meraba kızlar benim 3 gun once kanamam basladı dusuk tehdidi var dedi dr dun tekrar kan gelince dr a kostuk ve keseyi gordum rahatladım onu gorunce Allahtan kese daha yukarıdaymıs bugun az bi kan geldi dua edin ne olur kızlar kesilsin tamamen haftaya pazartesi kalp atısları icin gel dedi dr umarım duyarım gitmez bitanecim
kızlar bişi sorcam ben tedaviyle hamile kaldım biliosunuz ilk katıldığımda yazmıştım 4 martta yani 10 gün sonra görücem keseyi ben düşükten boş gebelikten dış gebelikten o kadar korkuyorumki meleğime bişi olcak die aklım çıkıo eşim hep daha sakin ol bebeğide etkiliosun stresin onuda tedirgin edio güvende hissetmio kendini diyip duruo ama gelde bana anlat çok zor buldum ben onu kokusunu duymayı sağlıklı eli yüzü düzgün bi şekilde kucama almayı o kadar çok istiyorumki benim kanamam hiç olmadı lekelenmem olmadı uyku hali aşırı yorgunluk ara sıra midem kaynıo gibi oluo bazen bulanıo akıntım var ara sıra idrarım koyu renkli sabahları bazende kasıklarıma batma sancı girio ara sıra o kadar sizce anormal bi durum varmıdır kanama oldumu illa korkmalıyım bhcg ilk testten sonra ikinci testte 2.5 katı katlamıştı yaklaşık dr bida yaptırmana gerek yok dedi ay çok kötüyüm bebeğimle hep konuşuyom bende eşimde bizi hissetsin die ay bana akıl verin hep sizlerle atlattım zor günlerimi şimdide ihtiyacım var
Arkadaşlar Selam,
Benim doktorum benden bir sürü kan testi istedi. Sizden de istendi mi bu testler? Okuyorum ama kimse böyle bir şeyden bahsetmemiş. kafamçokkarıştı
sigara içmiyorum ama öleceğim sanırım sigara diye :) sigaraya aşerme diye bir şey yok mu yahu sırnaşık şey
Arkadaşlar Selam,
Benim doktorum benden bir sürü kan testi istedi. Sizden de istendi mi bu testler? Okuyorum ama kimse böyle bir şeyden bahsetmemiş. kafamçokkarıştı
sigara içmiyorum ama öleceğim sanırım sigara diye :) sigaraya aşerme diye bir şey yok mu yahu sırnaşık şey
merhaba kızlarrrr napıyorsunuz iki gündür yoktum amma çok şey konuşmuşunuz yahuuu :))oku oku bi hal oldum ben felaketim kızlar yaaa mide kasıl belll ayrı ayrı çekiyorum yaaa salı gününe az kaldı şafak sayıyorum allahın izniyle bebişimin kalp atışını duyacağız inş....
Kızlar merhabaaa
Dün hiç giremedim nete ...Dün doktora gidemedim ama telefonla konuştum gideceğim doktorla şimdilik korkacağın bişey yok daha 5+4 günlük hamilesin bebeğin ve kalp atışının görülmemesi çok normal bence doktorun biraz abartmış olayı dedi. tabi benim içim rahatladı mı hayır netten sürekli araştırıyorum benim yaşadıklarımı yaşayıp bebişlerini kucağına alanlarda var boş gebelik yaşayanlarda öfff düşün düşün kafayı yiyicem ya ne zor iş ..Nette eğer kese 1 cm geçtiyse embriyo görülmese bile yolk kesesi görülmesi gerekir diyo bende öle bişey görünmüyo belki doktor ondan da şüphelendi aman bilmiyorum yaa çarşambayı bekliyecem neolcaksa olucakk....:a015::a015::1no2::çok üzgünüm:senağlama
cnmm senin için hemen gelsin salı günüüüŞeniz
benimde gülerken,hapşururken bile kasılmam oluyorrr....:bbo:
canım pekii gece tuvaletin geldimi kalktıp yaptınmıda çok ağrın oluyor muydu benim anormal ağrım oluyoo yaaaasanki regliolucam aynen öle ağrıyor yaa şaka gibi delikafadulden:CüvCüv: