2009 Ekim Anneleri

hoşgeldin canım benim nasılsın bugün bakalım...:CüvCüv:

cok fenayim canim bulantilar artiyor gun gectikce halsizlik almis basini gidiyor demin kalp atislarim hizlandi gogsumun ust kismi kalkip kalkip itiyordu resmen elini koymadan bile hissediliyordu kalp atislarim tansiyonum 13 e cikmis...

kizim 3 yasinda suan. Allah kismet ederse 4 yas olucak iki cocugum arasinda. hihoyyyt
Valla aslinda ben böyle aman aman yemek yiyen birisi degilim. cok dengesiz beslendigim icin ve arayi cok uzattigim icin sürekli kilo aliyorum. Metabolisma 0 bende yani.
Simdi aslina daha sik sik yemeye calisiyorum ve su icmeye calisiyorum. Ama bak bugün daha 1 bardak su ictim Dur hemen gidip bi su icim.

Dünde gittim bi defter aldim günlük tutmak icin. süprizzzzz

cok fenayim canim bulantilar artiyor gun gectikce halsizlik almis basini gidiyor demin kalp atislarim hizlandi gogsumun ust kismi kalkip kalkip itiyordu resmen elini koymadan bile hissediliyordu kalp atislarim tansiyonum 13 e cikmis...

bulantılar benide mahvediyo ama napalım cilveler bunlar yemek yapamıyorum ya o kadar kötüyüm bende allah yardımcımız olsun "

ben su hususunda ihtisas yaptım herhal
çünkü günde
3-4 litre rahat içiyorum buda işime yarıyor vücut ödem yapmazmış doktor öle dedi :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

gizemcim senin randevun yarin sanirim bebisinin kalbini duymak icin kacda gidiceksin doktora???

Kızlar biri bana şu güzel tickerlerin nasıl yapıldığını anlatabilirmi lütfen.....

tickerler icin mesela benimkinin üstüne tikla ordan link acilcak orda anlatiyor zaten.
Sonra olusturdukdan sonra linki alip profilinde kilo cizelgesi var oraya yapistiriyorsun.

gizem masallah valla ne kadar güzel o kadar su icebiliyorsun. Bende biraz dikkat edim.
Sen hangi doktora gidiyorsun? Hangi hastaneyi düsünüyorsun?

gizem masallah valla ne kadar güzel o kadar su icebiliyorsun. Bende biraz dikkat edim.
Sen hangi doktora gidiyorsun? Hangi hastaneyi düsünüyorsun?

valla canım benim kadar içemiyosan bile en az iki litre iç canım önemli valla ilk gazi hastanesine gittim bende hatta salı günü sabahtanda oraya gitcem ama sonra değiştirmeyi düşünüyorum çünkü çok kalabalık düzgün ilgilenemiyolar bu nedenle özel bi dooktor var arkadaşlarrımın gittiiği reşat neydi soyadı neyse reşat bişi işte ona gideceğim adamın muayenensine herşey adamın yerinde varmış artık
kantahlilerinide konak kadın doğumda yaptırıyormuş :CüvCüv:

benimde 25 de randevum.

Ne güzel doktorunda secmisin. Ben daha kararsizim bakalim carsamba bi tanisalim adamla insallah iyi anlasiriz. Ben biraz ilgi beklerim, bide güller yüzlü olsun isterim.

benimde 25 de randevum.

Ne güzel doktorunda secmisin. Ben daha kararsizim bakalim carsamba bi tanisalim adamla insallah iyi anlasiriz. Ben biraz ilgi beklerim, bide güller yüzlü olsun isterim.

ben 24ünde gidicem reşat beye istersen sana bilgi veirim sonra istersen sende ona git ama tüm garanti bankası çalışanlarını o doğurtmuş veherkes çok memnun ondan gidelim bi bakalım nasıl olcak :CüvCüv:

kizlar epidual anesteziden korkmayin igne yapilirken kimildamazsaniz felc riski falan yok ben fransada yasiyorum burda epidural anestezisiz dogum yapan yok herkes oyle yapiyor ve hic felc olan gormedim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…