off kızlar benim canım şu etsiz çiğ köfteler varya ondan istedi yesem bebişe zararı olurmu
off kızlar benim canım şu etsiz çiğ köfteler varya ondan istedi yesem bebişe zararı olurmu
şuna bak küsmüş. nerelerdesin sen bakim kaçak. beibişi gördün bizi unuttun
benim bulantilarim cok kötü devam ediyor ya. Sürekli oturmak istiyorum, bas dönmem var. Ve sürekli gegirme basladi bende ya senağlama. Kendimi baya kötü hissediyorum.
Canim sadece Toast ve Makarna yemek istiyor. Buda herhalde kilolarima iyi gelmicek.
benim bulantilarim cok kötü devam ediyor ya. Sürekli oturmak istiyorum, bas dönmem var. Ve sürekli gegirme basladi bende ya senağlama. Kendimi baya kötü hissediyorum.
Canim sadece Toast ve Makarna yemek istiyor. Buda herhalde kilolarima iyi gelmicek.
canım ben kullanıyorum..progestanın hcıbır yan etkısı yok dıyor doktorlar..düşük olmamasında rolu var..merhaba arkadaşlar aranızda progestan kullanan varmıı
bende vardı canım agrı kesici almamak için kendımı zo rtuttum ama şükür gectı.. uyumaya calıs uyuyunca gecıyor ben ıkıgunud rcekıyorum agrıyı.balyozla kafama vuruyorlara sanki..kızlar ya bende çok başağrısı var sizde de varmı birde istifrağ isteği olmasada çok mide bulantısı var bugün zor çalıştım sanırım bir kaç ay böyle zor olacak
etsiz çiğfökte diyorsun. pek zararı olacağını sanmıyorum. ama çok baharatlıysa belki olabilir. nefsini tatmin etmek için az bişey ucundan ye bence
temiz bildigin biyerden al hiç bisey olmaz insallah hamileyken caninin istedigini yemezsen bebisin arsiz olurmus yeni duydum hurafedir tabiki ama isini sansa birakma bence tat
canım içinde çiğ et olmadıktan sonra bir sakıncası olmaz bence.doktorlar çiğ et yenmemeli diyo.et yoksa zararıda yoktur . cokacimcoook
bana birsey olmaz gibi geliyor. Cünkü icinde cig et yok. Sadece dikkat edin burda hem etli hem etsiz satiyorlar ikisinide ayni eldiven ile yoguruyorlar. Bence alirsan cok iyi temiz ve günenilir yerden al. Sadece fazla baharat dokunabilir miydene, bilmiyorum bulantin varmi.
iyi olmana sevildim beryalcim. bende de biraz bulantı başladı ikigündür kendimi iyi hissetmiyorum
hepinize teşekür ederim. ben dayanamayıp yedim ama çok iyi geldi:icecream:bu arada sadece sabah bulantılarım var.
canım iyiyim allaha şükür.bugün hayırlı haberlerini bekliyorum.inşallah keseyi görürsünüz.ben görünce çok heyecanlanmıştım çok ta şaşkındım.ama keseyi görünce tam inandım hamile olduğuma.çok hoş bir duygu.allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi.
canım faydası olurmu bilmem ama ben dün bir liste yazmıştım onu uygula hem bulantılarında azalır.bu arada zencefilli limonlu çay iç.tuzlu karaker ye ve muz ye.bulantıyı kesiyo.hergün mutlaka sabahtan bunları tüket.sabah yataktan kalkmadan yanına tuzlu kraker al onu ye 5 dk.sonra yataktan yavaşça kalk bak faydasını görcen dene .sonra da zencefilli çay iç.kahvaltıdan 1 saat sonrada muz ye. cokacimcoook bulantıyı azaltıyoo
enım canım çiğ köftenım kendısını ıstıyor ama..normalde sevmem anlamıs degılım...
sağ sol mevzusu yuzde doksan gercek sanırım..boyle uygulyan bırkav kişi bılıyorum bne.benımkı solda ama ben erkek hissedıyorum:)