2009 Ekim anneleri bebişlerimize isim düşünelimmi?

ben yine fikir degistirmeye basladim yaa..
dila ismini basta begendigini soyleyen annem ve babam simdi hic begenmediklerini soyluyorlar
gecende arkadasim Turk ismi bulamadin mi falan dedi..sogudum isimden
birde esim cok sevip saydigi bir buyugune isim danismis oda hatice koymus ..dila hatice pek uyumlu olmuyor melike hatice daha uyumlu oluyor
sizce nasil melike ismi ? kafam karisti yine yaaaaa:KK43:

kızlar nolu isim konusunda banada bir yardımcı olun gün yaklaştıkça fikirlerimiz hep değişiyor dış etkenlerden dolayı:mymeka: biz öncelikle eşimle berat isminde karar kılmıştık ama etraftan çok beğenilmedi benim aklımda da Yağız ismi var kızlar sizin aklınızda değişik isimler varsa nolur söleyin 3 hafta kaldı doğuma bebeğim hala isimsiz sizin yorumlarınız benim için çok önemli a.s.

kızlar ne olursa olsun dış etkenlere kulak asmayın sızın ıcınıze sınııyorsa begendıgnız ısmı koyun gıtsın
nurefsancım banada cok dedıler ne oyle ayse fatma gıbı ısımlerın nesı varda gıdıp tuana ravza koyuyosunuz vsvs ama benım hosuma gıttıgınden kımseyıde dınlemedım yerimseniben
bence dila gayet guzel dilara da koyabılırsın vereliniortak
incitanem yagız efe bu ıkı ısmı bırbırıne yakıstırıyorum fıkır bende karar senden buyrunnnnnnnnn

kıslarr isim hususunda bence kimsetyi dinlemeyin çünkü bu bebek sizin anne ve babası olarak siz karar vereceksiniz ötesi yok yani bana dora için bi ton kelime yaptılarr o ne biçim isim doruk olsun bari böle şeymi olurr ama hayır yaa bu benim ve eşimin bi parcası bizim içimize sindi ve allah nasip kısmet ederse öle olmasını istiyoruz kimse karışamaz karıştırmam :eek:klava:

:dance:

burcucum kesinlikle katılıyorum sana canım... bebek kimin bebeği??? anneyle babanın...
o halde kimseye söz düşmez bu konuda... sizin içinize sinen isim neyse o olsun a.s.

kızlar ne olursa olsun dış etkenlere kulak asmayın sızın ıcınıze sınııyorsa begendıgnız ısmı koyun gıtsın
nurefsancım banada cok dedıler ne oyle ayse fatma gıbı ısımlerın nesı varda gıdıp tuana ravza koyuyosunuz vsvs ama benım hosuma gıttıgınden kımseyıde dınlemedım yerimseniben
incitanem yagız efe bu ıkı ısmı bırbırıne yakıstırıyorum fıkır bende karar senden buyrunnnnnnnnn

canım tşk ederim önerin için a.s.

arkadaşlar fikirlere açığım lütfen cvp bekliyorum:kahve:

ben yine fikir degistirmeye basladim yaa..
dila ismini basta begendigini soyleyen annem ve babam simdi hic begenmediklerini soyluyorlar
gecende arkadasim Turk ismi bulamadin mi falan dedi..sogudum isimden
birde esim cok sevip saydigi bir buyugune isim danismis oda hatice koymus ..dila hatice pek uyumlu olmuyor melike hatice daha uyumlu oluyor
sizce nasil melike ismi ? kafam karisti yine yaaaaa:KK43:

nurefsancım Dila ismi çok güzel bir isim vede kulağa çok hoş geliyor arkadaşım... banada karışanlar çok olduğu için soğuttular isimden:eek:klava:

aman kızlar niye etrafa kulak asıyorsunuz önemli olan içinize sinmesi anlamıda güzelse hiç takılmayın
nurefsan melike ismi güzel melis yada melisa nasıl :uhm:

arkdaslarin soyledikleri etkilemiyor beni ama annem ve babamin gorusleri beni etkiliyor ister istemez ...
dila ismi ne guzel icime sinmisti kafami karistirdilar ..bilmiyorum cok kararsiz kaldim..
hayirlisi artik ...

kıslarr isim hususunda bence kimsetyi dinlemeyin çünkü bu bebek sizin anne ve babası olarak siz karar vereceksiniz ötesi yok yani bana dora için bi ton kelime yaptılarr o ne biçim isim doruk olsun bari böle şeymi olurr ama hayır yaa bu benim ve eşimin bi parcası bizim içimize sindi ve allah nasip kısmet ederse öle olmasını istiyoruz kimse karışamaz karıştırmam :eek:klava:

