Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba ilkaycım şu an itibari ile ben birz geldim kendime...
öğleye kadar 2 kez kustum, öğlende bi çorba içtim bastırdı azcık şimdilik...
ben sabah portakal suyu içmiştim öldürdü beni, asiti bi türlü çıkmadı midemden bida içmicem -tatlicadiarzu-
sırt ağrısı banada zaman zaman oluyo yapcak pek bişey yok cnm...
Suncum bişey sorucam kanda pıhtılaşma olduğunu nasıl anlıyoruz cnm?
benim bu konuyla ilgili hiç bi bilgim yok...
Kan sayımında falan belli oluyomu acaba?
Arkadaşlar merhaba, aranıza benide alırmısınız, sat 18 ocak, ekim 25 doğumlu olacak inş. hamile olduğumu dün öğrendim.
inşalla bebeklerimizi kucağımıza aldığımız günleride görürüz canlarım..
ela sevindim canim kendine gelmene , portakal suyunu kendin SIK oyle ic yoksa hazir meyva sulari iyi degil zaten acidide migdeyi mahvediyo , bende onceden de vardi bu sirt agrisi ama film falan cektirmistim dokto bisi yok dedi hamile kalmadan once simdi sanki ortadan ikiye ayrilacak gibi agriyor , kimsenin basina gelmesin kotu bu sirt agrisi , birde son zamanlarda tauf ruyalar goruyorum anlamda veremiyorum , dun geceki ruyamdan etkilendim hepsini hatirlamiyorum , ama ölen halamin ruyamda esimin yanina gelip esime dediki aileye katildin hosgeldin ailemize dedi halam esimi optu ruyamda sonra babami ve halamin oglunuda gordum ama hatirlamiyorum surekli tuaf ruyalar gormeye basladim hamile kaldigimdan beri sizede olyuormu şutarafagitti
canım yastık koymayı dene sırıtna ve üşütme sakın
bende salı akşam 8de gitcem önce senden güzel haberi alırım ne güsell hihoyyyt
ayy şimdilik kusmuyorum ben ama ödüm patlıyo kusmakdan beyaz leblebi çok iyi geliyomuş mide bulantısına ben limonlu ayva yiyyorum bulantım olunca bana iyi geliyor
Arkadaşlar merhaba, aranıza benide alırmısınız, sat 18 ocak, ekim 25 doğumlu olacak inş. hamile olduğumu dün öğrendim.
inşalla bebeklerimizi kucağımıza aldığımız günleride görürüz canlarım..
merhaba arkadaşlar..
11 şubatta hamile olduğumu öğrenmiştim sonra da buraya yazmıştım ben de...
sat 8 ocak demiştim..
dün gece çok kötü sancıyla istifrayla ve kanamayla hastaneye gittim..
düşük oluyor diye küretaj yapıldı genel anesteziyle..
ilk bebeğimdi ve doktor ilkinde sebep aranmaz dedi nedense...
her şey 1 hafta içinde oldu bitti çok şaşkın ve üzgünüm..
şimdi evde yatıyorum.. aklımdan onlarca soru geçiyor.. haftaya kontrole gittiğimde çok şeyler konuşucam..
Allah'a şükür ki bu bize sürpriz bir bebek olmuştu. ama yine de çok sevinmiştik. ama bundan sonra yine böyle olur mu diye çok korkuyorum. Allah hepinizin çocuklarını sizlere bağışlasın.
bu seferde kullanıcı ayarlarını bulamadım.. Olmadıı::::::
gizemcim nasilsin gittinmi yeniden doktora kalp atisi icin...umarim bu sefer duyarsin tam olarak kac hafta kac gunluktu demistin unuttum..
benim bebiş hala annesini eccük üzüyo (
iseycuk olmaz eccuksenaniknanik
mehaycım bende ivedik gibi dolaştığımdankaydirigubbakcemile3 cuma günü gittiğimde epilasyon yapabilirmiyim dedim doktora, oda epilasyon değil ağda yap dedi :))
ama kreminin zararı olurmu bilemiyorum şekerkaydirigubbakcemile5
Suncum bişey sorucam kanda pıhtılaşma olduğunu nasıl anlıyoruz cnm?
benim bu konuyla ilgili hiç bi bilgim yok...
Kan sayımında falan belli oluyomu acaba?
canım inş. 24 ünde salı günü giicem inş. duyarımmm:CüvCüv::CüvCüv:
canim zaten su anda 6+0 sin simdilerde gitsen anca duyarsin o zaman sen cok erken gitmissin 5+1 ken falanmi gitmistin daha o zaman kalbi atmiyorki zaten dun yada bugun baslamistir istatistik olarak..