Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benm oğlşumun adı doruk olcak..ama rahmetli dedesinn isminide koymayı istio eşim.bende bi sakınca görmedm.necdet doruk olcak yani.ama sorun necdet dorukmu yoksa doruk necdetmi olcağnda eşim ilk isim çağrılr doruk necdet dio bende necdet doruk daha bi güsel gelio sanki diorum hem ilk isim genelde nokta olarakk konmuomu mesela necdet doruksa n.doruk olark geçmesmi nebilim kafam karştı kıslarr sizce nasıll
su aralar Dila ismini dusunuyoruz...kac haftadir isim ariyorum aramaktan SIkILDIm ve yoruldum ...
ne zormus isim koymak yaaa
sıkam canını canım...bulursunuz..dilada hoş bir isim....opuyorumnanaktan
canim bu ismin bas harfine gore kisilik etkileri bana mantikli gelmedi .bana sakin kisilik yazmis hic te sakin birisi degilimdir:) esime baktim onada duygusal demis ahh keske duygusal bir adam olsaydi:)
tek bir harfin degilde genel olarak ismin manasinin kisilige etkili olabilecegini dusunuyorum...
kaydirigubbakcemile3 ben de okuyunca senin yaptığın gibi baktım hemen. Bende de bazıları tutup bazıları tutmuyo ama işte eksik kalmayalım diye şeyettim. kaydirigubbakcemile3
Bu isimlerin manasının kişiliği etkilediğine ben de inanıyorum canım. O yüzden bi türlü hem kulağa hoş gelen hem güzel anlamlı bi isim bulamadım oğluma. Var olan isimlerin hiç biri yakışmıyo sanki benim oğluşuma yaa. Napcaz bilmem
aynen canim manasi guzel olan isimlerin kendi pek guzel degil,kulaga guzel gelen isimlerinde manasi yok..
ben kac ay isim aradim artik sonunda biktim .ve cok sukur dila isminde karar kildik.arada acaba demeye basliyorum ama isim aramaktan da SIkIldim hayirlisi artik sizde ins. guzel bir isim bulursunuz...
Bİzİm adımızda eren olucak.