kızlar hepinize merhaba bu arada, bugün fasülyemin kalp atışlarını gördümmmm, ay allahım ne mucize birşeydir. hadi bakalım darısı görmeyenlerin başına kızlar, hepinize sağlık sıhhat diliyorumm..a.s.
cnm çok sevindimmmm....:asigim:.kalp atışlarını duymak bile bizleri nsl mutlu ediyor...birde kucağımıza aldığımızı düşün...mucizee yaa...bizim mucizemiz:CüvCüv:
teşekkür ederim şekercimm, aynen yaa sevinmek ne kelime ne bileyim çok tuhaf bişey. bir bedende iki kalp çok enteresan..
teşekkür ederim şekercimm, aynen yaa sevinmek ne kelime ne bileyim çok tuhaf bişey. bir bedende iki kalp çok enteresan..
kızlar hepinize merhaba bu arada, bugün fasülyemin kalp atışlarını gördümmmm, ay allahım ne mucize birşeydir. hadi bakalım darısı görmeyenlerin başına kızlar, hepinize sağlık sıhhat diliyorumm..a.s.
Ya negüzel nekadar beceriklisin ben dikemem ya beceremem, imrendim sana kardeşş.
amin kızlar darısı sizlerin başına.
kızlar bu arada zeytin ne yaptı acaba merak ettim, tekrar doktora gidecekti. bu doktor ne dedi acaba??
haber yok demi???..
canım ya ne kadar mutlusundur dimi şimdi hadi gözün aydın olsun..inşallah darısı duymayan arkadaşlarımızın başına...
Amozoncumm tebrikler ne güzel bir duygu dimi gercekten bende gördüğümde çok deişik olmuştum çok mutlu olmuştum. Göreli benimde 1 hafta oldu dr artık 1 ay sonra gel dedi ve ben daha 1 hafta oldu görmek için sabırsızlanıyorum nsl dayancam ben yaayatıyorum dönüyom yüzüstü filan iş güç azda olsa yapıyom yürüyom kusuyom kabızlık var vs vs bu arada hep birşey olurmu bebeğime veya oldumu diye endişe ediyorum Allah korusun bu endişe neden bilmiyom sanki yaptıgım günlük işler ve yaşama tarzım bebeğe zara vermiş gibi hissediyom aslında öyle değildir Allah korur ve inşallah korusun çünkü ben onu çok seviyorum o benim parçam yavrum herşeyim Allahım 9 ay hayırlısıyla sağılkla doğurmayı nasip et
teşekkürler güzel dileklerin ve tavsiyelerin içina.s.merhaba yeni ekim anneleri, geçen senenin ekim annelerinden biri olarak sizlerin heyecanınızı, korkularınızı, bekleyiş ve merakınızı çook iyi biliyorum. gzellikleri ve sıkıntıları ile gelip geçiyor bir de bakmışsınız kucağınıza verirvermişleri pemboş buruşuk ve mızıldayan bir meleği. Allah hepinize sağlıklı ve hayırlı hamilelikler yaşatsın ve yine sağlıklı bir şekilde bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin. benim bebişim uzun yıllar uğraştıktan sonra geldi o yüzden ben aşırı korkuyordum birşey olacak diye ve bana bu kadar korkma deseler de pek işe yaramıyordu. yine de fazla stres yapmamanızı ve sadece ağır kaldırmak yukarı uzanmak gibi zorlayıcı hareketler yapmamanızı tavsiye edebilirim gerisi serbest. benim pek aşermem olmamıştı inşallah sizin de olmaz sadece sabahları biraz oluyorsu bulantım ve kalkar kalkmaz peynir ekmek yediğimde rahatlıyordum. aşermem olmayacak diye kendinizi şartlandırırsanız hafifler - yaşanmış tecrübedir. sadece yazı hamile geçirmek çok zor gelmişti Allah kolaylık versin sizlere de. Umarım kafanızı ütülemedim.
Amozoncumm tebrikler ne güzel bir duygu dimi gercekten bende gördüğümde çok deişik olmuştum çok mutlu olmuştum. Göreli benimde 1 hafta oldu dr artık 1 ay sonra gel dedi ve ben daha 1 hafta oldu görmek için sabırsızlanıyorum nsl dayancam ben yaayatıyorum dönüyom yüzüstü filan iş güç azda olsa yapıyom yürüyom kusuyom kabızlık var vs vs bu arada hep birşey olurmu bebeğime veya oldumu diye endişe ediyorum Allah korusun bu endişe neden bilmiyom sanki yaptıgım günlük işler ve yaşama tarzım bebeğe zara vermiş gibi hissediyom aslında öyle değildir Allah korur ve inşallah korusun çünkü ben onu çok seviyorum o benim parçam yavrum herşeyim Allahım 9 ay hayırlısıyla sağılkla doğurmayı nasip et
günaydın kızlra. bu düzensız uyku benı yıpratıyor ... erkenden kalktım yıne..ama herkes uyuyor sanırım..
günaydın kızlra. bu düzensız uyku benı yıpratıyor ... erkenden kalktım yıne..ama herkes uyuyor sanırım..