2009 Ekim Anneleri

kızlar ben 4 hafta 4 günlük hamişim karın alt bölgemde hafif ağrı var sizdede oluyomuydu
bende de oldu canım..doktro agıttı bırsey cıkmadı sorun etme

kızlar hastaneden yeni geldim.
değerler şöyle:
cuma günü : 46,05
pazartesi günü : 124,9
canım güzel bır katlanma avar ınsalaah sgalıklı bır gebelık gecırıyorsunudur..sonucunu yazarmısın

Selam kızlar bende birazdan ilk defa doktora gidecem bebişim tam 5 haftalık keseyi görebilirm dimiii
evet canım ben gordum

selam kizlar. Aramiza yeni katilan arkadaslar hosgeldiniz. Hep beraber saglikli bir hamilelik donemi geciririz insallah. Bende hala bulanti yok :)) Cok uykum gelmesi disinda pek bi belirtim yok. Bu da iyi :))
bende de hıc belırtı yok mıdesı bulananalara özenıyorum nıye bend eyok dıye
karnımın alt tarafına bir ağrı girdi arkadaşlar, inşallah bişey olmass :a015:
benımde gırıyor hep canım normalmıs
slm kızlar benim 2 gun onceki degerim 263 bugunku degerim 617 nasıl sizce sat a gore 4+3 um
...
cok ıyı bence

[

iyi aksamlar kızlar... dün ve bugun adet sancııs gıbı agrılarım vardır dayanamadım bugun doktor agıttım... keseyı gordum:sm_cool:... hemde karından baktı . heyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyytttttthihoyyyt darısı görmeyenelrın başına:teytey::nazar:

iyi aksamlar kızlar... dün ve bugun adet sancııs gıbı agrılarım vardır dayanamadım bugun doktor agıttım... keseyı gordum:sm_cool:... hemde karından baktı . heyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyytttttthihoyyyt darısı görmeyenelrın başına:teytey::nazar:

Canımmm gözün aydın darısı kalp atışlarını duymayaaa..:lepi::lepi::sm_cool::teytey::nazar:

ii akşamlar kızlar öğlenden beri ne çokşey yazmışınız yahu oku oku bitmek bilmedi yeni gelenler hoş gelmişler sefalar getirmişler hayırlısıyla meleklerini kucaklarına almak nasip eder inş. allah

bugun hep evdeydim.evde oturmanin tadini cikardim....surekli biseler yiyorum ...
Nisasum canim benim gozun aydn cok sevindim darisi bizlerin basina insallah...
cok opuyorum hepinizi.....

Son düzenleme:
herkese ii geceler kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr sayfayı gene ben kapattımkaydirigubbakcemile3:CüvCüv:

Arkadaşlar merhaba, aranıza benide alırmısınız, sat 18 ocak, ekim 25 doğumlu olacak inş. hamile olduğumu dün öğrendim.
inşalla bebeklerimizi kucağımıza aldığımız günleride görürüz canlarım..

canım hoşgedlin aramıza a.s.
günlerimiz aynı seninle :CüvCüv:

günaydın herkesee:emir_bebek:

arkadaşlar ben de garip garip rüyalar görmeye başladım yaa, gece ikide bir uyanıyorum bi de :bbo::bbo:

ben dün annemi aradım sordum. bu bulantı, mide yanması, koku gibi şeyler genelde anneyle benzerlik gösteriyomuş. benim sadece midem yanardı dedi :CüvCüv: benim de hakkatten şimdilik sadece mide yanmam var.

ben mart başında gidicem kalp atışı için. daha çok var yani delikafadulden ama burda sizinkileri okuyup mutlu oluyorum arkadaşlarımmm :nazar::nazar:

arkadasım aramızda bır gun var ertesi gun de ben alacagım kucagıma bebişimi Allah izin verirse tabi:nazar:
10 güne kadar fark olabiliyo o yüzden bakarsın aynı gün bağıra bağıra doğururuzkaydirigubbakcemile3. sanırım sende cumartesi gideceksin bende kalp için cumartesi gideceğim.

X