2009 Ekim Anneleri

kizlar listemizdeki kilo bolumunu nasil ayarliycaz her ay yeni kilo bildirimimi yapicaz yoksa kilo aldikcami bildiricez nasil olucak??bence her ay herkes ayni gunde toplu olarak bildirse daha iyi...

CNM O KİLOLAR İLK HAMİLE KALDIĞIMIZ KİLOLAR BENCE KİLO ALDIKÇA DEĞİŞMEMELİ, ALLAH NASİP EDERDE 9 AYI ÇIKARIRSAK KAÇ KİLOYLA BİTİRDİĞİMİZİDE Bİ SÜTÜN AÇARAK YAZABİLİRİZ...

canim zaten genelde hep onu tercih ediyorum bacaklar icin sormustum ben epilasyon kremini ama sanirim iyi degilmis ilk 3 ay bebege zarar veriyormus...yapmiycam hicbiryere kremle..

BENCEDE YAPMA, BENDE YAPMIYOMkaydirigubbakcemile3

Çok üzgünüm canım; umarım böyle birşey tekrarlanmaz ama bence mutlaka nedennini araştır gerekirse başka doktor dene çok üzgünümsenağlama

inş. canım sen duydunmu meleğinin sesini ...:CüvCüv:
yok canim daha gitmedim bende senin gibi sali gunu gidicem insallah ikimizde duyariz:Saruboceq:

yapmadan olurmu nanbenneyaptımki kremle yapmiycam dedim:jeyyar:

merhaba arkadaşlar

hastaneye gittim geldim

yarın da diğer testler yapılacakmış.aç karına gidecem.herhalde şeker falan bakılacak.
ağzımın tadı bi hoş benim.

sizde böyle bişey var mı :1closedeyes:

dr hastanede 23 şubata ultrason için gün verdi

Son düzenleme:
yok canim daha gitmedim bende senin gibi sali gunu gidicem insallah ikimizde duyariz:Saruboceq:

yapmadan olurmu nanbenneyaptımki kremle yapmiycam dedim:jeyyar:

ben epilasyon yapmıcam heç, ağda yapıcam cicimkaydirigubbakcemile3

selam kizlar. Herkes iyidir insallah. Uyur gezer gibi olduk ekim anneleri grubu olarak :)))) Bende aynen oyleyim masus kalktim zorla erken. Sonra allak bullak oluyor uyku duzenim. Bende sacma sapan ruyalar gormeye basladim ama normalmis hamilelikte.

selam canim. Ne gibi testler istedi doktorun? Agzimin tadi benimde bi hos demir tadi var sanki mirmirmirmir

naber kızlarr..anamm bu melek anasını üzüyo..dün gece mahwoldum..hem bulantı hem yanma ama öyle böyle diil..bukadar aşırısı hiç olmamıştı..
kızlar yaa..günner çabıcak geçsin de göbüşlerimiz çıksın demiiii
:CüvCüv:

kizlar bende epilasyon aletiyle yapiyorum temizligimi. Zararlimiymis? Agdaya gelmiyo sanki killar kucuk kucuk oluyor.

cok gecmis olsun yaa Allah ins. ayni durumu tekrar yasatmaz ins. 2.bebisini saglikli birsekilde kucagina alirsin..

selam canim hosgeldin. Bende de dun asiri bi kasik agrisi ve mide yanmasi vardi. Bide sanki butun yediklerim sirtima kacmis gibiydi. Yani sanki toplu bi sekilde sirtimda durdu yediklerim. Su iciyorum yok banamisin demiyor. Sabah duzelmis kendiliginden. Acaba bu haftalarda tam gelismeye mi basliyorlar bizimkiler? :CüvCüv:

ben epilasyon yapmıcam heç, ağda yapıcam cicimkaydirigubbakcemile3
aynen:jeyyar:

evet yaa gobusler ciksa bebislerin cinsiyetleri belli olsa ne guzel olur dimi?kaydirigubbakcemile2

bir suru is yapmam gerekiyor ama hic birsey yapasim yok:)bende bu gece degisik bir ruya gordum hayir olsun ins

QUOTE=Rockwell;5366562]selam kizlar. Herkes iyidir insallah. Uyur gezer gibi olduk ekim anneleri grubu olarak :)))) Bende aynen oyleyim masus kalktim zorla erken. Sonra allak bullak oluyor uyku duzenim. Bende sacma sapan ruyalar gormeye basladim ama normalmis hamilelikte.[/QUOTE]

kizlar aranizda gobusu simdiden cikmis olan yani zaten daha onceden gobusu baya olup bu siralar biraz daha cikan varmiiiiii????? :)))))))

o nası şeymiş ay ööle..neyseki geçmiş cicim..ewet canım büyüyolar minnoşlar..ben heryeni haftaya başladığında okuyorum buhafta bebeğimdeki değişiklikleri..süper bişey..
aynen:jeyyar:

evet yaa gobusler ciksa bebislerin cinsiyetleri belli olsa ne guzel olur dimi?kaydirigubbakcemile2

cinsiyeti de mrk ediyorum ama en çok göbiş istiyorumm..

yazin 57-58 kiloydum ben gobusum dumduzdu kisin 3 kilo almistim sanirim hamile kaldigimda 61 falandim tam olarak yani kisa ve hamilelige 3 kilo fazla basladim gobuste dumduz degil dolayisiyla ama siskinde degil ikisinin arasi...sizde durumlar nasil???

bence bu son gobussuz hallerinin tadini cikar cunku bir kac ay sonra o kocaman gobisinle is yapamaz hale gelince bu hallerini arayacaksin:roflol::roflol:

kizlar aranizda gobusu simdiden cikmis olan yani zaten daha onceden gobusu baya olup bu siralar biraz daha cikan varmiiiiii????? :)))))))

gaz şişkinliiğimiz dewam ediyo heralde accık wardır hepimizde..bilmiyorum siz ne alemdesiniz ama ben zaten kuru çıtır olmadığım için münük bi göbüküm war zatenn

bence bu son gobussuz hallerinin tadini cikar cunku bir kac ay sonra o kocaman gobisinle is yapamaz hale gelince bu hallerini arayacaksin:roflol::roflol:

ay ewet ya..hem istiyorum hemde dışarda 8 aylıkları filan görünce gözüm korkuyo

ben gobegimi bundan sonra haftada bir mezurayla olcecegim bakalim bir degisiklik oluyormu?
sun tickeri yapamadin sanirm nereye kadar yapabildin istersen yardimci olmaya calisayim.valla ben zamanin biran once gecmesini en azindan soyle bi 5 aylik olmayi istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…