2009 Ekim Anneleri

benimde cnm hiçbişey istemiyo:çok üzgünüm: özellikle yağlı şeylerden resmen tiksiniyorum, ve etten çok soğudum nedense...
döneri önceden bende çok severdim ama hiç cazip gelmiyo şimdi

arkadaşlar bu resmimizin yanında yazan papatya orkide nilüfer nergis ne zaman değiştiriliyor.

benim ne zamandır papatya da. ben nilüfer olmak istiyorum. bursanın simgesi:asigim:

canim o kisisel rutbe oluyor alttaki kalplere gore yazida degisiyor ama istersen sen kendinde yaziyi degistirebilirsin...kullanici panelinden profil ayarlarina gir ordaki kisisel rutbedeki papatyayi sil nilifer yaz...yada bebebinle ilgili bisey yaz bebegim seni bekliyorum falan gibi...

Zuzuu cum 1.67 66 kilo oyle cokta sisman birisin demek olmuyor uzme kendini....

şişman diilim de balık etliyim..:icecream: bi iki sene içinde tombullaştığım için alışamadım bu halime..
arkadaşlar bu resmimizin yanında yazan papatya orkide nilüfer nergis ne zaman değiştiriliyor.

benim ne zamandır papatya da. ben nilüfer olmak istiyorum. bursanın simgesi:asigim:

şekerim o mesaj sayına göre değişiyo..ana sayfada wardı açıklamaları..

slm kızlarr...:asigim: ödevlerimizi bitirdik ancak gelebildimmmm.....benim cadıyla ders çalıştık uykulu uykulu derslerde hiç çekilmio ama yapıos mecburennn:bbo:
mehaycım ben eti hiç sevmem ama cnm hep et istiyorr...birde gözleme...tatlıya çikolataya ise ığğğğğ oluommm...ama şeker problemim olduğu için dikkatli yiyorumm...yerimseniben

ben de aynen öyleyim..salata filan meywe istiyo canım hep..tatlıdan soğudum ki çoksewerim normalde sütlü tatlıları filan..süt de içmeyi sewmediğimden zorla sütlü tatlı yiyorum bazen..hiç istemiyorum ama..

zeytinciğim daha ultrasona girmedim. pazartesi ye gün verdiler ultrason için.devlet hastaneleri böylle

teşekkürler ayrıca rütbe bilgisi için. anasayfaya dönüp bakmam lazım o zaman. kaç mesaj atınca hangi rütbeye geliyormuşuz bakalım

:hooray:

benimde cnm hiçbişey istemiyo:çok üzgünüm: özellikle yağlı şeylerden resmen tiksiniyorum, ve etten çok soğudum nedense...
döneri önceden bende çok severdim ama hiç cazip gelmiyo şimdi
ben bayadir yemiyorum sanirim ondan bu istegim ama midem bulaniyor insallah yiyince oralarda istifar etmem:1no2:

tatlimi iggggggkkkk aynen:1no2:

aynen canim portakal mandalina yiyebiliyorum ancak eksili olursa...:bbo:

bende hiç bişey yiyemiyorum iki gündür çok midem bulanıyor yemek yaparken falan cok kötü oluyorum portakal yiyorum ve meyva suyu içiyorum sürekli ama yiyeceklerle hiç aram yokk hersey midemi bulandırıyor..... Yemek yiyemediğim içinde çok karnım ağrıyor buda beni rahatsız ediyor inş bu durum bian önce düzelir...

fatima hosgeldin , tebrik ederim ALLAH tamamina erdirsin insallah , :CüvCüv:

Hoşbuldum İlkay, amin canım inş. hepimizin ki tamamına erer hayırlısı ile...:Saruboceq:

hoşgeldin cnm aramıza, bebeğin hayırlı olsun...

Hoşbuldum canım saol, seninkide hayırlı olur inş.

fatima hosgeldin aramiza canim anlasilan burdada birlikteyiz :))yerimseniben

Hoşbuldum Mehaycım, hamile olduğunu okudum çok mutlu oldum, bak peşinden bende geldim, buradada beraberiz inş. :CüvCüv:

kızlar çok yazmışsınız valla çok okuayamdım geçmişi ama konu malum göbük ve bebişler dabiki kaydirigubbakcemile3
ben çok zayıf olamama rağmen bu gaz yüzünden feci şişti kotumun düğmesi açık geziyorum resmen süt ve meyve zaten çok gaz yapıcı şeyler ee bide içerde olan değişiklik de etkiliyo mutlaka
ağda konusuna gelince ben sürekli ağda yapıyorum kendim çok rahat ama en son doktora gidince acil jilet yaptım feci bişeymiş bi daha asla kullanmam ağda en garantisi tertemiz yumuşacık kaydirigubbakcemile3
yicekkonusunda bende tatlı yiyemiyorum çok fazla zeytin ve ekşiye yöneldimcokacimcoook sanırım mideler ilk zamanalr hassas olduğu için tatıları kaldırmıyor

Bende haftaya doktora gidiecem epilasyon yapmayı düşünüyordum, zararlı mı yapmayayımmı kızlar,
bende agda yapamam ki, jilette vurmak istemem napıcam yaaa

Bende haftaya doktora gidiecem epilasyon yapmayı düşünüyordum, zararlı mı yapmayayımmı kızlar,
bende agda yapamam ki, jilette vurmak istemem napıcam yaaa

yaa epilasyonu nasıl yapıyonus cımbız kısmıyla çok acımazmı o ya ben ağdayı tavsiye ederim herkese

hoşgeldin hayırlı olsun adaşım ve hemşerim dr larımızda aynıysa diye aklımdan geçtikaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
selam kızlar nasılsınız bakalım ...ben 2 gün önce keseyi gördüm doktor 2 hafta sonra kalp atışlarını duymak için kontrole gel dedi.bana folik plus ve crinone diye jel verdi vajinadan yapılan jel.daha önce kullanan oldumu bunu.düşük önleyiciymiş.

sende düsük tehlikesi var diye mi verdi yoksa önlem olarak mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…