2009 Ekim Anneleri

çin takvimi ayağın üşümesi mide bulanması cinsiyet tahminleri hepsi sonuçta gerçekci değil bizimki eylence burda kimsenin cinsiyet ayıracağını sanmam Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin yeter sadece meraktan ilgileniyoruz canım.

Amin canim insallah hepimizin temennisi bu dur ? eglence amacli gulmek icin neden olmasin herkes bakiyordur bende bakayim ne diyecek :CüvCüv:hihoyyyt

Son düzenleme:
slm kızlar hayırlı cumalar nasıl gidiyor bakalım. ooooo bisürü yeni arkadas elmiş aramıza maasallah.herkese hosgeldiziniz diyorum..a.s.a.s.:nazar:

kızlar herkese merhaba bugün midem çok yanıyo hafifte bulanıyo birde benim akıntım var hafif sarımtırak sizinde varmı

Benimde akıntım var cerencim normal sarı gibi biras

fundacım ben 5+5 ken gördüm kese karından bakıldı 7+1 kalp atışlarını gördüm yine karından canım darısı başına

canım boşbulduk ben tüp bebek ile hamıle kaldım bugün 16gunum tahmınıme gore 4 haftalık galiba 2 martta keseyı görucez kızmtse ınsallah
hoşgeldin tüp bebek yaptıran arkadaşlarımdan biliyorum gerçekten çok zor bir süreç mutlu haberi aldığında çektiklerin uçup gitmiştir dimi. hayırlı olsun.

fatima38 canim iyiyim bende ama inan bebegimle ilgili hicbisey bilmiyorum su an daha doktora gitmedim insallah iyidir melegim..iyiyim diyorum ama midem berbat ne yesem cikarmak istiyorum kusamiyorumda korkudan gecen bir arkadasima doktor kusarken kendimizi zorladigimiz zaman beegin kalbi duruyor bir an icin demis...bende korkuyorum o yuzden ya dururda birdaha calismassa diye...Allah korusun...

canım boşbulduk ben tüp bebek ile hamıle kaldım bugün 16gunum tahmınıme gore 4 haftalık galiba 2 martta keseyı görucez kızmtse ınsallah

Allah tamamina edersin canim insallah , hayirli ugurlu olsun bebegin kucaginiza almayi nasip etsin kaydirigubbakcemile5

slm kızlar hayırlı cumalar nasıl gidiyor bakalım. ooooo bisürü yeni arkadas elmiş aramıza maasallah.herkese hosgeldiziniz diyorum..a.s.a.s.:nazar:

Hosgeldin canim sanada hayirli cumalar , nerelerdeydin gözükmedin kac gundur nasilsin umarim hersey yolundadir kaydirigubbakcemile5

ilkay canim senle ayniyiz sen bebisinin kalp atisini duydunmu???gittinmi doktora???

mehay canim , ben 6 hafta 4 gunlugum yani doktorlarin deyimine gore suan 7 haftanin icerisindeyim son adet gunum 5 ocak , ben doktora subatin 13 de gittim kalp atislarini duydum gecen hafta cuma gunu , umarim sende duyarsin canim birde bulantim var demissin korkma istifar edeceksen et benim arkadasim var yeni dogum yapti 9 ay boyunca istifar etti canim birsey olmadi bebegine , insan kahkaha atinca fazla guluncede ayni siddeti hisseder karninda , korkma yarin en olacagini hic birimiz bilemeyiz varsayimlarla hamilelik gecmez konu nun uzmanlari yani doktorlar en dogru bilgiyi verecektir elbet, ALLAH korusun bebegini , Rabbim neylerse güzel eyler degilmi hersey taktir meselesi dua et yeter hersey olacagina nasil olsa varir :CüvCüv::CüvCüv:kaydirigubbakcemile5

mrb hanımlar hepinize hayırlı uğurlu olsun gözünüz aydın
Allah sağ salim 40 haftayı tamamlatsın inşallah
ben yeni üyeyim 6+0 olduk
geçen hafta minicik kesemizi gördük inşallah bir hafta sonrada kalbini duyacağız

Allah tamamina edersin canim insallah , hayirli ugurlu olsun bebegin kucaginiza almayi nasip etsin kaydirigubbakcemile5

Hosgeldin canim sanada hayirli cumalar , nerelerdeydin gözükmedin kac gundur nasilsin umarim hersey yolundadir kaydirigubbakcemile5

iiyim canım ya kacgündür misafirim vardı onlarla ugrasıyodum girmeye fırsatım olmadı..ama bu hafatcok fenayım ben yaa..cok halsizim miğde bulantım daha da arttı ve birde bende sinir hlide cok var sizde de ölemi cok fazla herseye sinirleniyorum sanki...delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

mehay canim , ben 6 hafta 4 gunlugum yani doktorlarin deyimine gore suan 7 haftanin icerisindeyim son adet gunum 5 ocak , ben doktora subatin 13 de gittim kalp atislarini duydum gecen hafta cuma gunu , umarim sende duyarsin canim birde bulantim var demissin korkma istifar edeceksen et benim arkadasim var yeni dogum yapti 9 ay boyunca istifar etti canim birsey olmadi bebegine , insan kahkaha atinca fazla guluncede ayni siddeti hisseder karninda , korkma yarin en olacagini hic birimiz bilemeyiz varsayimlarla hamilelik gecmez konu nun uzmanlari yani doktorlar en dogru bilgiyi verecektir elbet, ALLAH korusun bebegini , Rabbim neylerse güzel eyler degilmi hersey taktir meselesi dua et yeter hersey olacagina nasil olsa varir :CüvCüv::CüvCüv:kaydirigubbakcemile5

canim cok dogru soyluyorsun ama korkularim cok normal cunku ben 6 senedir bu bebk icin ugrasiyorum yapmadigimiz tedavi kalmadi bir kere hamile kaldim 1.5 sene once o da tedaviyleydi ama 2 aylikken kaybettim buna bisey olmasin istiyorum cok istiyorum anne olmayi artik cunku...zor evlat sahibi olunca cok korkuyor insan bisey olur diye...cunku birdaha bu sansim olmayabilir...Allah korusun..

X