kizlar listemizdeki kilo bolumunu nasil ayarliycaz her ay yeni kilo bildirimimi yapicaz yoksa kilo aldikcami bildiricez nasil olucak??bence her ay herkes ayni gunde toplu olarak bildirse daha iyi...
canim zaten genelde hep onu tercih ediyorum bacaklar icin sormustum ben epilasyon kremini ama sanirim iyi degilmis ilk 3 ay bebege zarar veriyormus...yapmiycam hicbiryere kremle..
merhaba arkadaşlar..
11 şubatta hamile olduğumu öğrenmiştim sonra da buraya yazmıştım ben de...
sat 8 ocak demiştim..
dün gece çok kötü sancıyla istifrayla ve kanamayla hastaneye gittim..
düşük oluyor diye küretaj yapıldı genel anesteziyle..
ilk bebeğimdi ve doktor ilkinde sebep aranmaz dedi nedense...
her şey 1 hafta içinde oldu bitti çok şaşkın ve üzgünüm..
şimdi evde yatıyorum.. aklımdan onlarca soru geçiyor.. haftaya kontrole gittiğimde çok şeyler konuşucam..
Allah'a şükür ki bu bize sürpriz bir bebek olmuştu. ama yine de çok sevinmiştik. ama bundan sonra yine böyle olur mu diye çok korkuyorum. Allah hepinizin çocuklarını sizlere bağışlasın.
yok canim daha gitmedim bende senin gibi sali gunu gidicem insallah ikimizde duyariz:Saruboceq:inş. canım sen duydunmu meleğinin sesini ...:CüvCüv:
CNM O KİLOLAR İLK HAMİLE KALDIĞIMIZ KİLOLAR BENCE KİLO ALDIKÇA DEĞİŞMEMELİ, ALLAH NASİP EDERDE 9 AYI ÇIKARIRSAK KAÇ KİLOYLA BİTİRDİĞİMİZİDE Bİ SÜTÜN AÇARAK YAZABİLİRİZ...
haklisin o 9 ayi 13 kilodan fazla almadan bitiririm insallah:Saruboceq:
BENCEDE YAPMA, BENDE YAPMIYOMkaydirigubbakcemile3
yok canim daha gitmedim bende senin gibi sali gunu gidicem insallah ikimizde duyariz:Saruboceq:
yapmadan olurmu nanbenneyaptımki kremle yapmiycam dedim:jeyyar:
merhaba arkadaşlar
hastaneye gittim geldim
yarın da diğer testler yapılacakmış.aç karına gidecem.herhalde şeker falan bakılacak.
ağzımın tadı bi hoş benim.
sizde böyle bişey var mı :1closedeyes:
merhaba arkadaşlar..
11 şubatta hamile olduğumu öğrenmiştim sonra da buraya yazmıştım ben de...
sat 8 ocak demiştim..
dün gece çok kötü sancıyla istifrayla ve kanamayla hastaneye gittim..
düşük oluyor diye küretaj yapıldı genel anesteziyle..
ilk bebeğimdi ve doktor ilkinde sebep aranmaz dedi nedense...
her şey 1 hafta içinde oldu bitti çok şaşkın ve üzgünüm..
şimdi evde yatıyorum.. aklımdan onlarca soru geçiyor.. haftaya kontrole gittiğimde çok şeyler konuşucam..
Allah'a şükür ki bu bize sürpriz bir bebek olmuştu. ama yine de çok sevinmiştik. ama bundan sonra yine böyle olur mu diye çok korkuyorum. Allah hepinizin çocuklarını sizlere bağışlasın.
naber kızlarr..anamm bu melek anasını üzüyo..dün gece mahwoldum..hem bulantı hem yanma ama öyle böyle diil..bukadar aşırısı hiç olmamıştı..
kızlar yaa..günner çabıcak geçsin de göbüşlerimiz çıksın demiiii:CüvCüv:
aynen:jeyyar:ben epilasyon yapmıcam heç, ağda yapıcam cicimkaydirigubbakcemile3
naber kızlarr..anamm bu melek anasını üzüyo..dün gece mahwoldum..hem bulantı hem yanma ama öyle böyle diil..bukadar aşırısı hiç olmamıştı..
kızlar yaa..günner çabıcak geçsin de göbüşlerimiz çıksın demiiii:CüvCüv:
o nası şeymiş ay ööle..neyseki geçmiş cicim..ewet canım büyüyolar minnoşlar..ben heryeni haftaya başladığında okuyorum buhafta bebeğimdeki değişiklikleri..süper bişey..selam canim hosgeldin. Bende de dun asiri bi kasik agrisi ve mide yanmasi vardi. Bide sanki butun yediklerim sirtima kacmis gibiydi. Yani sanki toplu bi sekilde sirtimda durdu yediklerim. Su iciyorum yok banamisin demiyor. Sabah duzelmis kendiliginden. Acaba bu haftalarda tam gelismeye mi basliyorlar bizimkiler?:CüvCüv:
aynen:jeyyar:
evet yaa gobusler ciksa bebislerin cinsiyetleri belli olsa ne guzel olur dimi?kaydirigubbakcemile2
o nası şeymiş ay ööle..neyseki geçmiş cicim..ewet canım büyüyolar minnoşlar..ben heryeni haftaya başladığında okuyorum buhafta bebeğimdeki değişiklikleri..süper bişey..
evet yaaa:dance:
cinsiyeti de mrk ediyorum ama en çok göbiş istiyorumm..
kizlar aranizda gobusu simdiden cikmis olan yani zaten daha onceden gobusu baya olup bu siralar biraz daha cikan varmiiiiii????? :)))))))
bence bu son gobussuz hallerinin tadini cikar cunku bir kac ay sonra o kocaman gobisinle is yapamaz hale gelince bu hallerini arayacaksin:roflol::roflol: