Haklısın evet hayırlısıyla bi sağ salim sağlıkla atlatsaydık ilk 3 ayı, her okuduğumdan nem kapıyorum kızlar ben ya psikolojik sanırım.:CüvCüv:fisfisfis
benim sat 21 0caktı ben geçen hafta çarşamba ultrasonla gördüm canımm o kişiden kişiye değişiyo sanırımm.... tam 4 haftalıkken görebildimmmerhaba kızlar bişey sorcam, benims sat 17 ocak. bugün ilk defa kontrol için dr. gidcem. acaba bebeğimi görebilirmiyim? çok mu erken?
cvp veren arkadaşlar hepinize teşekkür ederim. randevum 5'te. dönüşte yazarım. inşallah sağlıklıdır ve herşey yolundadır. çünki bu ilk gebeliğim değil. ilkini çok talihsiz bi şekilde kaybettim.
selam hamisler nasilsiniz bugün bayagi sakin kimsecikler yok gibi bulantilar basladi bende ç1karm1yorum ama sanki heran çikaracak gibiyim bide çok kötü yanma var midemde su ilk dönemleri atlatsak allah kerim gerisi daha kolay gibi
senin bebiş kaç haftalık oldu? benimde dün akşamdan beri bulantılar yoklamaya başladı. inşallah uzun sürmez
benim 7+5 hayatim benimde yoktu son üç gündür fenayim ya belki çikarsam rahatlarim ama çikartmiyorumda dönüyo içimde biseyler
öle deme kız çıkartmakta ayrı bi dert. ben ilkinde 4 ay berbat bi durumdaydım. neyse inş. bu defa sağlıklı bi hamilelik geçiririm.
bu ilk hmileliğin mi?
Merhaba,
benimde SAT 17 ocak ve benim doktorum yarin icin cagirdi göbekden ultrason yapariz dedi bana. Sende doktordan sonra yaz merak ettim nasil gecti.
bir kizim var alti yasinda onda böyle olmamistim kolay bi hamilelikti yada acemiligimdi farkinda deildim bilmiyorum ya bu bulantida kötü insallah bunu saglicakla alirsin kucagina hayirlisiyla tabiiki
off kızlar benim canım şu etsiz çiğ köfteler varya ondan istedi yesem bebişe zararı olurmu
off kızlar benim canım şu etsiz çiğ köfteler varya ondan istedi yesem bebişe zararı olurmu