6. haftada kese görünür canım kasık batması normal zaten. ben 5-6 haftası dşük yapmıştım o zaman kanamam oldu sende bişi yok endişe etme kan ver değer 2500 üzeriyse zaten kese görünür.benimde hiç bişiyim yok sadece arada çift taraflı kasıklarımda batma oluyo bide ne kadar geç yatsamda erken uyanıorum bu sabah 8.30 da kalktım ki normalde öğleden önce kalkmayan biriydim ya çok korkuyorum ben tedaviyle kaldım hamile acaba 4 martta keseyi görmek için çağırdı doktorum acaba diorum bugün bi bhcg testi yaptırıp başka bi doktora gitsemmi en son adet tarihim 18 ocaktı sanırım 5. haftamdayım kızlar nolur bi cvp verin hep korkuom bebişime bişi oldu yada olucak die kendi doktoruma gitmemede 9 gün var daha
benimde hiç bişiyim yok sadece arada çift taraflı kasıklarımda batma oluyo bide ne kadar geç yatsamda erken uyanıorum bu sabah 8.30 da kalktım ki normalde öğleden önce kalkmayan biriydim ya çok korkuyorum ben tedaviyle kaldım hamile acaba 4 martta keseyi görmek için çağırdı doktorum acaba diorum bugün bi bhcg testi yaptırıp başka bi doktora gitsemmi en son adet tarihim 18 ocaktı sanırım 5. haftamdayım kızlar nolur bi cvp verin hep korkuom bebişime bişi oldu yada olucak die kendi doktoruma gitmemede 9 gün var daha
6. haftada kese görünür canım kasık batması normal zaten. ben 5-6 haftası dşük yapmıştım o zaman kanamam oldu sende bişi yok endişe etme kan ver değer 2500 üzeriyse zaten kese görünür.
Ben daha sonra telefonla aradım. Folik asit vermediniz diye. 2. sefer geldiğin zamna verecektim dedi.
rrose canım endişelenme.bendede kasıkta batmalar çekilmeler oluyor.stres yapma canım.bende erken kalkıyorum uyuyamıyorum fazla.canım şu alttaki bebek resimlerini nasıl yapıyosunuz.daha doğrusu resmi oluşturdumda buraya nasıl aktaracağımı bilemedim.
karından bakıldıysa görünmemesi normal alttan bakıldıysa görünmesi lazım kan değerin önemli.arkadaşlar ya bişey dıyecegım sızlere ben hamıle olma ıhtımalımı anlayınca saglık ocagına gıttım ordakı doktor bana 10 gun daha gecsın oyle test yapalım demıstı bende 10 gun sonra gıdıp kan verdım gebelık testı ıcın ve hamılesın dedıler grıs ıslemlerını felan bıseyler yaptılar sonrada hastaneye kadın doguma ultrasyondan baksınlar dedı bende bugun gıtım ve doktor ultrasyona baktı ve hıc bısey gozukmuyor dedı normalmı bu gozukmesı lazım degılmı muhtemelen 5 haftalık hamıleyım oyle demıslerdı saglık ocagında normalda gozukmesı lazım dedılmı tekrar kan aldılar gebelık testı ıcın saat 3 gıbı sonuclar cıkıcak ama bu ultrasyon ısını anlamadım acıkcası canımı sıktı ?
slm ben aranıza yeni katıldım 6 haftalık hamileyim fakat 2 gündür koyu renkli bir akıntım var doktorumu aradım progestan diye bi hap verdi kanamaya dönüşürse ara dedi ama bu dönemde görülüyomuş böle lekelenmeler genede tedirgin oldum
slm ben aranıza yeni katıldım 6 haftalık hamileyim fakat 2 gündür koyu renkli bir akıntım var doktorumu aradım progestan diye bi hap verdi kanamaya dönüşürse ara dedi ama bu dönemde görülüyomuş böle lekelenmeler genede tedirgin oldum