2009 Ekim Anneleri

beryalım nasılsın? karsılasamadık bırturlu ben yorgun halsız mıedem bır agrıp bas agrım gelıp gıdıyor:mymeka:

canım benim iyiyim .bende halsizlik ve uyku problemi var.gündüz uyuyorum gece dönüp duruyom.eşim yataktan atcak beni sırnaşık şey birde birkaç gündür ayağa kalkınca gözlerim karakıyo.ama bulantı yada kusma veya birşeylerden iğrenme yok.o yönden rahatım.sen nasılsın bebiş nasıl.ben pazartesi
kalp atışları için gidicem doktora. :eek::eek:

evet kızlar bende inanıyorum bu sağ sol mevzusuna. çünki ilk gebeliğimde dr. yumurtlama sağda olmuş demişti. yavrularım erkekti. ama doğmak nasip olmadı.

kızla rbana dua edin şimdi çıkıyorum .dr. gidcem. inşallah bebişim sağlıklıdır. onu görmek nasip olur. şimdilik hepinize iyi akşamlar. dönünce yazarım inş.

canım benim iyiyim .bende halsizlik ve uyku problemi var.gündüz uyuyorum gece dönüp duruyom.eşim yataktan atcak beni sırnaşık şey birde birkaç gündür ayağa kalkınca gözlerim karakıyo.ama bulantı yada kusma veya birşeylerden iğrenme yok.o yönden rahatım.sen nasılsın bebiş nasıl.ben pazartesi
kalp atışları için gidicem doktora. :eek::eek:
canım aynı belırtıle rbendede var ansızın bas dönmesıd evar suan oldugu gıbı.. cumartesı yada pazartesı duyacagım allah nasip ederse canım........bende sekızde uyuyup 12de uyanıyorum:)

kizlar daha cadi oluyo kendini sevdiriyolar cadiliklariyla benim kizim oldugu için tercihim öyle yoksa kiz çocuklarini daha çok severim
ay oda odgru canım... ınsalaah allah hem kıızı hem erkegı tattırır bıze kızlar...:lepi:

kızlar bende progestan olarak crinone adlı fitil jeli kullanıyorum tavziye ederim.aranızda daha önce kullanan varmı bilmiyorum.bana düşük olmaması için önlem amaçlı verdi dokrorum ilaçtan daha da etkiliymiş tavsiye ederim.benim doktorumda bunu önerdi ısrarla .ben ilk fitil diye istememiştim ama doktorum bu ilaçtan daha faydalı dedi.

kızla rbana dua edin şimdi çıkıyorum .dr. gidcem. inşallah bebişim sağlıklıdır. onu görmek nasip olur. şimdilik hepinize iyi akşamlar. dönünce yazarım inş.

insalalah canım benimmm görğrğsun hayırlısyla ..kızlar sıze canlı bgalantı benım suan asırı basım dönuyor ytamam gerek...hoscakalınnnnnnnnnn... ansızın gelıyor iştemmmm

kızlar bende progestan olarak crinone adlı fitil jeli kullanıyorum tavsiye ederim.aranızda daha önce kullanan varmı bilmiyorum.bana düşük olmaması için önlem amaçlı verdi dokrorum ilaçtan daha da etkiliymiş tavsiye ederim.benim doktorumda bunu önerdi ısrarla .ben ilk fitil diye istememiştim ama doktorum bu ilaçtan daha faydalı dedi.

kızlar ne kadar çok şey yazmışsınız...oku oku bitmediiiyerimseniben
artık gelemiyorum acaip bir uyku olayı var üzerimdeee:KK43:uyanıkken bile uyuyorum sankii....

kızlar ne kadar çok şey yazmışsınız...oku oku bitmediiiyerimseniben
artık gelemiyorum acaip bir uyku olayı var üzerimdeee:KK43:uyanıkken bile uyuyorum sankii....

canım bende de öyle walla.bu bebişler daha doğmadan bizi ayakta uyutuyolar kaydirigubbakcemile3

Benim doktor sag sol demedi merak ettim sorcam ablama solda demiş doktoru
bende hep sag tarafta agrı hissediyorum bakalım

selam kuşlarrrr...sağda oluncak ağrı ne oluyomuş solda oluncak ne oluyomuş:) hamile olduğumu öğrendiğim günden sonraki bi hafta filan ani hareketlerde hep sağ tarafıma bişey batıyo gibi oluyodu..doktor bişey söylemedi bilemoorum yaniii

Solda olunca kıs sagda olunca erkek oluomuş zuzucum:)) tabi bunun bilimsel bi tarafı yok ölesine:))

benim sag kalçama sürekli agrı girio

Bende çok merak ediyorum bi sonraki randevumuzda 12 haftalık olcaz belkim gösterir kendiini bebişim inş:)

Bende çok merak ediyorum bi sonraki randevumuzda 12 haftalık olcaz belkim gösterir kendiini bebişim inş:)

bebikin kendini gösterir de kuşum cinsini göstermez daha:) 16 haftadan sonra öğrenicez bildiğim kadarıyla..hatta en kesini 18-20 de filannn

Işte belli olmuormuş canım benim 12 14 haftada ögrenen arkadaşlarımda var doktorun tecrübesine ve bebişin duruşuna baglı birasda

kızlar moralim cok bozuk :çok üzgünüm: kahverengi akıntım oluyor dünden beri, bugun doktoru aradım. yarın sabah mutlaka gel bu bizim için sıkıntı demek dedi senağlama

yarın sabah 9 da gidicem bana dua edin nolur senağlamasenağlama

X