2009 Ekim Anneleri

GÜNAYDIN Kızlar,
balık yağı kullanan varmı? ben marinkap kullanıyorum doktora sormadım henüz ama p.tesi gittiğimde soracağım, zaten bu ürünün ürün müdürüne mail atmıştım içinde zararlı katkı civa vs. varmı diye oda hemen aradı ve hamilelelr için özel olarak ürettiklerini kesinlikle böyle katkıların bulunmadığını söyledi, bi sakıncası yok bence kullanmamın.

kızlar moralim cok bozuk :çok üzgünüm: kahverengi akıntım oluyor dünden beri, bugun doktoru aradım. yarın sabah mutlaka gel bu bizim için sıkıntı demek dedi senağlama

yarın sabah 9 da gidicem bana dua edin nolur senağlamasenağlama
bitanem üzülme ne olur....allahın izniyle hiçbirşey olmaz inşlahhh:1hug:
günaydın kızlarrrrr
ben meleğimin kalp atışlarını duydum akşam çok şükür test sonuçlarımda güsel çıktı bir ay sonra bidahaki kontrol
bijoux canım sakın üzülmee doktoruna git mutlaka ama hamileilik dönemince olabilcek durum bunlar sen içini ferah tut

gözünaydın cnm.....:asigim::nazar:darısı duymayanlara....yerimseniben
unutmadan günaydın herkeseeee.......

doktor akşam bana ilk 3 ay folik asit dışında ilaç kullanmayı önermiyrum dedi vitaminlerini besinlerden al dedi sonra gerekirse vericekmiş zaten bütün test sonuçlarımda iyi çıkınca herhangi vitamin eksikliği falan yokmuş çok şükür sizde elinden geldiği kadar besinlerinize dikkat edin kızlar

sağol lalcım nasılsın

sağol bitanem iimm...:asigim:uyku modundayım ama bugün çok işim olduğu için erkenden kalktımm...yerimseniben
canım banada dr.folic asit önerdi...zaten ben hamişliğe karar vardiğimden beri kullanıyorum.ekimden beriiii....onun dışındada almam gereken vitamini yiyeyeceklerden almamı önermişti...elimden geldiğince beslenmeme dikkat ediyorum..ama bazen yiyecekler gözüme öcü gibi gözüküyorr...:bbo:
bence dr.nuza danışmadan birşey kullanmayınnyerimseniben

doktor akşam bana ilk 3 ay folik asit dışında ilaç kullanmayı önermiyrum dedi vitaminlerini besinlerden al dedi sonra gerekirse vericekmiş zaten bütün test sonuçlarımda iyi çıkınca herhangi vitamin eksikliği falan yokmuş çok şükür sizde elinden geldiği kadar besinlerinize dikkat edin kızlar

günaydinlar canim ben folik asiti hamilelikten bir ay önce içmeye basladimvitamine hemen basladim çünkü meyve yemeyenlerdenim henüz hiçbir test yapmadi benim dr um niyeki acaba

sağol bitanem iimm...:asigim:uyku modundayım ama bugün çok işim olduğu için erkenden kalktımm...yerimseniben
canım banada dr.folic asit önerdi...zaten ben hamişliğe karar vardiğimden beri kullanıyorum.ekimden beriiii....onun dışındada almam gereken vitamini yiyeyeceklerden almamı önermişti...elimden geldiğince beslenmeme dikkat ediyorum..ama bazen yiyecekler gözüme öcü gibi gözüküyorr...:bbo:
bence dr.nuza danışmadan birşey kullanmayınnyerimseniben

bu uyku modu galiba hiç gitmicek bizim üzerimizden mirmirmirmir

günaydinlar canim ben folik asiti hamilelikten bir ay önce içmeye basladimvitamine hemen basladim çünkü meyve yemeyenlerdenim henüz hiçbir test yapmadi benim dr um niyeki acaba

meyve yemeye gayret et sevmesende hergün bir elma yesen kar kardır
bana ilk gittğimde bütün testleri yaptı doktor bir ay sonra kontrole gidicem sanırım o zamanda ikili testleri isticek benden

bulcuk gözün aydın
bende sadece folic asit alıyorum dr 2 hafta sonra kan testi falan yapacak. bu arada dün ve bugün sabah uyanınca midem bulanıyo daha devam edermi bilmem ama çok aşırı bir bulantı değil. halada geçmedi süt içmeden çıktım evden. şimdi tuzlu kraker yiyorum.

