem benden önce çocuk düşürmüş ve beni de anca hastanede yatarak karnında taşıyabilmiş. o yüzden ben de korkuyorum senağlama

bi de dün çok yürüdüm yoruldum baya ondan da olabilir mi acaba diyorum off neyse arkadaşlar hepinize desteğiniz için çok teşekkür ederim a.s. ögleden sonra geldiğimde yazarım size sonucu :a015:

Gecmis olsun canim git gel guzel haberlerini ver bize canini sikma bir sorun cikmayacak rahat ol ltf.

günaydın kızlarrrrr
ben meleğimin kalp atışlarını duydum akşam çok şükür test sonuçlarımda güsel çıktı bir ay sonra bidahaki kontrol
bijoux canım sakın üzülmee doktoruna git mutlaka ama hamileilik dönemince olabilcek durum bunlar sen içini ferah tut

X