2009 Ekim Anneleri

Merhaba kızlar...
ben gene nane mollayım (
mehaycım benimkiler çok büyüdü, 85tim 90 takıyorum şimdi...

herkesinki buyumus anlasilan 3. ayda daha cok buyuyecek sanirim bir arkadasimin hic yoktu nerdeyse 3. ayda acayip buyumustu...

bendede büyüme var sütyenlerimi takamıyorum bi sporcu sütyeni dediklerinden vardı onla idare ediyorum dün aradım ama arkası ayarlı bulamadım. zaten göğüs büyümeside olmasa hamileyim diyemem.
Gizem geçmiş olsun inş. bişi yoktur.

kızlar listeye beni de ekler misiniz sat 6 ocak kilo 57 bugun keseyi ultrasonda bu arada hala titriorum cok heyecanlıyım

Ssouthernssun cum, 6+4 olunca bebeğin kalp atışları duyuluyomuş sen erken gittiğin için sanırım duyamadın ama bir sonraki gidişinde mutlaka duyarsın bende önümüzdeki hafta gideceğim şimdiden çok heyecanlıyım canım.İnşallah bizde duyarız bebişlerimizin pıt pıt kalp atış seslerini.

sayfayı acan anjelic e özelden mesaj atarsan ilk sayfayadaki listeye ismini ekler canım. ben duymadım henüz kalp sesini sat 3ocak bende keseyi gördüm bakalım cumartesi gidecem duyabilirmiyi.sende hoşgeldin hayırlı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…