yok canim yaa biraz bu sabah kellogs la birlikte yedm icmiyorum sut su aralar zaten canimda istemiyor hicbisey yiyesim yok bugun doner yemeye gidicez arkadaslarla canim bir onu istiyor su an...bulantilar basliyor sanirim midemde yanma var sabahtan beri..
arkadaşlar bu resmimizin yanında yazan papatya orkide nilüfer nergis ne zaman değiştiriliyor.
benim ne zamandır papatya da. ben nilüfer olmak istiyorum. bursanın simgesi:asigim:
Zuzuu cum 1.67 66 kilo oyle cokta sisman birisin demek olmuyor uzme kendini....
arkadaşlar bu resmimizin yanında yazan papatya orkide nilüfer nergis ne zaman değiştiriliyor.
benim ne zamandır papatya da. ben nilüfer olmak istiyorum. bursanın simgesi:asigim:
hmmm anlasildi cig salatalarda gaz yapiyormus benimde canim surekli eksili limonlu salata yemek istiyor bu ara o yuzden yiyorumda ondan olsa gerek....kizlar caninizi istedigi biseyler varmi benim canim sadece tuzlu eksili seyler istiyor tursu bol limonlu salata gibi...
hmmm anlasildi cig salatalarda gaz yapiyormus benimde canim surekli eksili limonlu salata yemek istiyor bu ara o yuzden yiyorumda ondan olsa gerek....kizlar caninizi istedigi biseyler varmi benim canim sadece tuzlu eksili seyler istiyor tursu bol limonlu salata gibi...
canım aynısı bendede var ama kalp atışları oluştuğu için bu şişkinlik bu gaz öle dedi bana dktorum :CüvCüv:hihoyyyt
ben bayadir yemiyorum sanirim ondan bu istegim ama midem bulaniyor insallah yiyince oralarda istifar etmem:1no2:benimde cnm hiçbişey istemiyo:çok üzgünüm: özellikle yağlı şeylerden resmen tiksiniyorum, ve etten çok soğudum nedense...
döneri önceden bende çok severdim ama hiç cazip gelmiyo şimdi
şişman diilim de balık etliyim..:icecream: bi iki sene içinde tombullaştığım için alışamadım bu halime..
aynen canima.s evleninde kilo aliyor insan dogal olarak birden alindigi icinde alismak zor oluyor sahiden ...
şekerim o mesaj sayına göre değişiyo..ana sayfada wardı açıklamaları..
tatlimi iggggggkkkk aynen:1no2:slm kızlarr...:asigim: ödevlerimizi bitirdik ancak gelebildimmmm.....benim cadıyla ders çalıştık uykulu uykulu derslerde hiç çekilmio ama yapıos mecburennn:bbo:
mehaycım ben eti hiç sevmem ama cnm hep et istiyorr...birde gözleme...tatlıya çikolataya ise ığğğğğ oluommm...ama şeker problemim olduğu için dikkatli yiyorumm...yerimseniben
ben de aynen öyleyim..salata filan meywe istiyo canım hep..tatlıdan soğudum ki çoksewerim normalde sütlü tatlıları filan..süt de içmeyi sewmediğimden zorla sütlü tatlı yiyorum bazen..hiç istemiyorum ama..
fatima hosgeldin , tebrik ederim ALLAH tamamina erdirsin insallah , :CüvCüv:
hoşgeldin cnm aramıza, bebeğin hayırlı olsun...
fatima hosgeldin aramiza canim anlasilan burdada birlikteyiz :))yerimseniben
Bende haftaya doktora gidiecem epilasyon yapmayı düşünüyordum, zararlı mı yapmayayımmı kızlar,
bende agda yapamam ki, jilette vurmak istemem napıcam yaaa
kizlar ben simdilik cikiyorum gorusuruz sonra optum hepinizi...
hoşgeldin hayırlı olsun adaşım ve hemşerim dr larımızda aynıysa diye aklımdan geçtikaydirigubbakcemile3Arkadaşlar merhaba, aranıza benide alırmısınız, sat 18 ocak, ekim 25 doğumlu olacak inş. hamile olduğumu dün öğrendim.
inşalla bebeklerimizi kucağımıza aldığımız günleride görürüz canlarım..
selam kızlar nasılsınız bakalım ...ben 2 gün önce keseyi gördüm doktor 2 hafta sonra kalp atışlarını duymak için kontrole gel dedi.bana folik plus ve crinone diye jel verdi vajinadan yapılan jel.daha önce kullanan oldumu bunu.düşük önleyiciymiş.
yaa epilasyonu nasıl yapıyonus cımbız kısmıyla çok acımazmı o ya ben ağdayı tavsiye ederim herkese