[/QUOTE]bir suru is yapmam gerekiyor ama hic birsey yapasim yok:)bende bu gece degisik bir ruya gordum hayir olsun ins
QUOTE=Rockwell;5366562]selam kizlar. Herkes iyidir insallah. Uyur gezer gibi olduk ekim anneleri grubu olarak :)))) Bende aynen oyleyim masus kalktim zorla erken. Sonra allak bullak oluyor uyku duzenim. Bende sacma sapan ruyalar gormeye basladim ama normalmis hamilelikte.
kizlar aranizda gobusu simdiden cikmis olan yani zaten daha onceden gobusu baya olup bu siralar biraz daha cikan varmiiiiii????? :)))))))
naber kızlarr..anamm bu melek anasını üzüyo..dün gece mahwoldum..hem bulantı hem yanma ama öyle böyle diil..bukadar aşırısı hiç olmamıştı..
kızlar yaa..günner çabıcak geçsin de göbüşlerimiz çıksın demiiii:CüvCüv:
kizlar bende epilasyon aletiyle yapiyorum temizligimi. Zararlimiymis? Agdaya gelmiyo sanki killar kucuk kucuk oluyor.
bende kuru citir degilim iyikide degilim cunku kuru citirlar daha cok kilo aliyor gebelikte normal kilosuyla hamile kalanlara gore...kac kilosun???gaz şişkinliiğimiz dewam ediyo heralde accık wardır hepimizde..bilmiyorum siz ne alemdesiniz ama ben zaten kuru çıtır olmadığım için münük bi göbüküm war zatenn
ay ewet ya..hem istiyorum hemde dışarda 8 aylıkları filan görünce gözüm korkuyo
Kızlarrr şimdi sonuçlarımı aldım geldim..
BCHG 3698 çıkmışşşşşş....
ya kizlar gaz neden oluyorki ben gaz yapicak seyler yemiyor icmiyorum ama yinede adet olacakmis gibi bir siskinlik var neden acaba???ne zaman gecerki bu???
ya kizlar gaz neden oluyorki ben gaz yapicak seyler yemiyor icmiyorum ama yinede adet olacakmis gibi bir siskinlik var neden acaba???ne zaman gecerki bu???
dun gece biraz is yapayim dedim gardrobun icini duzenledim biraz yuksek olan yerlere tirmanarak raflari falan duzenledim ama sonra bi bacagim nasil agridi hamlamisim heralde kasim tutuldu esimde kiziyor bana neden is yapiyorsun diyo beni dusundugunden mi bebege birsey olacak korkusundami bilmiyorum:))
haklısın hayatım..hem rahatım diyorum,hemde karnıma bişey batınca ani bi hareketele ödüm patlıyo bişey olucak diye..ben ben bennde varım o gruptan kaydirigubbakcemile3
ahh zuzucum bence şu bulantılar geçse, bütün riskler bitse doya doya göbişimizi göstere göstere gezsek:CüvCüv:
bende kuru citir degilim iyikide degilim cunku kuru citirlar daha cok kilo aliyor gebelikte normal kilosuyla hamile kalanlara gore...kac kilosun???
evet ama soyle 5-6 aylik hallerini cok seviyorum ben gobuslerin...
gözün aydın canımmmKızlarrr şimdi sonuçlarımı aldım geldim..
BCHG 3698 çıkmışşşşşş....
kuşum süt içiyosan süt çok gaz yapıyo...
zeytin gözün aydın canım ben 5+4 üm
benim beta bugün 1570 çıktı
yarında kan tahlilleri (şeker . hemogram falan) yapılacak
rockwell ciğim hemşire bişey söylemedi ama benim tahminim bunlar. aç gel dedi çünkü
:sm_confused: