2009 Ekim Anneleri

meraba kızlar benim 3 gun once kanamam basladı dusuk tehdidi var dedi dr dun tekrar kan gelince dr a kostuk ve keseyi gordum rahatladım onu gorunce Allahtan kese daha yukarıdaymıs bugun az bi kan geldi dua edin ne olur kızlar kesilsin tamamen haftaya pazartesi kalp atısları icin gel dedi dr umarım duyarım gitmez bitanecim

meraba kızlar benim 3 gun once kanamam basladı dusuk tehdidi var dedi dr dun tekrar kan gelince dr a kostuk ve keseyi gordum rahatladım onu gorunce Allahtan kese daha yukarıdaymıs bugun az bi kan geldi dua edin ne olur kızlar kesilsin tamamen haftaya pazartesi kalp atısları icin gel dedi dr umarım duyarım gitmez bitanecim

ncınarcım peki ilaç falan vermedimi doktor yada yatak istirhatii .. İnaşallah atlatı bebeğinin kalp atışlarını duyarsın... Herkez için dua ediyorum.Allah hepizi korusun.SAğlıklı hamilelikler epimize...:CüvCüv:

Kızlar merhabaaa

Dün hiç giremedim nete ...Dün doktora gidemedim ama telefonla konuştum gideceğim doktorla şimdilik korkacağın bişey yok daha 5+4 günlük hamilesin bebeğin ve kalp atışının görülmemesi çok normal bence doktorun biraz abartmış olayı dedi. tabi benim içim rahatladı mı hayır netten sürekli araştırıyorum benim yaşadıklarımı yaşayıp bebişlerini kucağına alanlarda var boş gebelik yaşayanlarda öfff düşün düşün kafayı yiyicem ya ne zor iş ..Nette eğer kese 1 cm geçtiyse embriyo görülmese bile yolk kesesi görülmesi gerekir diyo bende öle bişey görünmüyo belki doktor ondan da şüphelendi aman bilmiyorum yaa çarşambayı bekliyecem neolcaksa olucakk....:a015::a015::1no2::çok üzgünüm:senağlama

kızlar bişi sorcam ben tedaviyle hamile kaldım biliosunuz ilk katıldığımda yazmıştım 4 martta yani 10 gün sonra görücem keseyi ben düşükten boş gebelikten dış gebelikten o kadar korkuyorumki meleğime bişi olcak die aklım çıkıo eşim hep daha sakin ol bebeğide etkiliosun stresin onuda tedirgin edio güvende hissetmio kendini diyip duruo ama gelde bana anlat çok zor buldum ben onu kokusunu duymayı sağlıklı eli yüzü düzgün bi şekilde kucama almayı o kadar çok istiyorumki benim kanamam hiç olmadı lekelenmem olmadı uyku hali aşırı yorgunluk ara sıra midem kaynıo gibi oluo bazen bulanıo akıntım var ara sıra idrarım koyu renkli sabahları bazende kasıklarıma batma sancı girio ara sıra o kadar sizce anormal bi durum varmıdır kanama oldumu illa korkmalıyım bhcg ilk testten sonra ikinci testte 2.5 katı katlamıştı yaklaşık dr bida yaptırmana gerek yok dedi ay çok kötüyüm bebeğimle hep konuşuyom bende eşimde bizi hissetsin die ay bana akıl verin hep sizlerle atlattım zor günlerimi şimdide ihtiyacım var

selam kizlar nasilsiniz kimse yokmu????
kizlar bende asiri derecede bulanti ve kusmalar aldi basini gidiyor bunun icin doktorunuza ilac yazdirdinizmi siz???cok fena benim midem bisey yiyemiyorum ykendimi zorlayip yiyince mide agrisi ve bulanti beni mahvediyor...bir cozum ariyorum randevuya gidene kadar...

kızlar bişi sorcam ben tedaviyle hamile kaldım biliosunuz ilk katıldığımda yazmıştım 4 martta yani 10 gün sonra görücem keseyi ben düşükten boş gebelikten dış gebelikten o kadar korkuyorumki meleğime bişi olcak die aklım çıkıo eşim hep daha sakin ol bebeğide etkiliosun stresin onuda tedirgin edio güvende hissetmio kendini diyip duruo ama gelde bana anlat çok zor buldum ben onu kokusunu duymayı sağlıklı eli yüzü düzgün bi şekilde kucama almayı o kadar çok istiyorumki benim kanamam hiç olmadı lekelenmem olmadı uyku hali aşırı yorgunluk ara sıra midem kaynıo gibi oluo bazen bulanıo akıntım var ara sıra idrarım koyu renkli sabahları bazende kasıklarıma batma sancı girio ara sıra o kadar sizce anormal bi durum varmıdır kanama oldumu illa korkmalıyım bhcg ilk testten sonra ikinci testte 2.5 katı katlamıştı yaklaşık dr bida yaptırmana gerek yok dedi ay çok kötüyüm bebeğimle hep konuşuyom bende eşimde bizi hissetsin die ay bana akıl verin hep sizlerle atlattım zor günlerimi şimdide ihtiyacım var

