Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ah kızlar çok rahatsızım yaa ağrım var çook
kasık ağrın mı var canım? bende de oluyor ara ara çok korkuyourm hemen tuvalete koşuyorum acaba düşük mü yapıyorum diye. aslında bu ağrıların normal olduğunu bildiğim halde korkuyorum... umarım seninki de böyle bir şeydir.
ah kızlar çok rahatsızım yaa ağrım var çook
arkadaşımda 90 kg ile gebe kaldı 8.haftada 94 oldu sonra yediklerine dikkat etti dr 100 kg yu geçmiceksin dedi ve gerçekten geçmedi ekmeği falan kıstı bebeğide anası gibi tombiş ve çok tatlı. çok zayıf kişiler 16 ortalar 12 kg lularda 8 kg alsa yeter o yüzden endişeye girme canım.
Gizemcim, bol su içip uzanabilirsen, en azından kan dolaşımını bir düzene sokar. Moralini de yüksek tut lütfen!a.s.
selam, sizleri okuyorum okuyorum ama ben de bunların hiç biri yok. benim dün 6.haftam bitti ve bugün doktorum bebişimin kalp atışlarını dinletti bana. haftasına göre boyu biraz uzunmuşkaydirigubbakcemile2 ama çok sağlıklı dedi doktor. kalp atışlarını duymak beni çok heyecanlandırdı.
ben de sabahları biraz bulantı ve uyku hali oluyor. ama sonra geçiyor. inanır mısınız hala sigara içmemek için tutuyorum kendimi, keşke diyorum midem bulansada içmek istemesem. ama maalesef hiç böyle bir belirti yok.
selam, sizleri okuyorum okuyorum ama ben de bunların hiç biri yok. benim dün 6.haftam bitti ve bugün doktorum bebişimin kalp atışlarını dinletti bana. haftasına göre boyu biraz uzunmuşkaydirigubbakcemile2 ama çok sağlıklı dedi doktor. kalp atışlarını duymak beni çok heyecanlandırdı.
ben de sabahları biraz bulantı ve uyku hali oluyor. ama sonra geçiyor. inanır mısınız hala sigara içmemek için tutuyorum kendimi, keşke diyorum midem bulansada içmek istemesem. ama maalesef hiç böyle bir belirti yok.
gunaydın kangurular nasılsınız bu sabaha.s
günaydın berincim uykusuz tuzsuz tatsızım bugün valla içimden hiç bişey yapmak gelmiyor.. sen nasılsın.
ben iyiyim canım pc basında oturuyom uyuyamıyorum zaten sabah 7 den beri ayaktayım
benim akşamları cok mide yanmalarım oluyor
gunaydın kangurular nasılsınız bu sabaha.s
BENIMD EMIDEM COK YANMAYA BASLADI AYRICA.. göbüşüm maasaşaşh..hiç karnım şişsin dıye hayal kurmama gerek kalmadı :)iyi akşamlar kızlar öğleden beri sayfalar ne çok birikmiş ancak okudum...yaa benim midem çok yanıyo bide karnım şişip davul gibi oluyo resmen 4 5 aylık gibi oluyo sizlerdede oluyomu böyle...elimde çubuk kraker geziyorum...sokağa giderken bile yanımda...birazcık olsun bastırıyo...