Ya bak üzüldüm belirtiler yaşamana ama dediğin gibi iyiki varlar iyiki hissettiriyorlar kendilerini çok şükür, ben dün kendime hamile pantolonu aldım normal pantolonlarımın önü kapanmıyordu üzerine uzun tişörtler giyip kamufle etmeye çalışıyordum kot aldım yazada giyerim diye hoşumada gitti çok şeker , tulum falan olsa daha güzel olur aslında.:CüvCüv: :ecrin_bebek:
felisim inşallah duyarsın . sen duyarsan belki ben de hafta içi gidebilirim doktora. gelince yazarsın değil mi?
inşallah senin de sonuçların iyi çıkmıştır burcu kaydirigubbakcemile5
Selam kizlar ben de ekim annesi olacagim allah izin verirse benide listeye eklermisiniz ltf
SAT 19 Ocak 2009
Dogum 26 Ekim
Kilo 52
Kızlar ben doktorumu değiştirmeye karar verdim. Ama eski doktorumla yeni gideceğim doktor aynı hastanede ve odaları karşı karşıyaaaaaa bir sorun olurmuki sizceeeeeeee
tabii ki yazarım, inşallah kötü birşey olmaz yaaa!!! Geçen hamileliğimde 7. haftada duyduk kalbini, 11. haftada tekrar gittiğimizde kontrole kalbi artık atmıyordu, 8. haftada ölmüş. Şimdi tam sevinemiyorum, tam bağlanamıyorum yine herhangi bir kontrolde alabileceğim böyle bir haberde yıkılmamak için... sonuçta aradan 4 ay geçmişti ki Allah yeni bir bebiş bağışladı bize, hiç aklımızda olmayan bir zamanda, içimde bir ses bu sefer tamamdır, diyor. Hayırlısı olsun!
bende senin gibiyim fatımacım gözünaydın çok sevindim:)) bende senin kadarken gitmiştim 1 ay sonra gel dedi doktorum bi kaç test istedi ve ikili testimizi yapacakmış banada folbiol vermişti:)) bugunlerde mide yanmam var biraz çok şükür iiyiz maşallah bize:)
felisim şu ara bebeğin kalbinin sonradan durmasını çok duyuyorum ve istem dışı kafama takıyorum...
İnşallah bu bebeğini kucağına almak nasip olur...
sana bişey sorucam cnm, 11 haftada kontrole gittiğinizde 8. haftada kalbinin durup öldüğünü söylemişsin. 8. haftadan 11. haftaya kadar geçen sürede hiçbi belirti yaşadın mı? (mide bulantısı, kanama, baş dönmesi v.s.) bu 3 haftada sana hiç bi zararı olmazmıymış?
tekrar sıkıntılı günlerini hatırlatmak istemem ama bu sorular kafamı çok kurcalıyor.
yardımcı olursan sevinirim...
Folbiol ne oluyo. Bana hiç bir şey vermedi.
Folbiol ne oluyo. Bana hiç bir şey vermedi.