2009 Ekim Anneleri

meraba kizlar nasilsiniz????benim midem cok fena bugun yine su bile icmak istemiyorum...

:CüvCüv:

benimde cikmam gerekiyor arkadaslar kendinize ve bebeklerinize dikkat edin , görüsürüz ALLAHA emanetsiniz

Ya negüzel nekadar beceriklisin ben dikemem ya beceremem, imrendim sana kardeşş.

amin cnm inşallah hepimiz burda güzel bir dönem geçiririz inş.sorunsuz. daha bebişlerimiz küçük büyüdükleri zaman onların o gelişimini gördüğümüz zaman dahada etklenecez. o günü sabırsızlıkla bekliyorum. gobişlerimiz hemen şişsin istiyorum... :CüvCüv:

meraba kizlar nasilsiniz????benim midem cok fena bugun yine su bile icmak istemiyorum...

merhaba merhaycım ben 2 gündür çok kötüyüm hiç bişey yiyemiyorum acım ama yiyemiyorum bu ne zamana kadar böyle gider bi bilginiz varmı yada ne yapmalıyım biraz aclıgım yatışsın diye cünkü artık aclıktan karnım cok agrıyor.....senağlamasenağlama

canim benim yaa bitanem:teselli: seni cok iyi anliyorum benimde midem cok fena canim bisey yemek istemiyor yiyince cikarmak istiyorum hemen...canim tv de doktor gecen dediki gebelikte mide bulantilariniz cok varsa hicbisey yemek istemiyorsaniz ve her yediginizi cikariyorsaniz bile yiyin...sonra kussanizda yiyin dedi o yiyecekler midede kaldigi muddetce bebege viteminleri gitmis olur zaten dedi...biraz zorla canim yemeye clis bebegin icin...hicbisey yemedende olmaz...zor biliyorum ama bebeklerimiz icin katlanmaliyiz..Şeniz

slm kızlar

ben su dan bire iğrenir oldum kendimi çok zorluyorum içerken :1no2:
yediğim sadece beyaz peynir ve ekmek :jeyyar:
çoğu zaman aç kalıyorum mutfağa girmekten korkuyorum cokacimcoook
evi resmen ......k götürüyo temizlik yapamıyorum klava:
midem çok yanıyo özellikle akşamları :1ninca:
üstüne bide salak salak rüyalar görüyorum mirmirmirmir
sık sık wc gitmekten bıktım senağlama
süt içmem gerekiyo ben içemiyorum sadece portakal suyu içebiliyorum fisfisfis

zeytin79 canim yazini simdi okudum uzulme zaten daha cok erkenmis bebegin kalp atislari icin canim duymaman cok normal...bu donemde daha henuz keseyi gormek icin gidiyor gidenler zaten....doktorunun bu tavrina ve hemen kurtajdan bahsetmesine anlam veremedim .....sen takma kafana bir hafta icinde bebisinin kalbi tikir tikir atacak :)))

evet haklısın bebeklerimiz için yemeliyiz kusma olmuyor bende ama yediğim zaman yutmakta zorlanıyorum bütün kokulardan midem bulanmaya basladı ama biraz zorda olsa dediğin gibi bişeyler yemeliyim bebişim için..

aynen canim yaa sudan bile tiksinir oldum...evi temizledim dun ama aksama kadar belim agridi karnim desen ayniydi....
ruyalariu hic sorma ayni dertten muzdaribiz korkuyla uyaniyorum her sabah biktim o ruyalardan.....canim sutu 3. aydan sonrada icsen olurmus doktor soyledi....

evet haklısın bebeklerimiz için yemeliyiz kusma olmuyor bende ama yediğim zaman yutmakta zorlanıyorum bütün kokulardan midem bulanmaya basladı ama biraz zorda olsa dediğin gibi bişeyler yemeliyim bebişim için..

canim yaa bu aralar herkes ayni kizlarin hepsinde ayni sorun....su bir ayida bir atlatsak gerisi kolay....

aynen bend su bile içemiyorum hiç bişey yiyemiyorum süreklide portakal suyu içersen bence hada cok agrı olabilir bende sürekli farklı anlamı olmayan ruyalar görüyorum ev temizlik konusunda ise ben kalkınca hemen vakit gecmeden işleri bitiriyorum mecbur yoksa hiç yapamam sonrada zaten iş hiçbitmiyor dün misafir gelmişti öldum ayakta durmaktan ve iş hiç bitmedi dün ölecegim sandım cok yoruldum bugunde onun acısını cekiyorum hala..senağlamasenağlama

günaydın kızlar benimde ev leş gibiydi bugün zorlada olsa süpürdüm ..hemencecik yoruluveriyorum hiç halim yok...
bende diyordumki bir tek benim pantolonlar olmuyo herhalde...dün hiç birinin düğmesi kapanmadı çok üzüldüm...neyseki sizlerdede oluyomuş kendimi çok üzmiyim.. kendime yeni pantolonlar alıcam hep eşortmanla olmuyo artık....

rknydn55 aslinda bu zamanlarda misafirlige gitmek yada misafir agirlamak hic uygun degil zor oluyor her ikiside canim...bu arada senle hemseriyiz samsunlumusun??

evet zeynepcim evde esofmanla oluyorda disarda olmuyor her zaman hamile pantolonlarimi alicaksin yoksa bol kumas pantolonlarmi???kilo aldinmi peki???

evet samsunda çarşambada yasıyorum su anda benim hamile oldugumu kimse bilmiyor kayın validem 3 aylık falan olsun öyle söyleriz diyor o yüzdende iş yapmak zorundayım sürekli cok canım yanıyor ama bişey diyemiyorum akşamları yatıp dinleniyorum bende

anladim canim Allah yardimcin olsun o zaman...

MİDE BULANTILARINI ÖNLEMEK İÇİN ÖNERİLER
İlk üç ayda olan bulantı ve kusmalar genellikle yağlı, salçalı, baharatlı ve katkı maddeli ürünlerin yenmesi ile tetiklendiğinden bu tür gıdalardan kaçının.

•Bununla beraber suşi ve çiğ köfte gibi pişmemiş et ve balıklar da yememelisiniz.
•Daha çok katı yemekler; tercihen yağsız karbonhidrat içeren tuzlu krakerler, çok sıcak çok soğuk olmayan sıvılar almalı, küçük porsiyonlar halinde beslenmeli, öğünleri üç ana üç ara öğün şeklinde düzenlemelisiniz.
•Midenizin tamamen ve uzun süreli boş kalmamasına dikkat edin. Sabah yataktan kalkmadan hemen önce yağsız tuzlu bir iki kraker atıştırmak sabah kusmalarını azaltabilir.
•Bu dönemlerde kullanılan bazı vitamin ilaçları da bulantı hissini artırabilir. Bu ilaçlara ara vermenin hiçbir zararı yoktur.
•Özellikle sıvı almaya özen göstermek oluşabilecek idrar yolu enfeksiyonlarından da koruyacağından tablonun ağırlaşmasını önler.

evet zeynepcim evde esofmanla oluyorda disarda olmuyor her zaman hamile pantolonlarimi alicaksin yoksa bol kumas pantolonlarmi???kilo aldinmi peki???

malesef 1 kilo almışım mehaycım...benim ilk hamileliğimden kalan pantolonlarım var ama onlar yazlık malum buda yaza geliyo o yüzden sorun yok...şimdilik büyük beden almayı düşünüyorum hem doğum sonrasıda giyebilirim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…