2009 ekim anneleri çatlak önleyici olarak ne kullanıyorsunuz..

kızlar bişey sorcam dogumdan sonra göbekler cıkmasın dıye sıkı biseyler sarıyorlarmıs eskıdenve faydası var şahit oldum ama bır hafta durması gerekecekmıs en az.bu süre içerisinde krem nasıl sürcez bi fikriniz varmı yanı tercıhmı yapcaz ya göbiş ya çatlak diyeemafoldumben

niye canim hem kremini sur hem yine gobegini sar. sarinca hic cikartmicaksin diye bisey yok ki

ya kislar ben bir haftadir acayip derecede kasiniyorum. gobusum goguslerim ellerimi cekemiyorum, sizdede oluyormu??

catlak olmadan once kasınıyomus sakın kasıma bol bol dusa gır ve kremlen allah kolaylık versin valla

canim doktor tv de gecen bu konuyla ilgili bilgi verdi sarilmasi kesinlikle tavsiye edilmiyor kendi kendine toparlarmis karin zaten yeni gecsemis bir karini anidan cok siki seyler takarak inceltmeye calismak iyi degilmis....sen catlak kremini kullan sonra diyet ve sporla sikilasirsin...

ya kislar ben bir haftadir acayip derecede kasiniyorum. gobusum goguslerim ellerimi cekemiyorum, sizdede oluyormu??

bende henuz kasinti yok insallahta olmaz..ellerini hemen cekmelisin kasinan yerlerinden cok kasiniyorsa avucunun iciyla bastirmadan oksar gibi kasi..yoksa catlar her tarafin....

valla gobekten altina cok haifi dokuuzlar yapiorum ama gobegimden yukari daha sert parmak uclarimla kasiyorum. elimden gelse kasagi alip atlar gibi kasincam yani okadar.

orko-21 ben catlayali bi bucuk ay oldu canim sadece sol kasigimda var dahada cikmadi bakalim simdilik. son ayda baskayerlerde catlarsa bilmem

kasintin varsa bol bol kremle. Cildin artik kuruyor ve geriliyor. Benimde ilk hamileligimde kasintim vardi ve o bölgeler catladi.

ben kasınmaya basladım kremı artırdım kesıldı kasınmalarım şimdilik catlak yok.ama ne olur bılemem.

bir ara bundan 2 ay once acayip kasiniyordum ama karnim kucucuktu psikolojikti sanirim simdi baya buyudu ama kasinti yok cok sukur:))

kızlar dun tekınacarda bı satıs gorevlısıne lıerac krem sordum fıyatına 56 ytl dedı.bıde catlak olursa surulen bır kapsul varmıs.catlagın ılk zamanlarında ıse yarıyomus sonradan ustunden zaman gecınce işe yaramaz dedı.catlarsanız aklınızda olsun ılk 2-3 ayda elımızden gelenı yapcaz yoksa kalcaklar bızımle ha bırde o kapsulun fıyatını bılmıyomus kız ama sordurup getırtırız dedı aklınızda olsun.lıerac kapsül sızde sorun derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…