beryalım nasılsın? karsılasamadık bırturlu ben yorgun halsız mıedem bır agrıp bas agrım gelıp gıdıyor:mymeka:
bend erkek ıstıyorum ama kız olsursa mis gıbı severım mınık kelebegımı.keske saglıkla dogsunda kızlar...
canım aynı belırtıle rbendede var ansızın bas dönmesıd evar suan oldugu gıbı.. cumartesı yada pazartesı duyacagım allah nasip ederse canım........bende sekızde uyuyup 12de uyanıyorum:)canım benim iyiyim .bende halsizlik ve uyku problemi var.gündüz uyuyorum gece dönüp duruyom.eşim yataktan atcak beni sırnaşık şey birde birkaç gündür ayağa kalkınca gözlerim karakıyo.ama bulantı yada kusma veya birşeylerden iğrenme yok.o yönden rahatım.sen nasılsın bebiş nasıl.ben pazartesi
kalp atışları için gidicem doktora.
ay oda odgru canım... ınsalaah allah hem kıızı hem erkegı tattırır bıze kızlar...:lepi:kizlar daha cadi oluyo kendini sevdiriyolar cadiliklariyla benim kizim oldugu için tercihim öyle yoksa kiz çocuklarini daha çok severim
kızla rbana dua edin şimdi çıkıyorum .dr. gidcem. inşallah bebişim sağlıklıdır. onu görmek nasip olur. şimdilik hepinize iyi akşamlar. dönünce yazarım inş.
kızlar ne kadar çok şey yazmışsınız...oku oku bitmediiiyerimseniben
artık gelemiyorum acaip bir uyku olayı var üzerimdeeeuyanıkken bile uyuyorum sankii....
Solda olunca kıs sagda olunca erkek oluomuş zuzucum:)) tabi bunun bilimsel bi tarafı yok ölesine:))
benim sag kalçama sürekli agrı girio
Bende çok merak ediyorum bi sonraki randevumuzda 12 haftalık olcaz belkim gösterir kendiini bebişim inş:)