canim seni cok iyi anliyorum bende senin gibi tup bebekle hamile kaldim o yuzden korkularinin endiselerinin farkindayim...Allah kimseye yasatmasin bende yasadim bos gebelik olayini asilamayla hamile kalmistim cok zor gunlerdi psikolojim alt ust olmustu ...ve 9. haftada doktorum verdigi dusuk hapiyla dusurdum (turkiyede yasak bir ilac bu direk kurtaj yapiyorlar turkiyede) hergunum aglamakla geciyordu ama bunlar kesede bebek goremeyene kadar hic olmadi tabi o gune kadar umutla bebegimi gormeyi beklemistim hic stres yapmamistim...sana tavsiyem canim boyle seyleri aklina getirip bebegine zarar verme iyi seyler dusun lutfen....

rrose cum bos gebelik olayi kalitesiz bir yumurtayla dollenme olusmasi sonucu veya anomalisi olan bir spermin yumurtayi dollemesi sonucu olusan embryodan oluyor...ve embryo anomalili oldugu icin gelisirken oluyor fakat kesesi buyumeye devam ediyor...kendiliginden olusan gebeliklerde daha sik goruluyor kanimca cunku tup bebekte zaten en kaliteli embryolari yerlestiriyorlar rahime yani tup bebekte bos gebelik cok dusuk bir ihtimal korkma canim....zaten ne gelirse Allahtan alin yazimizda ne varsa onu yasiyoruz oyle degilmi??? bol bol dua et ve stres yapma sakin....

merhaba arkadaslar umarim herkesler iyidir uzun zamandir yazamiyordum:)ben iyiyim henuz bulanti vs yok arada miem bulaniyor ama okadar gelip gidiyor.bende boyle tuhaf ruya gorenlerdenim okadar cok korkunc ruyalar goruyorumki her defasinda gecenin bi koru uyaniyorum niye boyle oluyor ya?yani okadar alakasiz ruyalarki:)neyse gecer elbet diye umut ediyorum.geceleri wc ye kalkma isi cok fazla oluyor ve uyku cok fazla bolunuyor surekli ayaktayim sanki geceleri:)cok sukur simdilik baska bir durum yok hersey normal gorunuyor insallah oyledir.ben daha ne keseyi gordum nede kalp atisini dinleyebildim daha varligindan bile bi haberim anliyacaginiz.insallah mart 10 da randevum var bakalim gorebilcekmiyiz melegimizi.neyse mart 10 a az kaldi azcik daha dayanayim.turkiyedekiler cok sansli istediginiz zaman gidebiliyorsunuz dr ye degerini bilin valla burda ancak 8 yada 9.haftada randevu veriyorlar.ondanda sanmiyorum ultrason falan sadece doppler denen bi alet varmis heralde bilmiyorum ne oldugunu onunla kalbini dinletiyolarmis.neyse napalim beklicez artik.

minik bebislerinin kalp atislarini gormus anneler sizin yerinize cok ama cok mutlu oldum insallah hepimiz meleklerimizi sagsalim kucaklarimiza aliriz:)

sevgiler...

selam kizlar. Nasilsiniz? Hepimiz leyla gibi dolasiyoruz anlasilan:)) Uyku hali 9 ay devam edecek gibi gorunuyor. Bende ara ara kasik agrilari bel agrisi, gogus hassasiyeti var. bende nutella gibi hala gidemedim doktora. 15 gun sonra insallah :)) nutella dedigin gibi ultrasonla bakacaklarini sanmiyorum ilk muaynede ama ben diycem doktora ilk bebegim merak ediyorum diye. bunlara soylemezsen bisey yapmazlar zaten. ister sinirlensin ister bisey soylesin yapcaksin diycem :))

Arkadaşlar Selam,
Benim doktorum benden bir sürü kan testi istedi. Sizden de istendi mi bu testler? Okuyorum ama kimse böyle bir şeyden bahsetmemiş. kafamçokkarıştı

sigara içmiyorum ama öleceğim sanırım sigara diye :) sigaraya aşerme diye bir şey yok mu yahu sırnaşık şey

Bende bulanti bile yok diyecek kadar korkuyorumda acaba normal degilmi diye cunki hissetmiyorum bisey...

