2009 Ekim Anneleri

[/QUOTE]

aynen canim benimde isler bekliyor ama halim yok. Esim isyani basacak sonunda :roflol: bi yemek yapiyorum bulasik o kadar. yeter iste birincil ihtiyac kaydirigubbakcemile3

kizlar aranizda gobusu simdiden cikmis olan yani zaten daha onceden gobusu baya olup bu siralar biraz daha cikan varmiiiiii????? :)))))))

ben ben bennde varım o gruptan kaydirigubbakcemile3

ahh zuzucum bence şu bulantılar geçse, bütün riskler bitse doya doya göbişimizi göstere göstere gezsek:CüvCüv:

kizlar bende epilasyon aletiyle yapiyorum temizligimi. Zararlimiymis? Agdaya gelmiyo sanki killar kucuk kucuk oluyor.

ağda henüz denemedim, en kısa zamanda tecrübemi paylaşacağım:jeyyar:

gaz şişkinliiğimiz dewam ediyo heralde accık wardır hepimizde..bilmiyorum siz ne alemdesiniz ama ben zaten kuru çıtır olmadığım için münük bi göbüküm war zatenn
bende kuru citir degilim iyikide degilim cunku kuru citirlar daha cok kilo aliyor gebelikte normal kilosuyla hamile kalanlara gore...kac kilosun???
ay ewet ya..hem istiyorum hemde dışarda 8 aylıkları filan görünce gözüm korkuyo

evet ama soyle 5-6 aylik hallerini cok seviyorum ben gobuslerin...

ya kizlar gaz neden oluyorki ben gaz yapicak seyler yemiyor icmiyorum ama yinede adet olacakmis gibi bir siskinlik var neden acaba???ne zaman gecerki bu???

dun gece biraz is yapayim dedim gardrobun icini duzenledim biraz yuksek olan yerlere tirmanarak raflari falan duzenledim ama sonra bi bacagim nasil agridi hamlamisim heralde kasim tutuldu esimde kiziyor bana neden is yapiyorsun diyo beni dusundugunden mi bebege birsey olacak korkusundami bilmiyorum:))

mehay seninle birde aramizda 1 gun fark var ama bende hic gaz durumu yok kisiden kisiye degisiyor sanirim netten bakiyormusun

ya kizlar gaz neden oluyorki ben gaz yapicak seyler yemiyor icmiyorum ama yinede adet olacakmis gibi bir siskinlik var neden acaba???ne zaman gecerki bu???

ikiside vardir tabi ama en onemli nedeni bebege bisey olmasindan korkmasidir eminimkaydirigubbakcemile3

ben ben bennde varım o gruptan kaydirigubbakcemile3

ahh zuzucum bence şu bulantılar geçse, bütün riskler bitse doya doya göbişimizi göstere göstere gezsek:CüvCüv:
haklısın hayatım..hem rahatım diyorum,hemde karnıma bişey batınca ani bi hareketele ödüm patlıyo bişey olucak diye..

bende kuru citir degilim iyikide degilim cunku kuru citirlar daha cok kilo aliyor gebelikte normal kilosuyla hamile kalanlara gore...kac kilosun???

evet ama soyle 5-6 aylik hallerini cok seviyorum ben gobuslerin...

ben de çok sewiyorum..kilomu söylemeyi sewmiyorum aslında ama...1,67 boyum..66 kiloyum :çok üzgünüm:
Kızlarrr şimdi sonuçlarımı aldım geldim..

BCHG 3698 çıkmışşşşşş....
gözün aydın canımmm

kuşum süt içiyosan süt çok gaz yapıyo...

yok canim yaa biraz bu sabah kellogs la birlikte yedm icmiyorum sut su aralar zaten canimda istemiyor hicbisey yiyesim yok bugun doner yemeye gidicez arkadaslarla canim bir onu istiyor su an...bulantilar basliyor sanirim midemde yanma var sabahtan beri..

zeytin gözün aydın canım ben 5+4 üm

benim beta bugün 1570 çıktı

yarında kan tahlilleri (şeker . hemogram falan) yapılacak

rockwell ciğim hemşire bişey söylemedi ama benim tahminim bunlar. aç gel dedi çünkü

:sm_confused:

Hamileler gaz sorunu yaşamamak için nasıl beslenmeli?

Progesteron bağırsak hareketlerini azalttığı için genelde gaz sorunu ve kabızlık görünüyor hamilelerde. Böyle olduğunda da biz diyoruz ki: size gaz yapan yiyecekler nelerdir, biran önce bunu ayrıştıralım. Genelde bazı sebzelerin, pişirildiği zaman çok koku veren sebzeler gaz yapar. Çiğ salatalar çok fazla tüketildiğinde gaz yapar. Bunlara bir sınırlandırma getiriyoruz.
Kimyon kullandıklarında, kuru baklagiller yediklerinde, salatalarında gaz problemini çözüyoruz. Aynı zamanda da ihtiyacı olan demiri de karşılamış oluyor ve de çok yavaş yemek, yemek eğer çok canları istiyorsa da gazlı sebze ve kuru baklagilleri çok az miktarda yediklerinde gaz problemi zaten olmuyor. Aynı zamanda bazı süt, yoğurtlar da gaz yapabiliyor. O zaman da bunları sınırlı miktarda tüketilirse gaz problemi hiç yaşamıyoruz.

alinti:Hamileler gaz sorunu yaşamamak için nasıl beslenmeli? | Hamilelik - Gebelik - Doğum - Kadın Sağlığı - Sağlık

arkadaşlar bu resmimizin yanında yazan papatya orkide nilüfer nergis ne zaman değiştiriliyor.

benim ne zamandır papatya da. ben nilüfer olmak istiyorum. bursanın simgesi:asigim:

canım aynısı bendede var ama kalp atışları oluştuğu için bu şişkinlik bu gaz öle dedi bana dktorum :CüvCüv:hihoyyyt

Canım benim de 5+2
Ben keseyi geçen hafta gördüm.Bu cuma tekrar kontrolüm var

Sen gördün mü keseyi ???

hmmm anlasildi cig salatalarda gaz yapiyormus benimde canim surekli eksili limonlu salata yemek istiyor bu ara o yuzden yiyorumda ondan olsa gerek....kizlar caninizi istedigi biseyler varmi benim canim sadece tuzlu eksili seyler istiyor tursu bol limonlu salata gibi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…