:dance:

burcucum kesinlikle katılıyorum sana canım... bebek kimin bebeği??? anneyle babanın...
o halde kimseye söz düşmez bu konuda... sizin içinize sinen isim neyse o olsun a.s.

nurefsancım Dila ismi çok güzel bir isim vede kulağa çok hoş geliyor arkadaşım... banada karışanlar çok olduğu için soğuttular isimden:eek:klava:

aman kızlar niye etrafa kulak asıyorsunuz önemli olan içinize sinmesi anlamıda güzelse hiç takılmayın
nurefsan melike ismi güzel melis yada melisa nasıl :uhm:

benim oğluşum içinde ilk duduklarında bi türlü içlerine sindiremediler ismini.kimisi çok iddialı bir isimi dedi, kimisi çocuğun başına bela olur dedi, kimisi bizi siyasi görüşümüzü oğlumuzun isminde yansıtmakla suçladı. ama kim ne derse desin umrumuzdada deil açıkçası biz onu öğrendiğimiz günden beri bu isimle seviyoruz.üstelik anlamınında siyasetle falan alakası yok kalıcı ve ani değişimler anlamına geliyor. ve bizde oğlumuzun hayatımızda hızlı değişimler yaptığını biliyoruz. uzun sözün kısası oğlumun adı DEVRıM 'dir ve öle kalıcak buda kimseyi ilgilendirmiyo.

anacim yok yok.karar veremiorus.ben en basindan beri deniz istedim.hatta bi ara minnosu deniz die sevdik sengözlerimebaksanabama yakinimizda olup pek hoslasmadigimiz birinin adi da deniz :nazar: bu tereddute dusuruo bizi.
esimde ekin koyalim dio.ekin mi deniz mi??CADIARZU

en iysi bulduğunuz ismi kimseye söylemeyin illaki buluyorlar bi kulp..
ben soranlara süpriz diyorum susuyorlar annem verdi bu taktiği yoksa ohoo sinir bi durum herşeye maydonoz olan bi toplumuz çünkü..
içinize sineni koyun herkes kabullenmek zorunda kimsede kusra bakmasın..
devrimci ismi ülkücü ismi neyse ne..
benim ismim ülkücülüğü yansıtıyormuş hemen mimliyorlar ,mimlesinler kardeşim ülkücüyüm saklayan da yok zaten ne oldu ismim yüzünden bi keresinde yaptığım yurt başvurusu geri çevrildi tek maduriyetim bu oldu,amanlülülülülülü

walla her akşam iftarda isim muhabbeti geçiyor bende artık gülüyorum daha belli değil diyorum hemen arkasından yorumlar geliyor yok şu olsun yok bu olsun sizene ne ya size neeeeeee diye bağırıyorum tabii içimdenkaydirigubbakcemile3 biz eşimle berat ismini düşünüyorduk herkes bi laf etti yok güzel değilmiş neymiş berat yok şöleymiş yok böleymiş görümcem bile ne biçim isimmiş başka koyun isimden soğuttular vallahi bende eşime dedim yağız istiyorum oda bana tamam dedi soranlarada sen söyle dedim kapat ağızlarını:mymeka: tamam dedi akşamda öyle yaptı zaten masada ismi yağız dedi ama ona bile bişey buluyorlar alla alla wallahi kendi ailem hiç karışmıyorlar siz ne koyarsanız biz öyle çağırırız diyorlar hatta berat ismine bayılmışlar:ecrin_bebek:

gıccık oluyorum şu tiplere yaa
aynen öle ben" iklimya" ismi olasılıklarımda var demiştimde alay ede ede ölmüştü görümcem
dedim abartma istersen hz ademin kızlardından iklimya
görümcem den cevap: " ay okadar çok cocuğu olmuş ki adam ne koyacağını şaşırmıştır"
insanda heves kalmıyor..

hepimizin basina geliyormus su elestiri durumu..bi ben etkileniyorum galiba o ayri.....
bir an once kesin karar verip elestirilere kulaklarimi tikamam gerekiyor hayirlisi bakalim...

kıslarr koyun şu kuzuların isimlerini artıkın ve kimseyide takmayın yahuu kimi ne ilgilendirir yaa :eek:klava:

gıccık oluyorum şu tiplere yaa
aynen öle ben" iklimya" ismi olasılıklarımda var demiştimde alay ede ede ölmüştü görümcem
dedim abartma istersen hz ademin kızlardından iklimya
görümcem den cevap: " ay okadar çok cocuğu olmuş ki adam ne koyacağını şaşırmıştır"
insanda heves kalmıyor..

:KK43:(( ne bilincsiz dusunulmeden soylenen bir sozz
kimseyi takmamak en dogrusu gercekten

evet kimseyi takmamak lazım artık ben bıktım hiç sesimi çıkarmıyorum diyorum belli değil ama Yağız koycaz inşallah

X