bana ilk gittğimde bütün testleri yaptı doktor bir ay sonra kontrole gidicem sanırım o zamanda ikili testleri isticek benden[/QUOTE]

zaten yedim bir tek elma kis meyvelerini sevmem ama yaz meyveleriyle aram iyidir bende mart 19 da gidicem sanirim ozaman yapar gereken testleri

bulcuk gözün aydın
bende sadece folic asit alıyorum dr 2 hafta sonra kan testi falan yapacak. bu arada dün ve bugün sabah uyanınca midem bulanıyo daha devam edermi bilmem ama çok aşırı bir bulantı değil. halada geçmedi süt içmeden çıktım evden. şimdi tuzlu kraker yiyorum.
sağol canım hafifi bulantı bendede var ama rahatsız etcek boyutta değil bende süt içmedim bu sabah akşam takviye yapıcam ceviz yiyorum hergün çok faydalıymış beyin gelişimi için

bana ilk gittğimde bütün testleri yaptı doktor bir ay sonra kontrole gidicem sanırım o zamanda ikili testleri isticek benden

zaten yedim bir tek elma kis meyvelerini sevmem ama yaz meyveleriyle aram iyidir bende mart 19 da gidicem sanirim ozaman yapar gereken testleri[/QUOTE]

bebiş için yicez artık mecburen gerekli şeylerden
bu gittiğinde ister testleri

Kızlar Yardımmm lütfen,
Ben yarın sağlık ocağına gidip tahlillerimi yaptırmak istiyorum doktora henüz gitmedim ve giderken de bu tahlil sonuçlarımı götürürüm diye düşünüyorum, sizce hangi tahlilleri yaptırmam gerekiyor, daha önce doktora giden arkadaşlar doktor hangi tahlilleri istiyor?

Günaydın kıslarrr

kayaemel benim doktorum hemogram(tam kan sayımı) ve tıff(tam idrar testi) istedi bi sonraki gidişimde bu testleri yaptırıp gidicem

günaydın kızlar bende meyveyi hiç sevmem.dün eşimin ısrarıyla bir parça yedim.bide ben bişey sorucam ben işe dolmuşla gelip gidiyorum dolmuşta malum çok sallıyo ALLAH korusun bebişime bişey olurmu?benim durumumda olan var mı?

Kızlar Yardımmm lütfen,
Ben yarın sağlık ocağına gidip tahlillerimi yaptırmak istiyorum doktora henüz gitmedim ve giderken de bu tahlil sonuçlarımı götürürüm diye düşünüyorum, sizce hangi tahlilleri yaptırmam gerekiyor, daha önce doktora giden arkadaşlar doktor hangi tahlilleri istiyor?

günaydın kızlaarr...hayatım o doktoruna göre de biraz değişiyo sanırım..ben hamile kalmaya ilk karar werdiğimde kontrol için gitmiştim,bi problem war mı bebek düşünüyoruz artık diye..ozaman kan we idrarımda biçok şeye bakıldı..hamileliğin ilerleyen safhalarında hep istiyceğimiz şeyler bunnar hepsine bi bakalım dedi..nelerdir bilmiyorum herbişeyime bakıldı çünkü..hatta epey de tuzlu tutmuştu:) doktorumu değiştirdim şimdi ama o testler yapıldığı için başka test istemedi doktorum..hatta şaşırdı yapılmıyan şey kalmamış diye..sen bi git görüş sonra yaptır sağlık ocağında yaptırıcaksan da..bi de bilmediğim için soruyorum neden sağlıkocağında yaptırıyosun?

cerensesilcim tekerin üstüne denk gelmiyen yere oturmaya çalış..malum teker üstü daha çok zıplatır..

RİCA EDERİM ŞEKERİMa.s.

CERENCİM BENCE KAFANA TAKMA ALLAHIM KORUR O KDARDAN BİŞE OLMAAS OLACAGI VARSA OLUYOR ZATEN DÜŞÜNME BÖLE ŞEYLER TATLIM

BENDE Bİ TEK ELMA YİYEBİLİYORUM HAMİLE KALMADAN PORTAKAL MANDALİNA ÇOK SEVERDİM BOLBOL YERDİM AMA ŞİMDİ MİDEMİ YAKIO EKŞİ ŞEYLER YİYMİYORUM SADECE TATLI ELMA

X