Arkadaşlar Selam,
Benim doktorum benden bir sürü kan testi istedi. Sizden de istendi mi bu testler? Okuyorum ama kimse böyle bir şeyden bahsetmemiş. kafamçokkarıştı

sigara içmiyorum ama öleceğim sanırım sigara diye :) sigaraya aşerme diye bir şey yok mu yahu sırnaşık şey

selam eflatuncum. kan testi benden de istedi doktorum canımcım. trioid, karaciğer, idrar,açlık kan şekeri. 4 tane kan testi istedi. yarın yaptıracağım.
sigara konusuna gelince hamile kalmadan önce ben de kullanıyordum ,bırakmayı kaç kez denemiştim ama her seferinde hüsran. hamile olduğumu öğrenince, ilk 2-3 gün 3 er tane içiyordum günde. sonra birden bıçak gibi kestim. hamile bi bayana sigara hiç yakışmıyor diye düşündüm, bebeğimi düşündüm ve bıçak gibi kestim, ve hiç canım istemiyor, allah da yardım etti kurtuldum bu illetten..darısı başına canım. bebeğini düşün, bebeğimizin de bizim de artık sağlığa ihtiyacı var:1hug:a.s.

Son düzenleme:
Arkadaşlar Selam,

canim benden de istemisti bi ton test-tatlicadiarzu-

iiii akşamlar güzel anne adaylarııı...keyifler nsl bakalımmm???:asigim:ben çok halsiz,mide problemi şeklinde hamişliğime devam ediyorum...:bbo:
eflatuncum bende 3 tüp kan ve idrar vermiştim..sonuçlarımıda aldım...şeker dışında bir problem yok ...
ama şeker problemimde yeni değil zatennn bir kaç yıldır sınırın 4-5 puan üstünde çıkıyordu bi kaç puana razıyımda inşlah hamilelik boyunca dahada yükselmez..elimden geldiğince dikkat ediommm ama ama iştee:çok üzgünüm:

merhaba kızlarrrr napıyorsunuz iki gündür yoktum amma çok şey konuşmuşunuz yahuuu :))oku oku bi hal oldum ben felaketim kızlar yaaa mide kasıl belll ayrı ayrı çekiyorum yaaa salı gününe az kaldı şafak sayıyorum allahın izniyle bebişimin kalp atışını duyacağız inş....

merhaba kızlarrrr napıyorsunuz iki gündür yoktum amma çok şey konuşmuşunuz yahuuu :))oku oku bi hal oldum ben felaketim kızlar yaaa mide kasıl belll ayrı ayrı çekiyorum yaaa salı gününe az kaldı şafak sayıyorum allahın izniyle bebişimin kalp atışını duyacağız inş....

cnmm senin için hemen gelsin salı günüüüŞeniz
benimde gülerken,hapşururken bile kasılmam oluyorrr....:bbo:

Kızlar merhabaaa

Dün hiç giremedim nete ...Dün doktora gidemedim ama telefonla konuştum gideceğim doktorla şimdilik korkacağın bişey yok daha 5+4 günlük hamilesin bebeğin ve kalp atışının görülmemesi çok normal bence doktorun biraz abartmış olayı dedi. tabi benim içim rahatladı mı hayır netten sürekli araştırıyorum benim yaşadıklarımı yaşayıp bebişlerini kucağına alanlarda var boş gebelik yaşayanlarda öfff düşün düşün kafayı yiyicem ya ne zor iş ..Nette eğer kese 1 cm geçtiyse embriyo görülmese bile yolk kesesi görülmesi gerekir diyo bende öle bişey görünmüyo belki doktor ondan da şüphelendi aman bilmiyorum yaa çarşambayı bekliyecem neolcaksa olucakk....:a015::a015::1no2::çok üzgünüm:senağlama

cnm ne olur içini ferah tut...:teselli:kötü şeyler düşünme ben inanıyorum bebişin sana sıkıca tutunmuştur....:asigim:
hem böyle olumsuz düşünerek kendinide bebişinide üzüyorsunn....:1hug:

cnmm senin için hemen gelsin salı günüüüŞeniz
benimde gülerken,hapşururken bile kasılmam oluyorrr....:bbo:

canım pekii gece tuvaletin geldimi kalktıp yaptınmıda çok ağrın oluyor muydu benim anormal ağrım oluyoo yaaaasanki regliolucam aynen öle ağrıyor yaa şaka gibi delikafadulden:CüvCüv:

canım pekii gece tuvaletin geldimi kalktıp yaptınmıda çok ağrın oluyor muydu benim anormal ağrım oluyoo yaaaasanki regliolucam aynen öle ağrıyor yaa şaka gibi delikafadulden:CüvCüv:

hayır cnm ağrım olmuyor ama karnım ve bacağımdaki kasılmalar bazen çok can sıkıcı oluyorrr:bbo:

kızlar bugün eğlenceli birşey duydum hemen uygulamaya koyuldum. Hamilelik boyunca anne neye bakarsa bebik de ona benzermiş, internetten bir resim buldum ekranıma arkaplan olarak ayarladım, sürekli karşımda prenses! Tavsiye ederim! Ayrıca annemlerdeki yağlıboya tablodaki kız da ben değilmişim, bugün öğrendim. Annem bana hamileyken almış tabloyu, görseniz aynı benim çocukluğum! Düşünün yani senelerce o resimdekinin kendim olduğunu sanacak kadar benziyor:1shok:

X