2009 Ekim Anneleri

canım öle bişi bende duydum ama gerşeklik payını bilmiyom ama denemek lazım ama sizde bide yaşanmışş kaydirigubbakcemile2

Selam kizlar ben de ekim annesi olacagim allah izin verirse benide listeye eklermisiniz ltf

SAT 19 Ocak 2009
Dogum 26 Ekim
Kilo 52

Hosbulduk canim saol
butun hamisleri bebisleri ekimde kucaklarinda olur da koklarlar cennetten gelecek meleklerini insallahhhhhh

Selam kizlar ben de ekim annesi olacagim allah izin verirse benide listeye eklermisiniz ltf

SAT 19 Ocak 2009
Dogum 26 Ekim
Kilo 52

Hoşegeldin canım, bebeğinde akrep burcu olacak ne güzel, bende bir akrep burcu insanıyımda hoşuma gitti, benimki terazi olacak.:CüvCüv:

Bende bulanti bile yok diyecek kadar korkuyorumda acaba normal degilmi diye cunki hissetmiyorum bisey...

Negüzel canım ya hiç bir belirti olmaması ne rahat bir hamilelik geçiriyorsun maşallah nazar değirmeyelim, ben kötüyüm bugün hem baş dönmem var hem bulantım işe de geldim ama akşama kadar ne yapacağım bilmiyorum arkadaşlar idare eder sanırım beni:1no2::bbo:

günaydın arkadaşlar,

nasılız bakalım ? ben iyiyim . bütün hafta sonu evdeydim.kış geri geldi. soğuktan bir yere kıpırdayamadık. doktora da gitmedim. bebişimle beraber bol bol dinlendim. bugün de malum işe geldik işte. hafif mide bulantısı ve baş dönmesi var. inşallah bir aksilik olmazsa haftasonu gideriz herhalde doktora. 7+0 oluyor cumartesi günü. kalp atışlarını da duyarız belkim :Saruboceq: :CüvCüv:

inşallah hepiniz iyisinizdir...:1hug:

ben yarın akşam gidicem doktora uamrım kalp atışlarını duyarız bebişimin

Emelcim, benim de rahat günlerim son buldu bu sabah. Midemde yanma ve inceden bir bulantı, sanki içim çekiliyor. Araba tutması gibi bir his, ayağa kalkınca bayılma hissi...Ne diyoruz, iyi ki varlar, iyi ki varlıklarını hissettiriyorlar kaydirigubbakcemile2
Allah kimseyi annelikten alıkoymasın:Saruboceq:

burcucuğum ilk kez mi gideceksin doktora. inşallah herşey yolundadır canım

felisim senin sat kaç

Günaydın kızlar. Ben geçen hafta ilk defa doktora gittim 5 haftalıktı geçen hafta. Keseyi gördük. Bana hiçbir vitamin vermedi. Fazla ilgilenmedi gibi geldi bana doktoru yolun başındayken değiştirsemmi ne dersiniz...

günaydın kıslarrrrrr

zeynepcim içine sinmediyse doktorun degiştir bence doktoruna güvenmen çok önemli 9 ay bebgini emanet edeceksin

handancığım senin bebiş maşallah büyük bizimkilerden. inşallah hepimiz sağ salim kucağımıza alırız minnoşları hihoyyyt

Ya bak üzüldüm belirtiler yaşamana ama dediğin gibi iyiki varlar iyiki hissettiriyorlar kendilerini çok şükür, ben dün kendime hamile pantolonu aldım normal pantolonlarımın önü kapanmıyordu üzerine uzun tişörtler giyip kamufle etmeye çalışıyordum kot aldım yazada giyerim diye hoşumada gitti çok şeker , tulum falan olsa daha güzel olur aslında.:CüvCüv::ecrin_bebek:

amin yoncacım aminnn biz biraz daha büyüküz sizden aslında belkide eylül annesi olucam belli degil:)) dogum tarihi 3 yada 4 ekim dedi doktorum ama bi hafta önce sonra olabilirmiş tabi:)

felisim senin sat kaç

sat 11 ocak canım, bu akşam doktora gidiyorum kalp atışı duymaya, geçen hafta gittiğimizde bugün için duyabileceğimizi söyledi, randevu saatine kadar uyusam diyorum, vakit geçmek bilmiyor.

felisim senin sat kaç

10 gün önce gittik keseyi gördük yarında kalp atışları için gidicez işallah bide bütün testlerim tahlillerim yapıldı onalrın sonuçlarını öğrenicez

zeynocum, vitaminin zararı olmaz herhalde, doktorlar vitamini ilaç olarak görmediğinden midir nedir gittiğim 3 jinekologdan sadece sonuncusu vitamin yazdı. Ben de onunla devam etmeye karar verdim zaten, sonuçta hekim değiliz, onların tıp bilgisini sınamamız imkansız ama bizim kıstasımız da bize gösterdikleri ilgi ve bizde uyandırdıkları güven olmalı. Ben vitamin olarak "elevit pronatal" kullanıyorum, Hamileler için bir vitamin zaten ama yine de doktoruna danış tabi.

felisim inşallah duyarsın . sen duyarsan belki ben de hafta içi gidebilirim doktora. gelince yazarsın değil mi?

inşallah senin de sonuçların iyi çıkmıştır burcu kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…