2009 Ekim Anneleri

merhaba arkadaşlar..
11 şubatta hamile olduğumu öğrenmiştim sonra da buraya yazmıştım ben de...
sat 8 ocak demiştim..
dün gece çok kötü sancıyla istifrayla ve kanamayla hastaneye gittim..
düşük oluyor diye küretaj yapıldı genel anesteziyle..
ilk bebeğimdi ve doktor ilkinde sebep aranmaz dedi nedense...
her şey 1 hafta içinde oldu bitti çok şaşkın ve üzgünüm..
şimdi evde yatıyorum.. aklımdan onlarca soru geçiyor.. haftaya kontrole gittiğimde çok şeyler konuşucam..
Allah'a şükür ki bu bize sürpriz bir bebek olmuştu. ama yine de çok sevinmiştik. ama bundan sonra yine böyle olur mu diye çok korkuyorum. Allah hepinizin çocuklarını sizlere bağışlasın.

üzülme arkadaşım bende 2 kez düşük yaptım. Bana söylenenler bu kalp atışı olana kadar düşen bebeklerde problem var ise vücut bunu atarmış.İnşallah allah sana sağlılklı bebekler nasip eder...

Selam kizlar bu mide yanlamarindan yakinan kizlara tavsiyem olacak ben denedim geçirdi.
Bir yarim su bardagina, seker kasigi ile karbonot koyup karistirin için. Tadi o kadarda kotu degil tuzlu gazoz'a benziyor...

Umarim sifa bulursunuz, benim cok az bulantim oluyor ve eskisi gibi herseyi yemeye devam ediyorum fakat kokulara cok hassasiyetim var onceden koku almazdim pek simdi ise tam tersi oldu kokulardan igreniyorum ama yinede bulanti olmuyor.

Canım ekim annelerimiz nasılsınız bakiim? Fazla siteye giremedim bugün kususra bakmayın kıslar, şimdi evde internete girince mesajları gördüm, listeyi güncelledim, hayırlı olsun, cinsiyetler belli olunca onları da ekleriz süpper olurkaydirigubbakcemile3

Canım ekim annelerimiz nasılsınız bakiim? Fazla siteye giremedim bugün kususra bakmayın kıslar, şimdi evde internete girince mesajları gördüm, listeyi güncelledim, hayırlı olsun, cinsiyetler belli olunca onları da ekleriz süpper olurkaydirigubbakcemile3

anjelik benim kilomda 65 ama ben hala şu haftayı belirten yazıların altında çıkan şeyi yapamadım. Çok beceriksizim..

himm benim canim 2 gundur tatli cekiyor yiyorumda halbuki tatliyi pek sevmem 2gun oncede acili salca cekmisti:)

hmmm anlasildi cig salatalarda gaz yapiyormus benimde canim surekli eksili limonlu salata yemek istiyor bu ara o yuzden yiyorumda ondan olsa gerek....kizlar caninizi istedigi biseyler varmi benim canim sadece tuzlu eksili seyler istiyor tursu bol limonlu salata gibi...

slm kızlar benim 2 gun onceki degerim 263 bugunku degerim 617 nasıl sizce sat a gore 4+3 um

canım ben az once listeyı anjelıke ozel msj attm

ikinizede teşekkürlerrrrr.....:asigim:

merhaba ben bunu yapıyorumda nereye ve nasıl yapıştırıcağımı bilmiyorum yardımcı olurmusunuz..

Canım kullancı profiline gir ordan profil ayarlarına gir sayfanın en sonunda yaş kilo takibi diye bir yer var oraya yapıştır..

iyi aksamlar,

benimde randevum cumaydi, doktor ile konstum haftaya carsambaya aldik. Artik insallah o zaman keseyi görcem bende.

Ya ben bugün zencefil rendeleyip bal ile karstirip yedim, sonradan bir yazida okudum zencefil düsüge neden olabiliyormus. Lütfen bitkilere dikkat edelim, sormadan birsey almamamiz gerekiyor. Icimde simdi hic rahat degil. Allah korusun kücük bebegimi :ecrin_bebek:

Son düzenleme:
Kızlar ya bu altta cıkan tavimi ayarladığınız adres neresi onu bulamadım yerleştirmeyi biliyorum ama ayarlayamadım.yardımcı olurmusunuz.

zyp.zeynep seninle aynı topikten transfer oluduk farkındamısın.Nasıl gidiyor hamilelik.Ay ben hala inanamıyorum sanırım daha keseyi falan görmedim ondan .Sanki hala hayal kuruyorum.

X