- 12 Mayıs 2009
- 257
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar naz ismi güzel değilmi kime naz desem hee, tek nazmı olcak falan diyolar kendi annem bile begenmedi yanına isim koy bari diyo bide ben ilk başta beren derken aa güzel değil diyolardı şimdi bari beren yada berennaz koy diyolar sizce naz güzel değilmiiiiiisenağlama
kızlar naz ismi güzel değilmi kime naz desem hee, tek nazmı olcak falan diyolar kendi annem bile begenmedi yanına isim koy bari diyo bide ben ilk başta beren derken aa güzel değil diyolardı şimdi bari beren yada berennaz koy diyolar sizce naz güzel değilmiiiiiisenağlama
bir bn değilmişim kararsız kalıp bulamayan :) bnce saydığınız ısımler arasında mert güzel ve tuna a.s
bnm bebişin ismini rüzgar düşünüyoduk her kafadan bır ses cıkıyo zaten o ayrı konu da. bn rüzyamda bebeğimi gördum sordum ona ısmını ne koyalım oğlum dıye sarp dedi bnde o ısmı kuzenım oğluna koydu dedım rüzgar olsun mu dedim ağız burun kıvırdı beğenmedı( bn de yenıden ısım arayısındayım.... emir,batu , ege, gökay,batuhan,.... düşünüyorum bakalım....:uhm:
bizim oğluumuz da yusuf olacak ama yanına isim arıyorum sizce ne uyar..kayra düsündüm ama babsı pek taraftar deil....bence yusuf kayra güzel ama....
Bence rüyanı ciddiye almalısın... Aslında her bebek ismiyle gelir bize bişekilde duyurulur. Sana bu isim gelmiş bile bence daha fazla arama.
Bizde burağı bu şekilde seçtik. İsim listemde burakta vardı ama son sıradaydı. Yaşlı ananem bir gün vahiy gelir gibi burak olsun dedi bizim listemizden haberi yokken. Bizde çok etkilendik ve burağa karar verdik. :1hug:
evet cnm rüyam gözümün önünden hiç gitmiyor özellikle bebğimin yüzü gözü aynı dayısı :)) isim konusunu da ciddi ciddi düşünüyom olmadı sarp koycam ıkınci isim de olsa.hayırlısı bakalım.Şimdi dua edıyom eşimin de rüyasına girsinde sölesın diye opuyorumnanaktan