hoşgeldin canım benim nasılsın bugün bakalım...:CüvCüv:
ilk kızın kaç yaşında canım verirsin canım benim yaa bolbol su iç müthiş zayıflatıyo aklında bulunsun yemeklerden önce 2 bardak dolu dolu su iç yemek zaten ne kadar canın istesede çok yiyemezsin zaten çok yemek önemli değil canım yeterince ye tama olay bundan ibaret bide ekmek yememeye çalış olabildiğince cokacimcoook:CüvCüv:
Kızlar biri bana şu ticker ların nasıl yapıldığını anlatsın ne olurrrrrrrrrrrr
cok fenayim canim bulantilar artiyor gun gectikce halsizlik almis basini gidiyor demin kalp atislarim hizlandi gogsumun ust kismi kalkip kalkip itiyordu resmen elini koymadan bile hissediliyordu kalp atislarim tansiyonum 13 e cikmis...
kizim 3 yasinda suan. Allah kismet ederse 4 yas olucak iki cocugum arasinda. hihoyyyt
Valla aslinda ben böyle aman aman yemek yiyen birisi degilim. cok dengesiz beslendigim icin ve arayi cok uzattigim icin sürekli kilo aliyorum. Metabolisma 0 bende yani.
Simdi aslina daha sik sik yemeye calisiyorum ve su icmeye calisiyorum. Ama bak bugün daha 1 bardak su ictimDur hemen gidip bi su icim.
Dünde gittim bi defter aldim günlük tutmak icin. süprizzzzz
http://www.kadinlarkulubu.com/sorul...z/124354-gebelik-cizelgesi-nasil-yapilir.html
canim bu linkte var nasil yapildigi kolay gelsin....
gizemcim senin randevun yarin sanirim bebisinin kalbini duymak icin kacda gidiceksin doktora???
YOK CANIM BENİM AYIN 24.ÜNDE benim randevum hemde sabah dokuzda inş. duyarım ama daha var :CüvCüv:
gizem masallah valla ne kadar güzel o kadar su icebiliyorsun. Bende biraz dikkat edim.
Sen hangi doktora gidiyorsun? Hangi hastaneyi düsünüyorsun?
ayyy evet yaa unuttum seninle ayni gundu randevumuz...karistirdim ben kizlardan birinin bugundu sanirim....
benimde 25 de randevum.
Ne güzel doktorunda secmisin. Ben daha kararsizim bakalim carsamba bi tanisalim adamla insallah iyi anlasiriz. Ben biraz ilgi beklerim, bide güller yüzlü olsun isterim.
kizlar gogusleri cok buyuyen varmi aranizda.????