ya mehay hamişlerden kullanın diye duydum 3 gündür kullanıyorum bırakım hemen zararlıysa :uhm:allah korusunnkizlar vazelin iyi degilmis saglik acisindan hammaddersi petrolinbmiymis neymis direk kana karisiyormus cok sagliksiz aman dikkat bebeklere zarar vermeyelim....
bende 14 haftamdayım ve dun pregnacare ve bebek losyonu aldım bebk losyonunu banyodan sonra kremıde her aksam yatmadan surcem yeterlı olur herhalde
bende pregnacare kullanıorum 3.ayıödan itibaren bide duş sonrası bebeyagı sürüyorum arada aklıma geldikçe vazelin saf ama 26 haftalıkm daha yok çatlak ama kimide son ayda oluyo diyo napalım en azında elimizden geleni yaptık derizzemuszemusbende 14 haftamdayım ve dun pregnacare ve bebek losyonu aldım bebk losyonunu banyodan sonra kremıde her aksam yatmadan surcem yeterlı olur herhalde
sakın badem yağı sürme bnm göbektekı tüyleri besleyıp uzattı.bnden tavsiye.bnde bebek yağı sürüyorum cok şükür sımdılik bi çatlama durumu yok
kizlar badem yagi tuylenme yapiyor dediler ama bende hic olmadi o sanirim hamileligin arttirdigi hormonlardan kaynaklaniyormus herkeste ayni oluyor cunku....zaten olanlarinkide hamilelik sonrasi dokulerek eski haline geliyormus...ama bende tuy muy yok...
hadi beee ilk hemilelikte tüylendimm ikinciyi doğuracam hala döküleceklernaniknanik:dilcikar:kafamçokkarıştı