malesef 1 kilo almışım mehaycım...benim ilk hamileliğimden kalan pantolonlarım var ama onlar yazlık malum buda yaza geliyo o yüzden sorun yok...şimdilik büyük beden almayı düşünüyorum hem doğum sonrasıda giyebilirim...
meraba kızlar bu dönemlerde bel ağrısı çeken var mı.ayrıca bende keseyi gördüm çarşamba tekrar gidicem kontrol için fakat benim kesenin arkasındamı yanındamı ne kan birinkitinsi varmış.doktor kanaman ve kasık oağrın olmadığı sürece korkulacak bişey yok dedi bende kasık ağrısı ve kanma yok fakat belş ağrısı var bel ağrısı yaşayanlar varsa öğrenebilirmiyim.korkuyorum acaba düşük olacağı içinmi ağrıyor diye..
kizlar dr den geldim.sukur bisey cikmadi.kalp atislarinida duyduk iyice. ama esimin doktora sikayetiyle doktor bana interneti yasakladi:1no2:
gizli gizli girebilecegim anlicanizlaelaelaelaelae
benimde mercimek kadardı tam 4.haftada gördümmbirde kızlar benim kese minicik bir nokta gibi bişey doktor normal dedi sizinki nasıl 5 +4 ken gördük keseyi
kızlar bağırsaklarınız ne durumda? ben kabızlıktan ölecem neredeyse! Bebeğe bir zararı olur diye müshil hapı da alamadım. Bir de kalbi durur diye zorlamaktan da korkuyorum, yine bu forumda okumuştum kusarken kalbi durabilirmiş diye, o zaman kabızken zorlamak da durdurabilir. Kesin bişey bilen var mı bu konuda? Pazartesi doktora gidene kadar evham yapacak şey buldum şükür!!!:uhm:
selam arkadaslar bende hamileyim.son adet tarihim 14 ocaktı.
18şubatta dayanamadım test yaptım ve hamıle oldugumu anladık doktor a gittik sadece rahim kalınlaşmış daha gorunmez 25nde tekrar gelın dedı.umarım hersey yolundadır.rahimde gorunmemesı normal mı sızce?cok korkuyorumfisfisfis
midemle başım dertte..herşey pis kokuyo..mutfaktan nefret ediyorum..ki ben bayılırdım normalde yemek yapmaya,pasta börek pişirmeye..kahwaltı bile hazırlıyamıyorum şimdi...bebek ii inşallah..haftaya pzt olsun da göriim yawrucağımı yine..
buketcim bişecik yoktur inşallah..içini ferahlat..
birde kızlar benim kese minicik bir nokta gibi bişey doktor normal dedi sizinki nasıl 5 +4 ken gördük keseyi