2009 Ekim Anneleri

arkadaşlar ben test yaptırdım sat 12 muhtemel dogum tarıhı 22 ekim mış bu sekılde duzeltebılırmısınız lısteyı bırde kılom 67 :KK43:

selam kizlar. yorgunluktan kac gundur yazamiyorum :))) Uyku hali yine var. Bu hep olacak herhalde bizde. Belki 4. ayda falan gecebilir.

Herkes iyidir umarim. Bende saat farkindan kaciriyorum gunduz muhabbeti.

selam, sizleri okuyorum okuyorum ama ben de bunların hiç biri yok. benim dün 6.haftam bitti ve bugün doktorum bebişimin kalp atışlarını dinletti bana. haftasına göre boyu biraz uzunmuşkaydirigubbakcemile2 ama çok sağlıklı dedi doktor. kalp atışlarını duymak beni çok heyecanlandırdı.

ben de sabahları biraz bulantı ve uyku hali oluyor. ama sonra geçiyor. inanır mısınız hala sigara içmemek için tutuyorum kendimi, keşke diyorum midem bulansada içmek istemesem. ama maalesef hiç böyle bir belirti yok.

ah kızlar çok rahatsızım yaa ağrım var çook

kasık ağrın mı var canım? bende de oluyor ara ara çok korkuyourm hemen tuvalete koşuyorum acaba düşük mü yapıyorum diye. aslında bu ağrıların normal olduğunu bildiğim halde korkuyorum... umarım seninki de böyle bir şeydir.

kasık ağrın mı var canım? bende de oluyor ara ara çok korkuyourm hemen tuvalete koşuyorum acaba düşük mü yapıyorum diye. aslında bu ağrıların normal olduğunu bildiğim halde korkuyorum... umarım seninki de böyle bir şeydir.

aynen canım normalağrılar ama bel ağrısı çok kötü kasık ağrısından o kadar şikayetçi değilim ama bu bel ağrısı bitirdi yani ne otarafa ne bu tarafa ayağa kalktımmı bile ağrıyorr sanki hep bir yere yaslanmalıyım gibi :CüvCüv:mirmirmirmir

arkadaşımda 90 kg ile gebe kaldı 8.haftada 94 oldu sonra yediklerine dikkat etti dr 100 kg yu geçmiceksin dedi ve gerçekten geçmedi ekmeği falan kıstı bebeğide anası gibi tombiş ve çok tatlı. çok zayıf kişiler 16 ortalar 12 kg lularda 8 kg alsa yeter o yüzden endişeye girme canım.

inş. bende 100 ü geçmem bebişimde sağlıklı olur
hamile olduğumu öğrendikten sonra yediklerime dikkat ediyorum :CüvCüv:
93 e inmişim akşam tartıldım kaydirigubbakcemile3
umarım çok fazla kilo almam -tatlicadiarzu-

selam, sizleri okuyorum okuyorum ama ben de bunların hiç biri yok. benim dün 6.haftam bitti ve bugün doktorum bebişimin kalp atışlarını dinletti bana. haftasına göre boyu biraz uzunmuşkaydirigubbakcemile2 ama çok sağlıklı dedi doktor. kalp atışlarını duymak beni çok heyecanlandırdı.

ben de sabahları biraz bulantı ve uyku hali oluyor. ama sonra geçiyor. inanır mısınız hala sigara içmemek için tutuyorum kendimi, keşke diyorum midem bulansada içmek istemesem. ama maalesef hiç böyle bir belirti yok.

Merhaba, çok sevindim bebişinin sağlıklı olması süper bir haber inşallah benimkide öyledir çok merak ediyorum kalp atışlarını az kaldı 25 inde gideceğim bende, sigara olayına gelince tut kendini aman içeyim deme bak sağlıklıymışda bebişin ne güzel sakın bozma bebişin sağlığını şekerim.:nazar::CüvCüv:

maşallah sağlıklı olmasına çok sevindim darısı bizim başımıza kaydirigubbakcemile5

ben iyiyim canım pc basında oturuyom uyuyamıyorum zaten sabah 7 den beri ayaktayım
benim akşamları cok mide yanmalarım oluyor

şu sıralar herkezede mide yanmaları oluyo cnm. ama bende bişey yok. canım sadece hiç bişey yemek istemiyo o kadar sen doktora gittin mi cnm.

iyi akşamlar kızlar öğleden beri sayfalar ne çok birikmiş ancak okudum...yaa benim midem çok yanıyo bide karnım şişip davul gibi oluyo resmen 4 5 aylık gibi oluyo sizlerdede oluyomu böyle...elimde çubuk kraker geziyorum...sokağa giderken bile yanımda...birazcık olsun bastırıyo...
BENIMD EMIDEM COK YANMAYA BASLADI AYRICA.. göbüşüm maasaşaşh..hiç karnım şişsin dıye hayal kurmama gerek kalmadı :)
:lepi:

kızlar bende ne miğde bulantısı ne başdönmesi ne halsizlik :nazar:yani normal hayattan bir farkım yok daha erken galiba yoksa bendemi bir terslik var anlamadım :nazar:

günaydın kızlar uykualır cok düzensız ne zmana yattım ne zaman kalktım bılmıyorum ....aksma yatıyorum gece uyanıyorum.. sımdı bel agrım var... hepsıne razıyım yeterkı bebegım benımle olsun

fundacım bosver tadını cıkar bende nıye mıdem bulanmaz dıye takıyrodum ama sımdı.. kasık agrısı falan olunca boyle rahat durmak daha ıyıymıs dıyorum

X