2009 Ekim Anneleri

Allah nasip ederse bende ekimde anne olacağm :KK70:

benide eklermisin sat 27.12.2008 tahmini doğumum 10.10.2009 kilom 70kaydirigubbakcemile2

bu arada herkese hayırlı olsun

slm şekerler nasılsınız.
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz hayırlı olsun bebişlerniz
hayırlı cumalar kızlar Rabbim bu mübarek günde bebişlerimizi korusun. bizden ayırmasın...

gizemcim geçmiş olsun cnm. eşine bişey olmamasına sevindi.Rabbim korumuş. mala gelsin cnm. öpüyorum senii....

idrar rengi haric diger hersey seninle tamamiyle ayni ben de kiz istiyordum ama icimede doguyor oglusum geliyor:)

QUOTE=fatıma;5395137]ayaklarım üşüyo midem bulanmıyo idrar rengim çok açık ve çin takvimide erkek diyo. proteinli şeyleri peyniri sütü zaten çok severim bakalım doğru çıkacakmı ama gebe kalmadan önce hep kız düşünüyorduk hayırlısı olsun yeterki sağlıklı olsunlar.[/QUOTE]

selam kizlar nasilsiniz????
gizemcim doktora gitmissin dusuk tehlikene cok uzuldum gordunmu bebisinin kalp atislarini???

benim ayaklarım yanıyor resmen,idrarım koyu renk ve sürekli ekşi yemek istiyorum.....tatlı çok nadiren canım istiyor ki ben bir tatlı delisiydim.....hayırlısı.....bakalım:)çin takvimine nasıl bakıyorsun sat gününden mi?

evet canım yaş kısmı altında son adet olduğun hangi aysa ona bakıyorsun. ye ekşiyidoğur ayşeyi derler. benim canım henüz tatlı ekşi bişi çekmiyo.

merhaba arkadaslar nasilsiniz ? :)) benimde geceleri ayagim yaniyordu gerci bende eksiden beir vardir ayak yanmasi geceleri hele yaz aylarinda of of birde bel sirt agrisi , ama birkac gundur ayaklarim yanmiyor geceleri , sukur bugun sirt agrimda yok utu yapacagim :) evdeki camasir utu dag gibi oldu daha ilk aylarda boyle tembelim ekim ayina kadar ne olur halim bilemiyorum biraz enerji lazim birde bu pc basina gelince herseyi unutuyorum saatler su gibi akiyor , çin takvimi falan filan diye okudum yazilarda o ne demek ? cinsiyet ordan mi anlasiliyormus tahmini olarak :))) ben saglikli olsunda kiz erkek önemsemiyorum

Ben de varım:)56 kg. SAT 11 Ocak, beklenen gün 18 Ekim! Pazartesi kalbini duyacaz galiba!

Hayırlı olsun canım hoşgeldin:CüvCüv:

Allah nasip ederse bende ekimde anne olacağm :KK70:

benide eklermisin sat 27.12.2008 tahmini doğumum 10.10.2009 kilom 70kaydirigubbakcemile2

bu arada herkese hayırlı olsun

Hoşgeldin sanada hayırlı olsun canım:CüvCüv:

slm şekerler nasılsınız.
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz hayırlı olsun bebişlerniz
hayırlı cumalar kızlar Rabbim bu mübarek günde bebişlerimizi korusun. bizden ayırmasın...

hayırlı cumalar canlarım...

selam kizlar nasilsiniz????
gizemcim doktora gitmissin dusuk tehlikene cok uzuldum gordunmu bebisinin kalp atislarini???

A.selam mehaycım iyiyiz sen nasılsın, nasıl gidiyor bebişinde iyimi:CüvCüv:

kızlar en vahim benim sanırım
95 kiloda hamile kaldım

8 haftalık oldu bebişim ama şimdiden çok sıkıntı çekiyorum

evet canım yaş kısmı altında son adet olduğun hangi aysa ona bakıyorsun. ye ekşiyidoğur ayşeyi derler. benim canım henüz tatlı ekşi bişi çekmiyo.

Al benden de okadar fatıma cım, ne ekşi ne tatlı hiç bişey ayırt etmiyorum varsa yiyorum hepsinden özellikle seçtiğim bişey yok.cokacimcoook:nazar:

kızlar en vahim benim sanırım
95 kiloda hamile kaldım

8 haftalık oldu bebişim ama şimdiden çok sıkıntı çekiyorum
arkadaşımda 90 kg ile gebe kaldı 8.haftada 94 oldu sonra yediklerine dikkat etti dr 100 kg yu geçmiceksin dedi ve gerçekten geçmedi ekmeği falan kıstı bebeğide anası gibi tombiş ve çok tatlı. çok zayıf kişiler 16 ortalar 12 kg lularda 8 kg alsa yeter o yüzden endişeye girme canım.

:eek:kızlar yazılarınızın altındakı bebek redımlerını nasıl yapıyorsunuz gebelik haftanızda yazıyor bana yardım edermisiniz

ben ilk haftalar çılgınlar gibi acı biber turşusu yedim normalde acı sevmedigim halde löp löp yuttum biberleri ama 1 haftadır felan duruldum :))şu an bişe istemio canım sadece ekşi yiyemiyorum portakal mandalinaya bayılırdım azıma koyamıyorum sadece elma yiyebiliyorum oda tatlı olursa:) bakalım benim bebişim ne olacak hiç farketmez bizim iiçin ama çok merak ediyorum:)

Al benden de okadar fatıma cım, ne ekşi ne tatlı hiç bişey ayırt etmiyorum varsa yiyorum hepsinden özellikle seçtiğim bişey yok.cokacimcoook:nazar:

:CüvCüv: bende meyva cok yiyorum ama canim cektiginden falan degil henuz asermiyorum ,tuzlu tatli elime ne gecerse yiyorum ac olursam ama cok da istahim yok zaten birde benim hic bulantim olmadi bir iki defa oylesine az bisi oldu ama migdemde yanma oluyor arasira :nazar: süt iciyorum gunde 2 bardak migdemi yumusatiyor biraz sizde süt icin heleki 3 aydan sonra cok iyi geliyormus kaydirigubbakcemile5:CüvCüv:

merhaba arkadaslar nasilsiniz ? :)) benimde geceleri ayagim yaniyordu gerci bende eksiden beir vardir ayak yanmasi geceleri hele yaz aylarinda of of birde bel sirt agrisi , ama birkac gundur ayaklarim yanmiyor geceleri , sukur bugun sirt agrimda yok utu yapacagim :) evdeki camasir utu dag gibi oldu daha ilk aylarda boyle tembelim ekim ayina kadar ne olur halim bilemiyorum biraz enerji lazim birde bu pc basina gelince herseyi unutuyorum saatler su gibi akiyor , çin takvimi falan filan diye okudum yazilarda o ne demek ? cinsiyet ordan mi anlasiliyormus tahmini olarak :))) ben saglikli olsunda kiz erkek önemsemiyorum
çin takvimi ayağın üşümesi mide bulanması cinsiyet tahminleri hepsi sonuçta gerçekci değil bizimki eylence burda kimsenin cinsiyet ayıracağını sanmam Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin yeter sadece meraktan ilgileniyoruz canım.

Seda yildiz hosgeldin aramiza kac haftalik hamilesin ? hamilelik nasil gidiyor ?:ecrin_bebek:kaydirigubbakcemile2

X