2009 Ekim Anneleri nasl besleniyorsunuz??

gunde 3 kere kakao yagi kullaniyorum ayrica duslardan sonrada bebek yagi suruyorum. ve 3aylikken basladim kullanmaya. saglikla kucagimiza alalimda bebeklerimizi catlaklar falan unutulur nasilsa napalim

gunde 3 kere kakao yagi kullaniyorum ayrica duslardan sonrada bebek yagi suruyorum. ve 3aylikken basladim kullanmaya. saglikla kucagimiza alalimda bebeklerimizi catlaklar falan unutulur nasilsa napalim

haklisin canim onemli olan bebeklerimiz onlar saglikli olsun yeterki :Saruboceq:

dün yediklerimi yazım

sabah : 1 salatalık ,1 domates ,kaşar peyniri,yeşil biber,zeytin ,1 dilim çavdar ekmegi,açık bi bardak çay
arada : 1 bardak süt
öglen : mercimek çorbası,köfte,ayran 1 dilim kepek ekmegi
arada : 1 bardak süt , armut,kiraz,erik
akşam : yeşilmercimekli ıspanak,yogurt,1 dilim çavdar ekmegi
yatmadan kavun yedim

dün yediklerimi yazım

sabah : 1 salatalık ,1 domates ,kaşar peyniri,yeşil biber,zeytin ,1 dilim çavdar ekmegi,açık bi bardak çay
yatmadan kavun yedim

Çok iyimiş valla handan. Sen iyi tutturdun bu işi. Peki kilon ne alemde böyle beslenmene rağmen artıyomu yoksa durdu mu bu aralar. Tabii tartın artık dooru tartıyosa kaydirigubbakcemile3

Çok iyimiş valla handan. Sen iyi tutturdun bu işi. Peki kilon ne alemde böyle beslenmene rağmen artıyomu yoksa durdu mu bu aralar. Tabii tartın artık dooru tartıyosa kaydirigubbakcemile3

saol canım valla şimdilik ii gidioz böle alıştı vucutum :))tartım hala bozuk tartıo kaydirigubbakcemile3 ama 148 tartıodu bi ara şimdi 149-150 arasında gidip gelio aldım kilo sanırım ama 1 ayda 1-2 kilo tabi alıcam dimi ,cuma günü doktorda tartılcam bakalım:eek:

dün yediklerimi yazım

yatmadan kavun yedim

valla masallah handanim beslenmene hayranim hele yedigin ekmek dilimlerini kiskanarak izliyorum:roflol:

bu sabah :3 dilim ekmek bal peynir yedim acik bir cay ictim....
ara:1 kase sutlu tatli
oglen 2 dilim kepek ekmegi balik domates portakal suyu (arkasindan 2 kakaolu mufin:eek:)
aksama :1 yada 2 dilim pizza yiycem ne zamandir yemedim:çok üzgünüm::kedi:

bu sabah :3 dilim ekmek bal peynir yedim acik bir cay ictim....
ara:1 kase sutlu tatli
oglen 2 dilim kepek ekmegi balik domates portakal suyu (arkasindan 2 kakaolu mufin:eek:)
aksama :1 yada 2 dilim pizza yiycem ne zamandir yemedim:çok üzgünüm::kedi:

ooo mehaycım hayırlı işlerr. Muffinler pizzalar ne güsel şeyler yiyon sen ööle kaydirigubbakcemile3
Bi de pizza nasıl yicen ben üstünde sucuk salam sosis falan yemiyorum da sebzeli falan mı yiyosun

ooo mehaycım hayırlı işlerr. Muffinler pizzalar ne güsel şeyler yiyon sen ööle kaydirigubbakcemile3
Bi de pizza nasıl yicen ben üstünde sucuk salam sosis falan yemiyorum da sebzeli falan mı yiyosun

evet canim bugun boyle...
ama ben sizin gibi guzel bir beslenme programim oldugunda degil kotude olsa yaziyorum dururstce hadi yaz korkmadan ne yediysen aynen bakim??:dilcikar:dun ve bugun neler yedin mesela:1closedeyes:

evet canim sebzeli peynirli pizza bende yemiyorum sucuk salam sosis gibi seyler.....

evet canim bugun boyle...
ama ben sizin gibi guzel bir beslenme programim oldugunda degil kotude olsa yaziyorum dururstce hadi yaz korkmadan ne yediysen aynen bakim??:dilcikar:dun ve bugun neler yedin mesela:1closedeyes:

tamam yasıyom, kısmak yok ama :kedi:
Sabah:2 dilim patates pizzası(içinde peynir yumurta un patattes oluyo hani), bir bardak çay
ara: 1 tane kuru kayısı
Öğlen:bir parça ızgara kırmızı et,taze fasülye, sebze çorbası
Ara: üzüm,yarım ekşi elma, 1 bardak süt
Akşam:Bi tabak patlıcan yemeği, büyük kase cacık, 1 dilim ekmek
Yatmadan: Şimdilik bilemiyorum ama canım çay istiyo, yanına zararlı bişiyler yemem inşallah

tamam yasıyom, kısmak yok ama :kedi:
Sabah:2 dilim patates pizzası(içinde peynir yumurta un patattes oluyo hani), bir bardak çay
ara: 1 tane kuru kayısı
Öğlen:bir parça ızgara kırmızı et,taze fasülye, sebze çorbası
Ara: üzüm,yarım ekşi elma, 1 bardak süt
Akşam:Bi tabak patlıcan yemeği, büyük kase cacık, 1 dilim ekmek
Yatmadan: Şimdilik bilemiyorum ama canım çay istiyo, yanına zararlı bişiyler yemem inşallah

aksamada tahminimce cay ve yaninada zararli biseyler yersin sen... peehhhh:dilcikar:

sabah 1 dilim ekmek 2 zeytin yarım domates velght krem peynir
2 tane kayısı
öğlen: 2 dilim çavdar ekmeği 4 kaşık barbunya
1 elma veeeeee dayanamayıp 2 avuç cips yedim
akşam: 4 kasık kepekli pirinç pilavı 4 kasık zeytinyağlı bezelye ve 1 kase yoğurt
ligjt çikolatanın yarısı ve 1 bardak maden suyu

sabah 1 dilim ekmek 2 zeytin yarım domates velght krem peynir
2 tane kayısı
öğlen: 2 dilim çavdar ekmeği 4 kaşık barbunya
1 elma veeeeee dayanamayıp 2 avuç cips yedim
akşam: 4 kasık kepekli pirinç pilavı 4 kasık zeytinyağlı bezelye ve 1 kase yoğurt
ligjt çikolatanın yarısı ve 1 bardak maden suyu

sende cikolatasiz yapamiyosun hee seni seni :jeyyar: ben kendime guzel bir kahvalti tabagi hazirlayip geliyorum :))

eveeeetttttt guzel bir kahvalti tabagi hazirladim ve yeme zamani......
sabah 1 domates, 1 salatalik, 1 tatli kasigi krem peynir, 1 karper , bir kibrit kutusu kadar beyaz peynir (kalsiyum eksikligini gidersin diye :)) 1 yumurta 1 tatli kasigi visne receli ve 2 dilim kepek ekmegi...cok acikda cay...

Ben de dünkü listeme çayın yanına iki tane baklava ilave etmek istiyom :umursamaz:
Yedim mutluyum :lepi:

X